אללה בננות תעודות!@!#

ShiRa1101

New member
כיף כיף כיף

התעודה שלי פשוט מצוינת. אני משובצת לעיוני מואץ אבל אני ממש לא רוצה להיות בכיתה כזו,לומדים דברים שלא צריכים וסתם לא יוצאים מהבית.. קיצור,אחלה של תעודה.. אה ולדעתי המורה לאנגלית שלי הייתה מסוממת שהיא כתבה את הציונים
ילדה שנכשלה במבחן קיבלה 100 בתעודה.. ילד שצריך לקבל 65 קיבל 95, אבל מה אכפת לי קיבלתי 95:) בערב עושים פגישה אחרונה אצל ילד מהכיתה, וזהו!!!יוצאים לחופש, אני מקווה להינות הכי שאפשר מהחופש הזה:]

s h a r o n 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo126.gif

אוחח יהיה לי שחור בעיניים אם אני אקבל מתישהו חחחחחחחח עדיף לא לקבל וזהו

mkarin

New member
אבל קיבלתי הצטיינות שכבתית חברתית../images/Emo13.gif

וספר פורטרט ישראלי

Summer moved on

New member
לא קיבלנו[עיצומים],

אבל חילקו דפי הערכה כאלו עם ציונים והערכות מורים. ממוצע 96:} אני גאה, השקעתי הרבה השנה.

הראשונה שתכתוב תעודה מלאה, יאי

התנהגות 98 תנך 77 ספרות 70 לשון 80 הבעה 90 ערבית 72 מתמטיקה 63 אנגלית 88 מדעים 76 שורשים 100 מורשת 90 הסטוריה 81 שלח 80 ספורט 73 לא משהו, אבל מסתפקת.

נגמר לי מהר מדי :(

אנגלית-100 לשון-95 מתמטיקה-100 ספרות-95 היסטוריה-80 אזרחות-90 חח זה כל מה שלמדתי המחצית \= אני גאה בעצמי :] יאללה, חופש גדול! תהנו בננות! שמרו על עצמכן! =]

Over My Head

New member
לא היו../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

עיצומים... אבלללל-אני יודעת שאני ממשיכה ב-5 אנגלית,ו 4-5 מתמטיקה(זה עוד לא ברור מה אני אעשה)וקיבלתי תעודת הצטיינות באנגלית, תעודה על זה שהשתתפתי במחויבות אישית(כל השכבה קיבלה)תעודה על זה שאני בלהקה,ותעודת הצטיינות כללית ^____________________^ יאיי
**אהמ... מחכה ל"פרס" מההורים..אהמ**
יצאתי חרשנית לאללה
אבל חברה שלי ירדה להכוון...וזה מבאס אותי

©big smile©

New member
לא קיבלנו, אבל מה אכפת לי ../images/Emo3.gif

העיקר לא נכשלתי במגן בסוציולוגיה! [60] :]

N o o s h y

New member
ענברייייייייייי!

כנסי מהר! זה יום אחרי המועד ב' במתמטיקה! אנחנו שם! יואו. סופסוף הופעה חשמלית בה אפשר להתפרעעע

למעלה