אללה שאלון

AliceW

New member
אללה שאלון../images/Emo199.gif

מי שלא עונה, דמו בראשו
|ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התנשקת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? שותה? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון?

AliceW

New member
ממ.

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אמא
מאמין באלוהים? בדרך משלי בעיקרון
מה הספר האחרון שקראת? ממ.. "חוכמת הבייגלה" של אילן הייטנר, שעומר השאילה לי
קראת הארי פוטר? כה, מזמן מזמן
יש עלייך שרשרת? כה
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? קרובים קרובים
הצבע-עיניים שלך? חום ענבר או דבש או לאדעת כבר
יש לזה הרבה גרסאות.
הצבע-שער שלך? כל מיני חומים, בעיקר כהים
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? הייתה לי בובת ארנב כשהייתי קטנה, ולא היה לה שם
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שאבא היה עושה לי תיאטרון בובות מפנתר ורוד וקוף צהוב שדודה שלי קנתה לי מאנגליה
ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברחוב מח"ל, מריצה בדיחות "אבא'שך מלוח" עם החבר'ה.
אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
קוראסון שוקולד. נו, הוא היה שם, הוא רצה אותי
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ארכיטקטורה! אני לא יודעת למה, היא פשוט עלתה לי לראש
באיזה צבע המקלדת שלך? שחור, של המחשב נייד..
באיזה צבע המצעים שלך? אני חושבת שסגול או ורוד, משהו מסטיקי.
מה הפרי האחרון שאכלת? אגס
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? היה לי אלעד בגן..
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? בעונה השניה כריסטין, ובראשונה אינס. כה, אני מעדיפה את הפחות אינטיליגנטיות (כדוגמת "שטיחיות";"מה זה אותנטי")
אתה נוסע בטרמפים? לא
יש לך חיית מחמד? כה
איזה?
פוקר!
יש לך חולצה בצבע ירוק? כה, ואפילו כתוב עליה "פיל מחפש כפיל"
שברת למישהו פעם את הלב?
נשבר לך פעם הלב? כה
כמה דיסקים יש לך? המונים
וכמה מהם מקוריים? רובם, אני חושבת
מה גורם לך לבכות? השיר "פרח נתתי לנורית"
מה מצחיק אותך? ריבוע ומשולש
מה מעצבן אותך? כשחם לי, למרות שרוב הזמן קר לי
אתה זוכר חלומות? מדיי פעם
מתי בפעם האחרונה
בכית? חמישי
למה? ככה.
צרחת? אני לא צורחת, זה לא בריא לקול
אכלת? לפני שעה..
התעצבנת? לפני 20 דקות על אחותי
התנשקת? לפני פחות מחודש
התרגשת? לפני שבוע.
הסמקת? אני לא יודעת, מחמאות כבר לא עושות לי את זה
האם אתה
מתעצבן מהר? לא
אני רגועה
בוכה הרבה? לא
מעשן? נואופ.
שותה? כה, לאחרונה גם לעיתים קרובות, אבל אני לא משתכרת
עושה סמים? לא
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לאדעת, זה משתנה בהתאם ללוח הזמנים שלי
וכמה מול הטלויזיה? כנ"ל.
שומע הרבה מוסיקה? הו, כה
קורא הורוסקופ? מדיי פעם, סתם כי זה נחמד
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי אם הם מעניינים
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ממ...כה לאחרונה
ברוגז עם מישהו? לא
אני אוהבת את כולם.
מאוהב?
חושב שאתה יפה? לא מקדישה לזה הרבה מחשבה
רב הרבה עם ההורים? לא ממש
ועם האחים? כה
אבל קצת
שיקרת בשאלון? השתדלתי שלא
מדגישומטיק, תינשא לי

o0Invisible0o

New member
כן, הוא כזה שימושי!../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שלא הכרנו אותו עד עכשיו.
ואמ. "קוראסון שוקולד. נו, הוא היה שם, הוא רצה אותי"

j u n k

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה מדגישומטיק? נראה לי שכדאי שאני אדע למי את מציעה נישואים כדי לגבש דעה לגביו

AliceW

New member
הו.

תראי, אני לא בוחרת את בעלי סתם. מדגישומטיק הוא מן שטות גאונית שכזו שעוזרת להדגיש את השאלון במקומות הרצויים ואף לתקוע סמיילים לפני כל שאלה בלחיצת כפתור. גם יפה, גם אופה

Jagged chaos

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo150.gif

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא יודע. מאמין באלוהים? זה מוזר, כי כן. אבל גם שטוב לי וגם שרע לי אני לא מביא לו את האחריות.
מה הספר האחרון שקראת? פארנויה. קראת הארי פוטר? כן. קראתי עד הספר הרביעי. ואז התחילו כל הסרטים וההתמסחרות המאסיבית של ג'יי קיי רולינג- ומאז הפסקתי. אפילו את הסרטים לא ראיתי. יש עלייך שרשרת? בדרך כלל כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא ראיתי טלויזיה יותר משנה. אבל אני מוריד 'עקרות בית נואשות' ו'אבודים'. הצבע-עיניים שלך? חום חרא הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חחחחחחח
וואי שכחתי. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? יש לי איזה פלאשבק שאני באיזה מקלט שאימא שלי מחזיקה אותי. מצד שני - הייתי בן 3 ואני זוכר את זה בזוית שאני רואה את עצמי, אז יכול להיות שסתם חלום בתת מודע. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פיצה
באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? זה יישמע ערבי לכאורה- כחול, צהוב, סגול. אבל משהו מעוצב טוב. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
חחחח כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא היית רואה את זה. אתה נוסע בטרמפים? עברתי ת'גיל יש לך חיית מחמד? כה איזה? כלב
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן, הפייבוריטית שלי נשבר לך פעם הלב? כה כמה דיסקים יש לך? לא סופר. אני קונה דיסקים, קורא את החוברת, מעתיק למחשב - וזורק את הדיסק לאיזו מגירה
זלזול אני יודע.. וכמה מהם מקוריים? הרוב. מה גורם לך לבכות? שום דבר שהוא יומיומי... יש לי איפוק עצמי גדול שמדובר בבכי
מה מצחיק אותך? אני אצוטט את אלאניס "very funny people who have no shame" מה מעצבן אותך? היתושים שבאים לאוזן שאני ישן אתה זוכר חלומות? חלק מתי בפעם האחרונה בכית? בנובמבר 2005. אחרי עומס ולחץ מטורף. זה היה פעם ראשונה באיזה חמש שנים... למה? ההורים לחצו, הציונים ירדו, המורים השעו, החברה חתכה, החברים נהפכו למניאקים בשלב רע וכמה שירים עם אוירה של לחתוך ורידים.
צרחת? לפני שבוע וחצי.
ישבנו אני ועוד אחת בתחנה ביום שישי ב-18 וחיכנו לטרמאפ והכביש וכל העולם ריק. התחלתי לצרוח קורט קוביין
אכלת? כמה שעות התעצבנת? לפני חצי שעה, על אימא התנשקת? ביום שישי. התרגשת?ביום שישי
הסמקת? ביום שישי
האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? לא מעשן? לא שותה? המון עושה סמים?
וונס אין אה וויל... כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וואי, שאני כותב פה ת'שטויות על אלאניס זה יכול לקחת הרבה
|עייף| וכמה מול הטלויזיה? פשוט - אפס. שומע הרבה מוסיקה? כמעט רוב הזמן. גם שאני לא בבית- MP3 ובטריות זה משהו שתמיד יש עליי. קורא הורוסקופ? כה קורא תשובות של אחרים בשאלונים? רק פה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ממש לא ברוגז עם מישהו? כה מאוהב? לא חושב שאתה יפה? אני בגיל שאני עוד מושפע מדעות של אחרים, מה 'תם אומרים
רב הרבה עם ההורים? רק עם אימא. בעיקר בגלל הכלב ועם האחים? כבר לא. שיקרת בשאלון? לא.

isw

New member
אמיל! אני בשוק מהיחס שלך לדיסקים!!

נראה היה שהשקעת הרבה בשאלון הזה אז אמרתי שאני אקרא אותו ואני ממש בשוק! אני אישית חולה על דיסקים מקוריים ואוהבת לשמוע שירים בעיקר ככה ולא בדרכים דיגיטליות למיניהן, ואפילו כשמשפחתי רצתה לקנות לי אייפוד רציני ליומולדת זנחתי את הרעיון וכאלה.. הסבר!

Jagged chaos

New member
באמת שניסיתי ../images/Emo10.gif

אין דבר יותר "מרשים" ממעמד גדול לדיסקים שיש בו רק דיסקים אמיתיים... העיקר אני קונה אותם, לא?...

a 90s Noah

New member
../images/Emo45.gif

המצפון שלי נקי אחרי שאני קונה את הדיסק ומוריד אותו למחשב..אין לי בעיה לשמוע אותו מהמחשב, לא כמו נגיד אם הורדתי/צרבתי דיסק..המצפון שלי מאפשר את זה
בקרוב יגיע האמפי3
|מתרגש||מחכה בקוצר רוח| אני הולך לאכלס שם 2 גי'גה על ההתחלה

Rוית

New member
המדגישומטיק באמת שולט!

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שאלה מורכבת.. ראשונה מהסוף או מההתחלה? ממ בבדיקה זריזה בעצם משתי הכיוונים זאת רונה
מאמין באלוהים? בדרכי שלי
מה הספר האחרון שקראת? "הזאהיר". עדין קוראת אותו.
קראת הארי פוטר? לא
יש עלייך שרשרת? לא
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אחרונה אחרונה? ממ חברים. שוב.
הצבע-עיניים שלך? חום
הצבע-שער שלך? חום שטני
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? שהייתי קטנה לא היו להם שמות. היום דווקא יש להם
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? בחדר עם אבא שלי ואחים שלי והם הצליחו לראות איזה סקאד נופל ואני לא
אהה וגם הטעם המגעיל של הגומי מהמסכה והריח של המסכה.. עד היום אני לא מסוגלת להריח את זה..
ביום כיפור האחרון- איפה היית? על המדרכה מחוץ לבית שלי.
אתה סטרייט? רק בגלל שסיוון הצחיקה אותי אני אצטט אותה: "
"
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? האמת? מאמא מיה..
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? עייפה. אני כל כך עייפה
באיזה צבע המקלדת שלך? לבן. כלומר מתחת ללכלוך לבן.
באיזה צבע המצעים שלך? ורוד מסטיק שכזה? (סיוון, אנחנו ישנות על אותם מצעים?)
מה הפרי האחרון שאכלת? אננס מיובש נחשב?
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אחד האנשים היותר משמעותיים בחיי שמו הוא אלעד. אז כן.
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? וואי מי רואה את הדברים האלו?!
אתה נוסע בטרמפים? חח לא, לא חושבת שמעולם נסעתי גם..
יש לך חיית מחמד? יאפ
איזה? כלבה היפראקטיבית וחתול רצחני
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן (ולמה זה חיוני לדעת שוב?)
נשבר לך פעם הלב? יותר מפעם אחת.. הטריק הוא שאותו אדם מצליח לעשות את זה כמה פעמים, ואז באמת נדפקת!
כמה דיסקים יש לך? אין לי כוח לספור. אבל יש.
וכמה מהם מקוריים? רובם. אני משתדלת גם להחליף את הצרובים\אלו שעל המחשב במקוריים. זאת מחלה שכזאת. מחלה מאוד יקרה.
מה גורם לך לבכות? וואו המון דברים, מסתבר שאני אדם רגשני ביותר.
מה מצחיק אותך? ושוב הרבה דברים.. זה נע מההומור השנון והציני של כמה מחברי הטובים ביותר ועד להומור הלעוס של חברים. אוו וקרובים קרובים! לא יודעת למה, אבל זה עדין משעשע אותי.
מה מעצבן אותך? אנשים עקשניים שלא שומעים לדעות של אחרים ולא פתוחים לדעות של אחרים. (זה מה שעלה לי לראש בכל אופן)
אתה זוכר חלומות? כמו כל האנשים - רק אם אני אתעורר תוך כדי או לקראת הסוף.
מתי בפעם האחרונה
בכית? לפני יומיים.
למה? ראיתי את ההצגה "לילה טוב אמא". אחת החזקות.(חוויות בבלוג *שיעול*פירסום סמוי*שיעול*)
צרחת? אני? צורחת? נהה
אכלת? זוכרים שרשמתי שאכלתי במאמא מיה? אז אז.
התעצבנת? הממ... היום, אבל ממש ממש בקטנה.. לא עצבים, יותר מרמור שכזה (סיוון, שקט!)
התנשקת? עבר יותר מידי זמן, למה להעלות נושאים כאובים?!
התרגשת?המממ... לפני יומיים בהצגה?
הסמקת? אין לי מושג.. אני לא מודעת למתי אני מסמיקה ומתי לא..
האם אתה
מתעצבן מהר? לא. יש רק אדם אחד שמצליח לעצבן אותי מהר, וזאת חברה טובה שלי, ועל חברים טובים לא באמת מתעצבנים
בוכה הרבה? שמשהו מרגש אותי (לרוב מכאב) אז כן.
מעשן? לא
שותה? במידת הצורך
עושה סמים? חלילה
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מידי שעות
וכמה מול הטלויזיה? לא כמו פעם.
שומע הרבה מוסיקה? כמובן
קורא הורוסקופ? לא ממש.. רק אם יוצא ואין משהו יותר טוב לעשות.
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אשלב את התשובות של סיוון ואמיל - של אנשים שמעניין אותי לקרוא את התשובות שלהם ופה בפורום את של כולם
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? מנסה שלא.
ברוגז עם מישהו? נראה לי שעברתי את הגיל של "להיות ברוגז עם מישהו"
מאוהב? חה! מקווה שלא, רק כאב לב מביא להתאהב!
חושב שאתה יפה? אני עובדת על זה.
רב הרבה עם ההורים? לא. לא רבה איתם בכלל. נראה לי אני הבת הכי לא טיפוסית שיש.
ועם האחים? בקטע של הומור, ברור. בשביל זה יש אחים.
שיקרת בשאלון? עניתי את כל זה בשביל לשקר?! ככה אתם מכירים אותי?! מה, כבר נגמר?!

j u n k

New member
אממ כן אפשר להפסיק עם הבזיון הזה

גברת רוית הפלירטוטים בפורום הזה ממש מציקים לעין, שכחת שאני הומופובית? באמת יש אנשים שלא חושבים שזה נורמלי, את לא חושבת שמגיע להם להכנס לפורום במצפון נקי בלי כל השטויות האלה? קיצר מה שאני מנסה לומר זה, בחייאת ראבאק מתחילים איתך לעזאזל לכי כבר וקפצי על זה, תני לה בראש ותני לישון בשקט (ואל תשכחי לרוץ ולספר לחבר'ה
) זה כבר נעשה בגדר הפטאתיות, כל שבוע להכנס לפורום ולראות את סיון מתחילה איתך בדרכים שונות ומשונות. יאללה ברררררררה תעשו ילד כבר.

AliceW

New member
אני חושבת שזה כבר מאוחר מדיי.../images/Emo6.gif

וממ.. נופרי, השאר כבר תלוי ברוית. אם היא תענה להצעותי המפתות עד-מאוד, סביר להניח שלא תמצאי הודעות נוספות בעלות מסרים-ארוטיים-תת-הכרתיים שכאלו

Lotzifer

New member
אה רגע רגע!!!

אני מוחה על כל הפלירטוטים פה!!! רוית שלי!!! סיוון, אל תנסי אפילו

Rוית

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

האישה היא אדון לגופה!!! או משהו כזה.

AliceW

New member
האשה היא אדון לגופי../images/Emo6.gif

לפחות במקרה שלך