אללה איטליה!!!

לודמיר

New member
אללה איטליה!!!

איזה משחק!
פעם ראשונה שאני רואה משחק כדורגל, וזה באמת עניין אותי!!

זה היה חרא משחק פףף ../images/Emo4.gif

אני שמחה שהאיטלקים ניצחו, המשחק שלהם נגד גרמניה היה המשחק הכי יפה שהיה במונדיאל הזה עד עכשיו
אבל הם ביישו את עצמם על המשחק הזה, הצרפתים שיחקו הרבה יותר טוב בגמר והסיבה היחידה שאיטליה ניצחה היא בזכות ז'דאן והשחקן הצרפתי שפיספס בפנדלים... אולי קצת בזכות השוער שלהם
זה סיבה די עצובה לזכות במונדיאל... אבל עדיין איטליה רולס

לא ממש

הם שיחקו מעולה, אמנם עם חורים בהגנה, אבל זה היה בין המשחקים היותר טובים של המונדיאל (הדיי גרוע) הזה אבל לא הכי טוב (לא כמו של גאנה-צ'כיה וארגנטינה-סרביה) קצת בזכות השוער? יותר קרוב לרק בזכות, השוער שלהם פשוט מעולה- ספג רק שני שערים אחד בפנדל (שלא כל כך היה קיים) והשני בעצמי שלא היה לו סיכוי לעצור וחוץ מזה יש עוד מלא סיבות לנצחון..כמו קנבארו הבלם המלך

אם ראית

את המשחק בין גרמניה לאיטליה, אני בטוחה שתסכימי איתי שהמשחק בגמר לא שיקף אפילו טיפה את היכולת של האיטלקים. נכון, השוער מעולה, אני באמת מחמירה איתו. אבל פשוט מאוד התאכזבתי.

ברור

היה משעמם, גרמניה הייתה יותר טובה אבל בסוף איטליה הכניסה אחד ואז קפצה על ההזדמנות שגרמניה הזניחה את ההגנה והכניסו את השני...בקיצור באמת לא משהו ולא לשכוח שזה היה כבר הסוף ואני מקווה שתסכימי איתי שזה היה קשה להגיע לשם אז ברור שלא כל משחק הוא מה שמצפים ממנו להיות

TauraMan

New member
טוב שבופון../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא היה הדבר הטוב היחידי במשחק אתמול.

ראיתם ת'משחק של יום שבת..?

גרמניה נגד פורטוגל או משהו כזה?! איזה משחק יפה היה:)) אני ההיתי באיזה מסעדה בת"א וראיתי שם..שהגעתי הבית ראיתי שהיה 3:0 לגרמנייה.. :) ת'משחק אתמול לא ראיתיי:| אבל ראיתי בכל העיתונים@~!!

lions queen

New member
../images/Emo23.gifמשחק מסריח.. ואני שונאת כדורגל.

אבל הכריחו אותי לראות.. היה גרוע ממש, הדבר היחידי שאהבתי זה את הנגחה של זידאן.. חח הוא כזה תותח.. ואחד השחקנים האיטלקים נראה ממש טוב..(האמת שכמעט כולם, אבל אחד ממש בלט)

למעלה