אללה גיבוש!

ronzehavi

New member
החלק הקשה של החוסר שינה,

לפחות אצלי, הוא רק בהתעוררות ובחלקים שלא עושים כלום, רוב הזמן את תעשי הרבה דברים כך שתיהיה פחות מרוכזת בעייפות שלך.. אבל עדיין, חלק מהמטרות היא לבדוק את ההתמודדות שלך ושלך הגוף שלך עם מצבים של חוסר שינה ואם את מסוגלת להתמודד עם זה (והרוב מסוגל) את תעברי את החלק הזה.. בכל מקרה, המון בהצלחה!

darc

New member
סיוט ..

הגיבוש פשוט היה סיוט .. את האמת שהאוכל זה החלק הפחות בעייתי כי אין בכלל זמן לחשוב על זה.. וגם העייפות ברמה סבירה.. החרא היחיד הוא שאין זמן לנשווםם... תשתתפי הרבה בדיונים ואל תרדמי בהרצאות (חצי מהאנשים נרדמים).. שיהיה לך המון בהצלחה ! :]

darc

New member
אממ

סליחה שיצאתי קצת מדכא אני סתם מגזים :] לא כזה קשה.. בהצלחהה

Keanne

New member
אולי יהיה לה קשה

יש כאלה. כמו שאמרו אל תירדמי בהרצאות,כ-מ-ה שתהיי סחוטה וזה קשה להישאר ערים שמים לב לזה.. בדיונים ומשימות תשתתפי כמה שיותר ושאף אחד לא יעלה עליך..רק בלי שתלטנות. זה אפשרי בהצלחה !

S k y H a w k

New member
אני לא בטוח שהגזמת... =]...

היה זוועה אפילו, הייתי אומר... אבל נעבור את זה...

eli1986

New member
זה לא בשמיים...

שאף אחד לא יפחיד אותך ויגיד לך שמתעללים בך, עושים לך דיקור סיני כל היום ונותנים לך רבע שעה לישון.. העניין בגיבוש הוא שבאים עם הרבה מוטיבציה ואדרנלין, והנה קיבלת את התשובה שלך להתמודדות, את לא עושה משהו רגיל, זה גיבוש והגוף גם מגיב בהתאם.. פתאום תמצאי כוחות שבחיים לא חשבת שיהיו לך ותאמיני לי שתהיי בסדר.. בדרך, אל תשכחי להשקיע הרבה ולהתבלט, במיוחד בכל המשימות המונפצות שיהיו לך, ואל תהיי שתלטנית יותר מדיי בהצלחה!

chermon

New member
היי:)

טוב, אז ככה דבר ראשון קחי את הכל בקלות ואל תסתכלי על זה כ6 ימים אלא כל יום בנפרד (זה עוזר..בדוק). בנוסף, חטיפי אנרג'י יעשו את העבודה בצורה מצויינת. חשוב גם לישון טוב לפני שניגשים לגיבוש. אם הכל לא עוזר אפשר להמריץ את הדם עם שפריץ של מים קרים לפנים או פשוט להתעפץ בכל רגע פנוי נתון כדי לצבור אנרגיה. שיהיה המון המון בהצלחה שחר

את צריכה שני דברים

(בנוסף לכל התכונות שצריכות להיות בך על-מנת לעבור). 1. כח רצון. בכל רגע קשה, תנשמי כמה שניות ותחשבי עד כמה את רוצה לעבור את הגיבוש ולהתקדם. בכל הדיונים והמשימות הקבוצתיות, את תמצאי את עצמך מדברת קצת שטויות.. אז תדברי רהוט, תחשבי מה את מוציאה מהפה, כי זה מאוד חשוב למעבר. 2. להנות. נסי להנות מכל דבר שתעברי שם, כי זו חוויה אחת גדולה. תהני מהחבר'ה במחלקה שלך, מהלינה בשטח, מהמשימות שמפתחות את החשיבה למרות שרובן לא ברות פתרון. תהיי הכי יצירתית שאת יכולה - תחשבי כמה שיותר לצדדים, ולא קדימה בלבד. תעשי את כל שאת מסוגלת, וכך, אם תעברי תרגישי שזה הגיע לך. ואם חלילה לא, תדעי לפחות שעשית את הכל. בהצלחה.

סתם לידע הכללי....

כמה מסיימים גיבוש מתוך כמה בדרך כלל? וכמה עוברים מתוך אלו שסיימו?

darc

New member
תשובה

את הגיבוש האחרון התחלנו קרוב ל700 סיימו איזה 550 ועברו אם אני לא טועה בסביבות 250

למעלה