אלכס גונג נרצח היום !!!

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
עידכון

הרכב בו נסע הרוצח נמצא נטוש במילברה, קליפורניה. מבדיקה של המשטרה עולה שהרכב נגנב מתי שהוא ביולי והלוחיות שהיו עליו נגנבו גם הן מרכב אחר. ככל הנראה מדובר בעבריין מקצועי שגנב את הרכב ונבהל כשאלכס ניגש אליו.

../images/Emo16.gif

zoti

New member
עדכון נוסף

משטרת סן-פרנסיסקו הייתה במצור על חדר במלון ליד שדה התעופה הבינלאומי של סן-פרנסיסקו החל מאתמול ב12 בלילה. מודיע מישטרתי סיפק מידע לפיו בחד נמצאים שני אנשים אשר קשורים לרצח. בשעה 6:30 בבוקר יצאה מהחדר אישה שסיפרה לשוטרים כי בחדר נמצא חברה לחיים, אסיר שהיה משוחרר על תנאי אבל לא נפגש עם קצין המבחן שלו מעל לשנה. היא סיפרה כי הוא התוודה בפניה שהוא האדם אשר ירה והרג את אלכס משום שהוא לא רצה לחזור לכלא. הוא סיפר לה שהוא פגע ברכב של אלכס כשניסה לחנות ברחוב קלמנטינה (מול מכון פיירטקס) וכי הוא ברח כי הוא חשש שהמשטרה תעורב בסיפור. המשטרה ניסתה ליצור איתו קשר אבל ללא הצלחה. בשעות הצהריים הם נשמעה ירייה בודדת. צוות SWAT (כמו ימ"מ) נכנס לחדר שבו הוא היתבצר וגילה שהוא עשה חור בקיר ועבר לחדר צמוד. בחדר הצמוד הם מצאו את החשוד מתחת למזרון המיטה כשהוא ירוי בראשו. לצידו היה מונח אקדח תופי. כנראה אותו אקדח ששימש אותו לרצח של אלכס. הצדק, כנראה נעשה אבל לצערנו בידי הרוצח עצמו. רבים מהחברים של אלכס היו שמחים לראות את הרוצח נרקב בכלא לשארית חייו. ההלוויה של אלכס תהיה ביום חמישי בDALY CITY. אמו אמורה להגיע לסן-פרנסיסקו ביום שלישי ואז גם יתברר העתיד של מועדון פיירטקס מאחר ואלכס לא היה נשוי (הייתה לו חברה מזה מספר שנים והם היו ON & OFF). העובדים במועדון טוענים כי העסקים ימשיכו להיות כרגיל אבל אלכס היה הרוח הדוחפת מאחורי ההצלחה של פיירטקס בארה"ב. פיירטקס הוא כיום מכון האיגרוף התאילנדי הגדול והמוכר ביותר בארה"ב עם למעלה מ800 חברים. נקווה שעד סוף השבוע נדע מה יקרה עם המועדון ועם ארבעת המאמנים התאילנדים במשרה מלאה. כרגע אני מנסה להשיג כרטיס טיסה כדי להשתתף בהלוויה. עדכונים נוספים בהמשך. תומר

frodo1

New member
לא ממש שמעתי עליו

אבל חבל שאנשים רוצחים רק בגלל ויכוחים. ממש כואב בלב, באמת. למה לרצוח? מה, זה עושה אותך צודק? אני מאחל לרוצח שירקב בכלא.

הרוצח, כנראה, רצח גם את עצמו.

ראה הודעתו של זוטי, מעל להודעה שלך. אבל מעבר לתיקון העובדתי, אני מסכים אתך.

אני מאחל לרוצח

שיבין את טעותו, שיתחרט ויתאבל על מעשיו, שיתקן את דרכיו, ויביא אור ואהבה לעולם (ולעצמו). את הנעשה אין להשיב, אבל אפשר לתקן ולשפר את העתיד. אני יודע שהוא התאבד והרג גם את עצמו. מאוד מפריע לי לקרוא את איחולי הרקבון של הכותבים פה לרוצח. האם אנחנו מגיבים לאלימות באלימות? לאן זה יוביל אותנו? האם למדנו את הלקח מהמקרה הזה? ככל שנפעל מאהבה, וחמלה, מתוך הבנת חולשותינו כבני אדם, כך ייטב. בואו נשים לב למה שאנחנו אומרים, חושבים, עושים (מרגישים). ירון

Dragon Roar

New member
אפשר...

לבקש סליחה על הכל. כמו אנסים המבקשים "סליחה" שיבקשו עד מחר.. גם אפשר לסלוח לנאצים. אבל תחשוב את מי אתה משרת בזאת.

לא אמרתי

לא הזכרתי בכלל את המילה סליחה בהודעה שלי. לבקש סליחה ולסלוח לא רלוונטי פה. לא על זה דיברתי. אם כבר הזכרת את השואה, אז אני חושב שהיא יותר מכל מלמדת אותנו שיש לפעול מתוך חמלה אהבה ואומץ לב, ולא מתוך פחד, שנאה, ודעות קדומות. את מי אני משרת? בעיקר אני משרת את עצמי. אם אפשר, כשיוצא, אשמח לעזור גם לאחרים. אבל שוב, לא דיברתי עלי בכל ההודעה. דיברתי רק על הרוצח...

Dragon Roar

New member
אם אתה רוצה אני יכול להגיד...

לך את מי שסולח לנאצים משרת. אבל את תגיד שאני מופרע ומשוגע

למעלה