אללה בננות תעודות!@!#

אין תעודות,

ובכלל לא מרגיש כמו סוף שנה. כמו ה20 ביוני. סתם יום רגיל, באתי הלכתי. אולי זה בגלל החוסר בתעודה, אולי כי נשארו לי עוד 2[!!!] בגרויות לעשות
, אולי כי במילא בשבועיים האחרונים לא לומדים, זתומרת באתי כל הזמן כי אני אוהבת את השוּק בשיעורים של סוף שנה.אבל זה שוק ואני נרדמתי כמעט בכל יום בכיתה בשבוע האחרון [מי אמר חוסר שעות שינה ולא קיבל
] יאללה, במילא אני מרגישה כאילו החופש שלי מתחיל רק ב...רגע,בודקת 24.7!!!

כן קיבלנו תעודות,בניגוד אליכן .. P: ../images/Emo71.gif

ממוצע 87 ... [: התנהגות - 100[
] תנ"ך - 85[V|] ספרות - 85[
] לשון - 87[
.אני רוצה 90 נו זה מקצוע קל!יאללה אני אשקיע יותר.] הבעה - 91 [V|] ערבית - 80 [
] מתמטיקה - 84 [אמור להיות לי 85 :|] [
אמור 85,אבל גם ככה זה בסדר] אנגלית - 85 [
] מדעים - 76 [איכס!] [
להשקיע!] מורשת - 91 [
] הסטוריה - 98[
אבל בא לי מאה.חחהחהחהחה כאילו שזה יקרהD:] של"ח - 78 [
רוצה מעל 80] ספורט - 84 [
אחרי שלא עשיתי כלום כל השנה בערך,זה מגיע לי.] בעיקרון אחרי שרבע מהמחצית הקודמת שלי הייתה 70,הפעם אני מרוצה שיש רק 2 מתוך כולם.^^" וגם קיבלתי תעודת הצטיינות חברתית בתור מש"ציתD: יאי

התעודה היחידה שקבלתי,

הייתה תעודה של 12 שנות לימוד. והיום בכלל לא הייתי בבית ספר... או בכלל בחודשיים האחרונים אז ה20 ביוני לא אומר לי כלום

ליזיגי

New member
אין לי תעודההה :(

אבל יש לי ממוצע שנתי 93 שזה די מפליא כי מחצית ראשונה היה לי 92.. בחישוב מהיר חח במחצית ב' צריך להיות לי ממוצע 94 וזה פשוט לא הגיוני ! אבל מי אני שאתווכח עם עובדות? קיצר תעודת הצטיינות, אוחחח רחוק 2 נקודות מיתרה :( וזה מבאס רצח שאין תעודות.. אני אוהבת להשוויץ בפני המשפחה- תודו שזה עושה לכן טוב!

היא בסדר.

שנה הבאה מדאיגה אותי מאד כל הבגרויות וזה. הציונים סבבה רק נכשלתי בערבית. בכוונה! איכ ערבית השאר אותו דבר ובספר מחזור יצאתי ככ לא דומה לעצמי, כזה שיער אדום-כתום ארוך ומסונוורת ושמנמנה חח איזה בטן ואיזה פוזה ;X העיקר שנגמררררררררררררררר וזה החופש האחרון של חופש מוחלט ימח שמם של מקדלונדס טוב ביי

ThE uVa

New member
מה תעודות.../images/Emo60.gif

לא היו. חבל, היה יכול להיות מגניב לקבל ב-7 מקצועות 0. בכל מקרה. באתי לכיתת אם שלי וכולם נורא הופתעו לראות אותי ואפילו זכיתי למחיאות כפיים. וזהו, רשמית נגמר הרומן בן ה-4 שנים שלי עם הבצפר הזה. כמה שציפיתי לזה, זה קצת מפחיד, כי עם כל השנאה שלי, אני בכל זאת מרגישה שם די בבית, שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה וכולם חייבים לי משהו. ועכשיו זה נגמר ואני צריכה להתחיל מחדש. וכל החברים. אבל אני יודעת שנסתדר. אני פשוט יודעת.

OriginalMe

New member
אחלה תעודה

כמו תמיד ><" מקרא 95 ספרות 95 לשון 95 הסטוריה 80 אזרחות 95 אנגלית/א 90 מתמטיקה/א 95 ביולוגיה 100 חינוך גופני 100 פיזיקה 100 ערבית/א 100 מורשת 85 קריאה מונחית 85 זה"ב 85 ממוצע=92 נקודה משהו התעודה של המחצית הראשונה הייתה יותר טובה. ושל שנה שעברה בכלל יותר טובה, הממוצע שלי היה 97. אבל גם זה אחלה, ואני מרוצה. אוי סופסוף חופש. ^____________^

moruush

New member
בסדר../images/Emo100.gif

הממוצע מעל 90. הוא בערך 92.. צפיתי ליותר
אבל ההורים מסופקים וזהו :) הכי נמוך - 83, הנבלה נתנה לי במבחנים בשל"ח 85, ובמחצית לא היה אפילו מבחן אחד בשל"ח!!!!!!

use your guns

New member
ממוצע של ציוני הגשה 93.25 וזה מה שחשוב

גם יש עיצומים וגם אין לי ממש משהו לעשות עם התעודה.

למעלה