אללה שאלון

a 90s Noah

New member
למה למה את כל השאלונים המגניבים

אני מגלה בלילה כשהשעות שנותרו לי לישון אפשר לספור אותן על יד אחד?
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
שירן
מאמין באלוהים?
ממש לא
מה הספר האחרון שקראת?
חיי פאי
קראת הארי פוטר?
את כולם
יש עלייך שרשרת?
ממש לא
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?
"חברים"
הצבע-עיניים שלך?
חופ
הצבע-שער שלך?
שחור
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?
את הריח של המסכה שלי
ביום כיפור האחרון- איפה היית?
home sweat home
אתה סטרייט?
כן (השאלה הכי טובה לשאול אחרי איפה הייתי ביום כיפור
)
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
סלט, טונה, אבוקדו, לחם, ביצה וגבינה.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?
ראש
באיזה צבע המקלדת שלך?
לבנבן
באיזה צבע המצעים שלך?
כחול/לבן/צהוב/שחר
מה הפרי האחרון שאכלת?
קיווי
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
כן
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
חח אין. אבל בטח לא זאת שזכתה.
אתה נוסע בטרמפים?
ביום הראשון האחרון זאת היתה הפעם הראשונה נראה לי
יש לך חיית מחמד?
אהא
איזה?
כלב וכמעט היום חתול - זה יידחה לעוד שבוע .. לא יכול לחכות כבר!
יש לך חולצה בצבע ירוק?
כן
נשבר לך פעם הלב?
כן (הנה עוד שאלה בתזמון מושלם)
כמה דיסקים יש לך?
40 ומשהו
וכמה מהם מקוריים?
40 מינוס
מה גורם לך לבכות?
"הפסנתרן" ועוד כמה דברים שאני לא אפרט פה.
מה מצחיק אותך?
"חברים", פרחות.
מה מעצבן אותך?
אטימות, אזרחות, תנ"ך.
אתה זוכר חלומות?
חופשי
מתי בפעם האחרונה
בכית?
אתמול בקטנה אבל
למה?
יום השואה זה תמיד יום רגיש (למרות שאין לי מישהו מהמשפחה שהיה שם)
צרחת?
לא זוכר..
אכלת?
לפני 6 שעות
התעצבנת?
לא מזמן על איזה טרול דפוק בפורום שאני מנהל בו.
התנשקת?
יותר מדי זמן..
התרגשת?
לפני כמה ימים
הסמקת?
היום אני חושב
האם אתה
מתעצבן מהר?
מאוד. עיראקי או לא?
בוכה הרבה?
לא ממש.
מעשן?
לא
שותה?
לא הרבה
עושה סמים?
איך אפשר לעשות סמים? בכל מקרה ממש לא.
כמה שעות ביום אתה מול המחשב?
יותר מדי
וכמה מול הטלויזיה?
פחות מדי
שומע הרבה מוסיקה?
כן
קורא הורוסקופ?
לפעמים
קורא תשובות של אחרים בשאלונים?
כן ותראו גם את שלי בחייאט ;)
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?
לא כזה..
ברוגז עם מישהו?
אהא
מאוהב?
נראה לי..יותר דלוק.
חושב שאתה יפה?
לא
רב הרבה עם ההורים?
לא..רק מתעצבן עליהם מדי פעם כשהם נותנים לי סיבה ;)
ועם האחים?
לא
שיקרת בשאלון?
אין לי שמץ..עכשיו בטח שלא.

UnprodigalSon

New member
גם אני! גם אני! גם אני!

אתחיל מלצטט את עצמי : "ורק אותי אף אחד לא לימד להשתמש במדגישומטיק!" ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא יודע. מזמן מזמן. בטח אח שלי. מאמין באלוהים? עקרונית כן. מה הספר האחרון שקראת? "על הכתיבה" של סטיבן קינג (עדיין בתהליכים). קראת הארי פוטר? ברור... גם קניתי את כולם. כן, אני חנון. יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מממממ.... עקרונית אבודים. אבל מהאינטרנט. הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? כריסטופר. כן, אני חנון. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שטעות פעם אחת הבאתי לאח שלי מרפק בעין לפני ששמנו מסיכות, ואז הוא דמע כל הערב וממש סבל... וכל זה בגללי! ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי בקריות. נראה לי מוצקין ספציפית. אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? משולש פיצה. אני סוג של אנורקס. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פז'אלסטא (ברוסית, ואני אפילו לא יודע מה זה אומר...) באיזה צבע המקלדת שלך? לבן על גבול החום (מלכלוך) באיזה צבע המצעים שלך? ירוק עם ציורים של כבשים קופצות מעל גדרות. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, את אותו אלעד של רוית... מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה, אבל הסתומה הזו שמסתובבת במיילים. אתה נוסע בטרמפים? בצבא. עכשיו אין צורך/טעם יש לך חיית מחמד? כן איזה? דגים... העונים לשם "ניסים" ו"בנצי". יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? בסביבות ה50. וכמה מהם מקוריים? 99.5% מה גורם לך לבכות? ימים עצובים (ימי זיכרון, אזכרות וכדומה...) מה מצחיק אותך? כשמדגדגים אותי מה מעצבן אותך? כשלאנשים אכפת קודם (ובעיקר) לעצמם. אתה זוכר חלומות? לעתים מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שנה... למה? יום זיכרון או משהו. ראו לעיל. צרחת? לא שזכור לי לאחרונה... אכלת? אתמול בערב. התעצבנת? לא יודע... אתמול? התנשקת? לפני... שעה? התרגשת? אני מניח שזה חופף הסמקת? כנ"ל האם אתה מתעצבן מהר? לא בוכה הרבה? לא מעשן? לא שותה? במידה עושה סמים? |שורק בהתעלמות| כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כולל עבודה? המון... בסביבות ה10. וכמה מול הטלויזיה? 0 שומע הרבה מוסיקה? המממממממון קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מדגמית מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? בערך חושב שאתה יפה? לא בצורה יוצאת דופן רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא

Rוית

New member
את מעתיקה את השאלון לשם

ואז בוחרת בכפתור של המדגיש למטה, שאוטומטי עושה לך הדגש וסוף הדגש בכל שורה. את יכולה לעשות אותו דבר עם איקונים - את בוחרת איקון ולחיצה על הכפתור מוסיפה אותו בתחילת כל שורה.. תשחקי עם זה, ככה אני למדתי איך משתמשים בזה

עדידי מ

New member
היי! אני מוחה../images/Emo6.gif

מה הקשר בין היותך חנון לקריאת הארי פוטר? *חנונית שקוראת הארי פוטר* וחוץ מזה אני מתה על התמונה שיש לך בכרטיס אישי

O r a c l e

New member
מגניב- כבר חודש לא היה שאלון...

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? Orange- ברוך הבא לתכנית חיילים מאמין באלוהים? מאמין בשטן- תפגשו מתישהו את המורה שלי לספרות מה הספר האחרון שקראת? זנחתי את "מישהו לרוץ איתו" בשביל "סיפור פשוט" -לבית ספר- ש"י עגנון. מבינים למה אני מאמין בשטן- אין סיכוי שבן אדם קיבל פרס נובל לספרות בלי עסקה איתו. קראת הארי פוטר? כן- אני באמת צריך לקרוא את ה-6 למרות שהרסו לי את הסוף יש עלייך שרשרת? חוליות (אוף למדתי מחשבים יותר מידי). לא אין שרשרת- זה מעצבן כשמזיעים. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אוי זה מביך- אני רואה טלויזיה בבוקר וכלמה שיש זה קרטון נטוורק- אז זה היה או "ed edd n eddy" או "kinds next door". אולי תשאלו שוב עוד חצי שעה יש מכושפות? הצבע-עיניים שלך? ירוק הצבע-שער שלך? בלונדיני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? איזה מהם? היו המון.. עדיין יש בארון. היה את דבש, בוגי, חומי, כתם, ברני (לא כמו הדינוזאור), נבי, ג'ינס, לבן (כמו המעדן) ואולי עוד כמה שאני לא זוכר. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? בעיקרון אני אמור לזכור את זה שחטפו אותי אנשים במסיכות וסיממו אותי ועשו עליי ניסויים בגיל 3 כדי לפתח פצצה מתינוקות- אבל הממשלה מחקה לי את הזיכון בקטע. אתם תראו תוצאות בקרוב אני משער... ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית מול הטלויזיה (קרטון נטוורק מישהו?) אתה סטרייט? לפי מה שסיפרו לי מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמממ... יותר קשה להיזכר ממה שחשבתי... אה כן- שני סנדוויצ'ים עם סלט טונה של אמא. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ראש? באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? סדין כחול, ציפית שחורה, ציפה בכחול ירוק, ולבן- נכון שרק עכשיו אתם יכולים להמשיך ביום שלכם? מה הפרי האחרון שאכלת? אני חושב שאכלתי בננה מתישהו- יש בבית אז אני מתאר שנהייתי רעב ועצלן אז לא בא לי להכין כלום אז לקחתי אחת (קחו את זה בעירבון מוגבל). אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? שניים אפילו מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? מי רואה הדוגמניות? טופ מודל עם טיירה בנקס בלבד. אם לראות זבל ריאליטי לפחות לראות את הזבל האמריקקי האיכותי. אתה נוסע בטרמפים? רק אם מסכימים מראש לא לאנוס אותי, לחתוך אותי או להפוך אותי לעבד. יש לך חיית מחמד? כן- דבש, בוגי, חומי, כתם, ברני (לא כמו הדינוזאור), נבי, ג'ינס, לבן (כמו המעדן) ואולי עוד כמה שאני לא זוכר. איזה? לפי הסדר- דוב קוטב, דוב גריזלי, דוב חום, דלמטי, כלב סאן ברנארד, דוב שלובש ג'ינס וחגורה, גדי לבן ואולי עוד כמה שאני לא זוכר. (פתאום קרטון נטוורק לא נראה כל כך מביך). יש לך חולצה בצבע ירוק? אפילו 5- זה רע? נשבר לך פעם הלב? כשראיתי מרקו. כמה דיסקים יש לך? יותר מידי והם לא מסודרים וכמה מהם מקוריים? דווקא יש כמה- 26 אולי כמה יותר מה גורם לך לבכות? עפרון בעין מה מצחיק אותך? קומדיות אמריקאיות והחברים הטיפשים שלי מה מעצבן אותך? כמעט כל דבר חוץ מזה אתה זוכר חלומות? רק את המוזרים באמת מתי בפעם האחרונה בכית? כשדחפו לי עפרון לעין אתמול? למה? העיפרון בעין- לא ברור? צרחת? על מי שדחף לי את העיפרון לעין! אכלת? מתי אכלתי בפעם האחרונה? לפני 10 דקות בדרך הביתה. חלק גדול מהזמן שלי הולך על אכילה. התעצבנת? זה קורה כל כך הרבה פעמים שקשה לי לזכור מתי ואיך בדיוק. התנשקת? אמממ... פחות משבוע התרגשת? ראיתי אתמול פרק מצויין במכושפות- קופידון מתאהב בפיבי אבל היא מתאהבת במישהו אחר שהוא שידך לה- כמה מרגש! הסמקת? עכשיו אני מסמיק כשאני חושב כמה פטתית הייתה התשובה הקודמת שלי. האם אתה מתעצבן מהר? אם עד עכשיו לא הבנתם שכן מגיע לכם שילקו אתכם, ישברו לכם את הידיים והרגליים ואז יתנו לעורבים לנקר את מה שנשאר. בוכה הרבה? תלוי בכמות העפרונות שבסביבה מעשן? מעולם לא ולעולם לא שותה? מיץ? עושה סמים? אני לא אכבד את השאלה הזאת בתשובה כמה שעות ביום אתה מול המחשב? חחחח... כמה שעות יש ביממה? וכמה מול הטלויזיה? חחחחחחחחחחחחחח- בערך אותו דבר פלוס שומע הרבה מוסיקה? המון קורא הורוסקופ? זה מטופש קורא תשובות של אחרים בשאלונים? רק של האנשים שאני חושב שיהיה להם משהו נחמד או חכם לכתוב (את שלי לא הייתי בטוח קורא) מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? 0 שקלים בחודש נחשב גבוה? ברוגז עם מישהו? זה די משעשע- יש ספר ילדים שנקרא הברוגז של ליאור... מאוהב? נמנע מלענות חושב שאתה יפה? מה אני אורי זוהר? רב הרבה עם ההורים? מה לעשות.... ועם האחים? בן יחיד- הללויה!!!!! שיקרת בשאלון? לא רואים זה שקר. חיים טובים! דרך נפלאה להעביר 8 דקות

מלכוש

New member
=]

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? קרן, הראשג"דית שלי מאמין באלוהים? לא ממש מה הספר האחרון שקראת? קוראת עכשיו את שיר דמדומים אחרון. מומלץ =] קראת הארי פוטר? כן, חוץ מהשישי יש עלייך שרשרת? כן, שאני לא מצליחה להוריד חח תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משהו על רופאים הצבע-עיניים שלך? חום-ירוק-צהוב הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? וואזי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, הייתי בת שנה, אבל יש תמונות ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברושלים =] אתה סטרייט? אכן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה (אבל החתולה אכלה חצי =\) וירקות מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מים באיזה צבע המקלדת שלך? כסף והמקשים בשחור באיזה צבע המצעים שלך? סגול-כתום מה הפרי האחרון שאכלת? ממאבטיח עם בולגרית =] אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אכן! חח מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? חח לא רואה אתה נוסע בטרמפים? בחיים לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? 4 חתולים יש לך חולצה בצבע ירוק? אפילו 4 נשבר לך פעם הלב? לא כמה דיסקים יש לך? אממ.. בערך 60 וכמה מהם מקוריים? חצי מה גורם לך לבכות? שיחות נפש באמת באמת מה מצחיק אותך? ידיד שלי דור מה מעצבן אותך? מכחישי שואה אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? המחנכת שלי סיפרה על אביה, ניצול שואה צרחת? נראה לי בישיבת צוות.. חח אכלת? עכשיו =] התעצבנת? אתמול, על החניכות התנשקת? הוי נושא רגיש.. התרגשת? אתמול, יום השואה.. הסמקת? כשחברה שלי סיפרה לי שידיד שלי עדיין רוצה אותי
האם אתה מתעצבן מהר? משתדלת שלא בוכה הרבה? ככה.. מעשן? לא שותה? כן. אבל לא בהגזמה עושה סמים? ממש לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעה וחצי וכמה מול הטלויזיה? חצי שעה בשבוע שומע הרבה מוסיקה? נונסטופ קורא הורוסקופ? חח כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כנראה שכן.. ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא =[ חושב שאתה יפה? כן.. חח
רב הרבה עם ההורים? בקושי ועם האחים? בכלל לא שיקרת בשאלון? חח אולי מזמן

o0Invisible0o

New member
נו שיהיה.אבל זה ארוך!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?נמנ. בטח כרמל, או את.
|עצלן| מאמין באלוהים?יאפ. וגם במסורת, אבל עם גבול. אז אה. נו תבינו לבד. מה הספר האחרון שקראת?זיכרונותיה של גיישה.
מומלץ בחום!^^ קראת הארי פוטר?יאפ, כל ששת הספרים שיצאו עד עכשיו.
[שישה נכון? נשאר עוד אחד!
] יש עלייך שרשרת?נופ. לעיתים רחוקות כן.XD תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?אה, ראיתי עכשיו סיינפלד, אבל זה מזה לא מייצג את מה שאני רואה.
הצבע-עיניים שלך?חוםחום. הצבע-שער שלך?חוםחום. וזה אמ. צבע העיניים, צבע השיער. ולא הפוך עם ההדגשה.|מתה|
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?מי זוכר?
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום.
בחיי!
ביום כיפור האחרון- איפה היית?אה, גני תקווה או משו.
מטיילת יותר מדי במטרה להיות עייפים למחרת- לא ממש עזר.>< אתה סטרייט?יאפ. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?אה, אכלתי עכשיו פשטידת גבינות ותרד מעולה.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?
[נו, חבול. ניסיתי לחשוב על מילה! זה מלחיץ נו.:X] באיזה צבע המקלדת שלך?אפור-לבן כזה, מי זוכר כבר מה היא הייתה במקור.
באיזה צבע המצעים שלך?XDDD כחול ואממ..נו פסים צבעונים בורוד, כתום, צהוב, כחול. ושוש. זה יפה!
מה הפרי האחרון שאכלת?אה, אני חושבת שאממ..בננה? אני לא זוכרת. זה היה אתמול בכלאופן.:X רציתי היום בננה ולא היה בחדר אוכל!
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?יאפ. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?לא ראיתי, דיר גאד.
אתה נוסע בטרמפים?אסור!
סתם נו, זה מפחיד אותי.>< יש לך חיית מחמד?4.
איזה?כבר חששתי שלא תשאלו!
גוצ'י וטיילור [פיקינזים יקרים, נו כלבים. או לפחות מנסים להיות.
] ואלברט ואינשטיין- חתלתולים שלי.^^ יש לך חולצה בצבע ירוק?כן.
נשבר לך פעם הלב?נופ. כמה דיסקים יש לך?מי זוכר.
לא כזה הרבה, אבל יחסית לזמן שאני שומעת מוזיקה ולעובדה ש99% מהם מקוריים..זה מכובד בהחלט!
אני עובדת על זה.
וכמה מהם מקוריים?אה, נו כן..כמעט כולם. אולי שניים לא? ואחד מהם יש לי גם עותק מקורי.XD מה גורם לך לבכות?הו, המון דברים, צרחות, אי צדק [
|ילדהקטנה|] ספרים- אפילו אם הם לא כאלו עצובים, הדבר הכי קטן שעצוב- אני בוכה. אני מאוד נקשרת לספרים.>< מה עוד? אה, המון נו. מה מצחיק אותך?צליל.
נו כלמיני. מה זאת השאלה הזאת? גם החיות שלי.^^ ואנשים מצחיקים, וסרטים/תוכניות מצחיקות, בדיחות מטומטמות, עייפות.
מה מעצבן אותך?אויש אנשים טיפשים.
סורי, אין לי הגדרה בוגרת יותר.
אתה זוכר חלומות?ממש לא.>< מתי בפעם האחרונה בכית?אה, אממ..לא יודעת. עברו כמה ימים אני חושבת.
מאז שהתגייסתי אני לא בוכה כזה הרבה..
למה?אני לא זוכרת.
צרחת?אה, מתי? אפילו יהום..אבל לא באמת! באמת? אה, מי יודע.>< אה, יום שישי נראה לי..
תקעתי חתיכת צרחה כדי לקרוא לידיד שסירב לבוא!
אבל כתבנו לו ברכה בחול!!
והוא לא רצה לבוא לראות!
נראה לי הוא פחד שנזרוק אותו למים.
נו אנחנו לא כאלה רעים, או חכמים.
אכלת?אה, לפני רגע, את הפשטידה הזאת.XD התעצבנת? הו, היום. חיים לא הוגנים.:X התנשקת?XD התרגשת?אה, היום בבוקר אני חושבת, אבל ממשהו טיפשי במיוחד.
[חברה שרואה חברים.^^] הסמקת?יש לי סומק טבעי כל הזמן.
עזבו אותי, יש לי לחיים ורדרדות..:X האם אתה מתעצבן מהר?אני משתדלת שלא, אני לא כזה. יאללה, זה כזה מיותר. בוכה הרבה?כבר אמרתי שלא כזה.:X מעשן?חס וחלילה.
שותה?אה, לא ממש. עושה סמים?XD נו ברור.:X כמה שעות ביום אתה מול המחשב?אה, הצבא שלי זה מול המחשב!
ואמ.ואז גם בבית..אז..כל היום?
וכמה מול הטלויזיה?בערב אני בין הטלוויזיה למחשב, אז לא כזה הרבה..אבל רק כי אין לי בצבא טלוויזיה.
שומע הרבה מוסיקה?המערכת שלי נדפקה, אבל בעקרון כן.
קשה לי בלי זה.>< אני חייבת כבר iPod.
קורא הורוסקופ?אה, אם יוצא..לא רודפת אחרי זה.. קורא תשובות של אחרים בשאלונים?תלוי בכמה זמן/סבלנות/סקרנות יש לי. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?בגלל הצבא!
רציני! רוצים לסדר לנו VPN כאלה כי זה לא הוגן, זה תפקיד שדורש שימוש בפלאפון!! לעזאזל. הייתי מזה זולה לפני הצבא, ועכשיו זה פשוט לא יאומן..וזה בכלל לא משהו שאני יכולה למנוע.
ברוגז עם מישהו?אה, כן.XD ברוגז נשמע כזה ילדותי, אנחנו לא מדברים.
מאוהב?נופ.
חושב שאתה יפה?נופ.
רב הרבה עם ההורים? לא כ"כ. רק ויכוחים על ארץ ישראל היפה עם אבא. ולפעמים על שטויות נו.XD ועם האחים? תודה לאל, לא! חס וחלילה.
שיקרת בשאלון? אה, אני מקווה שלא.
אבל נהניתי!

Lotzifer

New member
אני עונה

עד שאחים שלי יגיעו לאכול ארוחת ערב שאני הכנתי
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מנטע!
מאמין באלוהים? כן
מה הספר האחרון שקראת? חולית, ולא גמרתי כי הספרנית הציקה לי שאני אחזיר אותו לספריה ):
קראת הארי פוטר? לא
יש עלייך שרשרת?לא
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משפחה בהפרעה
הצבע-עיניים שלך? ירוק-אפור, אבל כולם חושבים שכחול ):
הצבע-שער שלך?כרגע הוא חום כהה עם סרידים של צבע שחור, אבל בעיקרון הוא חום בהיר
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? בובה לילי
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, הכל מסיפורים....
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת.
אתה סטרייט? לא
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? קוסקוס עם סלט
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אמממ
באיזה צבע המקלדת שלך? לבן מלוכלך ביותר
באיזה צבע המצעים שלך? בפנימיה-אדומים, ובבית-הרבה צבעים.
מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח.
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, הבן של המורה לתיאטרון
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אלסיה ומישל. בראשונה, אהבתי את אוולין
אתה נוסע בטרמפים? בעיקרון לא.
יש לך חיית מחמד? לא
איזה?
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן, אבל אני לובשת אותה הפוך כי יש לה ציור מכוער.
נשבר לך פעם הלב? כה.
כמה דיסקים יש לך? הרבה
וכמה מהם מקוריים? הרוב.
מה גורם לך לבכות? שירים עצובים, בעיקר...
מה מצחיק אותך? הרבה דברים. אני צוחקת הרבה.
מה מעצבן אותך? לחצים, שלא מקשיבים לי.
אתה זוכר חלומות? מאוד. מתי בפעם האחרונה
בכית? לפני די הרבה זמן
למה? לא זוכרת
צרחת? אתמול.
אכלת? לפני כמה דקות.
התעצבנת? אתמול
התנשקת? לפני יותר מחצי שנה.
התרגשת? היום.
הסמקת? אתמול
האם אתה
מתעצבן מהר? כה
בוכה הרבה? לא ממש.
מעשן? לא
שותה? כשיש משהו טעים, אז בטח!
עושה סמים? לא.
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא הרבה....
וכמה מול הטלויזיה? הרבה...
שומע הרבה מוסיקה? כן.
קורא הורוסקופ? כשיוצא, אז כן.
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לעיתים רחוקות.
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? בזמן האחרון לא.
ברוגז עם מישהו? לא.
מאוהב? סוג של.
חושב שאתה יפה? כה
רב הרבה עם ההורים? זה בא בתקופות
ועם האחים? עם הקטן.
שיקרת בשאלון? לא. כבר עניתי היום על שאלון 300!!!!!!!

O r a c l e

New member
טוו שאלון 300 זה הכי שווה

בעיקר אם יש שאלה שחוזרת פעמיים וכל פעם עונים משהו אחר... יש לי חבר שענה פעמיים על שאלוני 300 באופן שונה חלוטין- בטוח במודיעין בטוחים שיש לו פיצול אישיות (והם לא טועים ממש...).

AliceW

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ולא גמרתי כי הספרנית הציקה לי שאני אחזיר אותו לספריה"

למעלה