אלכס יש לך בעיה בשרת

ofekgg

New member
אלכס יש לך בעיה בשרת

עם הלוחם אני עומד בדויאס ואני לא מצליח לזוז כל הזמן זה מתנתק לי תבדוק את זה בבקשה

ofekgg

New member
ועוד בעיות

יש לי DL רמה 2 שסמתי בו ציפור וכשאני נכנס אליו השרת מתנתק. הלוחם בדויאס אותו דבר. ואי אפשר לראות את הנקודות(כשלוחצים על C) תתקן בבקשה. אופק.

XXVirusXX

New member
זה בעיות בקליינט

תוריד את הפאטץ' ותכניס אותו לתקייה של שמשחק... ולא כל כך נורא בימים הקרובים אני מחליפ גרסא...לפי מה שקבלתי אני הולך להתקין גרסא ללא באגים כלל והכל עובד...אני צריך עוד תוכנה קטנה כדי להפעיל את השרת.בקרוב לא תסבלו יותר מהבעיות האלה.ועכשיו תוריד פאטץ' כי בקליינט יש בעיות שאיתרתי רק אחרי שהעליתי את הקליינט לרשת... בפאטץ' זה מתוקן.

ofekgg

New member
השחקנים שלי:

אלף רמה 43 לוחם רמה 18 קוסם רמה 1 דארק לורד רמה 3 מג'יק גלאדיאטור 0 (עדיין לא עשיתי)

XXVirusXX

New member
זה לא לחכות בתור...

אני נכנס למשחק בזמן מסוים ומחלק למי שמחובר... אני עושה את זה בזמנים שונים... כשאני מתחבר אני כותב בכתב הצהוב (GM CHAT) שאני מחכה בבר או במקום אחר...

Guardian Ang3l

New member
מאמי תעשה לי טובה?

תשלח עוד פעם את האתר של המשחק אני לא יכולה להיכנס לדפים של ההיסטורי פה :( מחשב עמה חחח

ofekgg

New member
האתר ועוד משו

http://real-mu.sytes.net/ אלכס אני יתחבר היום אם אני אראה אותך אז תביא לי אקסלנט לאלף בבקשה (אולי ווינד (הסט השני הכחול) אקסלנט+11) בבקשה בתודה אופק. נ.ב לאלף שלי קוראים =elf=

Guardian Ang3l

New member
תודה נשמות

אני יוריד את זה מחר... יותר מידי דברים יורדים לי עכשיו במחשב חח מקווה שמישהו יסיים ריסט ע מחר ויעזור לי לעשות את הראשון שלי:p

Guardian Ang3l

New member
אוףףף אני לא מצליחה להוריד את זה=(

מישהו יכול להסביר לי איך מורידים את זה, ומה צריך להוריד בבקשה?

XXVirusXX

New member
מורידים את

Real-Mu 0.99B+1.1F Full Real-Mu patch 0.99B+1.1F אחר כך מחלצים את שתי הקבצים ואת הPATCH מכניסים לתוך התיקיה של אמ-יו (כי בקליינט יש בעיה)ואז המשחק יעבוד בלי בעיות...

Guardian Ang3l

New member
17... פשוט עצלנית חח

אני שונאת את כל ההורדות האלה... אני תמיד סוגרת אותם איכשהו... מציק לי בעין... חחח

ofekgg

New member
חחחחחחחחחחח

את מבינה אנגלית יותר טוב ממני ואת מתעצבנת??? אני עוד מעט בן 13 את ממש מצחיקה

Guardian Ang3l

New member
קטלני:)

ראיתי בפורום שהשרת שלך סגור אז לא הורדתי חחח... משו דפוק אצלי אני מתעצלת יותר מידי בזמן האחרון... טוב התייבש לי השכל אחרי שבוע של חופש בבית בלי בצפר, אז אל תאשימו אותי.. או יותר נכון להגיד=> "זה לא אני זה הוא" חחח קיצ'ר עזבו משעמם לי וואי כמה חפרתי... ד"א אלכס... השרת פתוח עכשיו?

למעלה