../images/Emo102.gif האח! יש אייקונים יפים../images/Emo165.gif
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחברתי הטובה שעברה לקנדה. מאמין באלוהים? אין לי מושג מה ההפך מאמונה, אבל על הסקאלה של זה, אני על קצת יותר מ100%. מה הספר האחרון שקראת? אליס בארץ הפלאות. קראת הארי פוטר? קראתי, שיננתי, חייבתי אחרים לקרוא ולשנן.
יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? כבר שבוע וחצי שאני בלי טלויזיה הצבע-עיניים שלך? כחול\ירוק הצבע-שער שלך? חום (ורק לידיעה, בסמיכות ה' הידיעה תופיע במילה השניה) איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? זהבית. זה עקרוני למישהו? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? איזה מהן? למרות שכלום משתיהן ככה שזה לא חשוב. ביום כיפור האחרון- איפה היית? קראתי הארי פוטר, הקשבתי לאלאניס אתה סטרייט? מצטרפת לתגובה הכללית: "
" מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מי זוכר? זה היה בערך בפעם האחרונה שבה ראיתי טלוויזיה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שוקולד באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? צהוב, ירוק כחול ושחור עם נקודות ציבעוניות (התאמת הצבעים שלי מזעזעת) מה הפרי האחרון שאכלת? ראו ערך ארוחת ערב וטלוויזיה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי... אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? שתיים, ואח קטן איזה? לואי
, דינגו
, עידו
. הידועים בכינויים "שרגא" יש לך חולצה בצבע ירוק? הרבה נשבר לך פעם הלב? לא כמה דיסקים יש לך? ממש מעט וכמה מהם מקוריים? הרוב מה גורם לך לבכות? הרבה דברים... בדידות, שירים מסויימים (עוף גוזל) סרטים מצוירים (במבי, דמבו, הגיבן מנוטרדאם) מה מצחיק אותך? בערך הכל. הוכחה: הבדיחה הבאה מצחיקה אותי קשות- "איש אחד שם רגל על הקיר. הוא נורא מתלהב- אז הוא שם גם את הרגל השניה." כן... המצב עגום. מה מעצבן אותך? אנשים שמעשנים לידי, אנשים טיפשים שלךא מודעים לטיפשות שלהם, אנשים שמזלזלים בשואה ובזכר הקורבנות מספיק בשביל להגיד "המורה הזה נאצי" או "היה מבחן שואה" אתה זוכר חלומות? לפעמים. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני 5 דקות בערך. נכשלתי במבחן חשוב. למה? צרחת? יתוש החליט להתאבד בטיסת קמיקזה הישר לעבר האוזן שלי באמצע הלילה אכלת? מזמן... התעצבנת? לא זוכרת

בטוח שלא מזמן התנשקת? 30.2 ...
התרגשת? היום הסמקת? לפני שבוע, כשחשפתי שיש לי מושג מי אלה פרד וג'ינג'ר וכיתה שלמה הסתובבה ובהתה בי בהלם. האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? עוד יותר משאני מתעצבנת מעשן? ממש לא שותה? מנסה... לא מצליחה עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי וכמה מול הטלויזיה? 0 שומע הרבה מוסיקה? כל זמן שאני על המחשב קורא הורוסקופ? בהחלט, רק שלא את המזל שלי... אני לא מאמינה בזה קורא תשובות של אחרים בשאלונים? בהחלט! זה משעשע מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לפי דעתי או לדעת אמא שלי?
ברוגז עם מישהו? כבר שנתיים, ולשארית חיי מאוהב? כשהתנשקתי
חושב שאתה יפה? לפעמים רב הרבה עם ההורים? אני בקושי בבית וזה חוסך לי צעקות ועם האחים? שרגא
. בכל הזדמנות שיקרת בשאלון? אני לא ממש עונה על הרבה כאלה, אז אין לי הזדמנות לשקר