אללה גיבוש!

ChumbaWumba

New member
אללה גיבוש!

תגידו, איך מתמודדים עם העייפות שבגיבוש? שישה ימים וחמישה לילות עם שעות ספורות של שינה בכל לילה... איך מצליחים לתפקד? ועוד להיות במאמץ גופני גבוה מאוד? ובנוסף לזה גם לחשוב, להתבלט, להיות יצירתי ולהראות מנהיגות? איך אפשר?

ChumbaWumba

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דבר ראשון - אני בת! דבר שני - אל תקרא לי טמבל יא חתיכת חצוף! דבר שלישי - הפניה שלי הייתה למישהו שאולי היה שם או מבין בזה ויכול לייעץ! דבר רביעי - אם אין לך משהו מועיל להגיד, עדיף שתחסוך מעצמך את הטרחה של הוספת תגובה!

Iggy Piggy

New member
איזה גיבוש הולכת לעשות?

בכל מקרה זה די כמו המשפט הנדוש והשחוק "הכל בראש". חוצמזה המטרה של הגיבוש היא להביא אותך לנקודות קיצון, ולבחון איך את מתפקדת בהן. לומדים הרבה על עצמך בגיבושים. בכל מקרה תביני שאת לא תהיי היחידה שעייפה, סחוטה ונרדמת כל שניה, כולם שם ככה. בסופו של דבר אם תתאימי תתקבלי, אם לא, אז לא ואין מה להתבאס מזה, כי לא יודעים מה הם בדיוק מחפשים בגיבושים. אם לא קיבלת משהו בגיבוש אחד, כנראה שנועדת למשהו אחר, לא פחות טוב.

ChumbaWumba

New member
גיבוש טייס

גם אני במחשבה של אם עשו את זה לפניי והצליחו אז גם אני יכולה וכולם עייפים בדיוק כמוני והכול... אבל עדיין זה נראה סיוט לא נורמלי

GGG12345

New member
מה זה איך!?

טיפים!? אילו טיפים בדיוק!? כל העניין בגיבוש זה לבדוק את היכולת האישית שלך להתמודד עם כל מה שציינת. תנסי ותראי, תהיי עצמך ובעיקר בהצלחה!

ChumbaWumba

New member
אתם ממש היסטריים הא?

בסה"כ הכול רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם או יודעים משהו בדבר איך היה להם מהבחינה הזאת, זה הכול. רוצים לתקוף, אז לא משנה.

GGG12345

New member
למה הסכיזופרניה עכשיו

מי תקף אותך מה את בסדר? גם איחולי הצלחה נחשבים התקפה?

Iggy Piggy

New member
לא הייתי שם

אבל אני בטוח שיש פה בפורום אנשים שהיו וישתפו יותר פעולה. כמו כן יש מאמרים בנושא. המון המון בהצלחה!

חייל102

New member
פחחחחח איזה שבת אחרי שבת

קורס טייס טוחנים יותר מכולם סוגרים על השבעו הראשון שלהם בצבא 28 יום

airstrip

New member
מן הסתם :)

עושים מזה סיוט כדי, בין השאר, לבדוק את המוטיבציה שלך. אני מכירה מישהי שלא ממש רצתה להתגייס לקורס, והיא פשוט פרשה בגלל התשישות (והאוכל המזוויע). אם תרצי מספיק, תעברי ותצליחי להפגין את כל הכישורים שציינת קודם, למרות הכל. זה כל מה שאת צריכה. הרבה מוטיבציה. בהצלחה.

the xecutioner

New member
אם כל העניין הוא מוטיבציה

ו"הכל בראש" ו"רק לא לפרוש" וכאלה איך יש המון חבר'ה שמסיימים ולא עוברים? אפילו גיבושונים של צנחנים והכל

airstrip

New member
הממ..

הקטע הזה נכון רק אם למישהו יש את הכישורים שדורשים, ולזה התכוונתי. כל מה שאמרתי היה בהנחה שהיא מתאימה, כי אם לא, כל הרצון שבעולם לא יעזור.

זה לא משחק...

הכל בראש. וברגע שאותו אדם יבין את זה... הכל יהיה הרבה יותר פשוט. צריך דירבון מוחי (חחח) כדי להמשיך. זה לא משחק. וזה בטח לא נדוש!

AmitTo

New member
אפשר

תביאי לי איי סי קיו וכבר נדבר, אני אביא לך עצות (הייתי בגיבוש טייס...)

bubugu

New member
חח מצטער אם הייתי תוקפני :)

סתם... כאילו לא יודע השאלה נשמעה לי קצת מטופשת כי בעצם כל הקטע של גיבוש זה להתיש אותך גם מבחינה פיזית וגם מנטלית ועל ידי כך לראות בעצם איזה בן אדם אתה באמת, במצבים קשים ובמצבים שאתה לא רגיל אליהם כמו ביוםיום...

למעלה