אלכס גונג נרצח היום !!!

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
אלכס גונג נרצח היום !!!

השם "אלכס גונג - ALEX GONG" אולי לא אומר הרבה לאנשים בישראל ובאירופה אבל בארה"ב הוא אחד השמות המוכרים ביותר בתחום של האיגרוף התאילנדי. אלכס היה הבעלים של FAIRTEX USA שהוא המכון בו התאמנתי בשנה האחרונה. FAIRTEX הוא המכון הגדול ביותר והמוכר ביותר בארה"ב עם שני מכונים בסן-פרנסיסקו וקשרים בכל ארה"ב. כבעלים של מכון FAIRTEX אלכס קידם את תחום האיגרוף התאילנדי בארה"ב והביא 4 מאמנים במשרה מלאה כדי ללמד בסן-פרנסיסקו. היום (יום שישי) בשעה 16:30 נהג רכב מסוג ג'יפ פגע ברכב של אלכס בזמן שהוא חנה מחוץ לFAIRTEX בדאון טאון של סן-פרנסיסקו. אנשים שראו את הפגיעה ברכב קראו לאלכס שהיה לקראת סוף אימון. אלכס יצא בריצה והשיג את הנהג השני בצומת. התפתח איזה שהוא ויכוח שבסופו הנהג הוציא אקדח וירה באלכס בחזה. אלכס התמוטט ונפטר במקום. לגופו היו רק מכנסי איגרוף תאילנדי וכפפות איגרוף. אלכס היה חבר ולוחם אמיתי. נתגעגע, תומר. (ההודעה פורסמה במקביל גם בפורום איגרוף תאילנדי בוואלה)

CountDust

New member
עוד מוות מיותר...

אפשר לראות במקרה הזה ביטוי של נושאים שעלו כאן בפורום. כמה מיותרים ומצחיקים נראים עכשיו כל הויכוחים על "איזה אומנות הכי יעילה-מהירה-חזקה-מתוחכמת", כשבסופו של דבר טיפוס חמום מוח עם אקדח הרי גובר גם על המאסטר הכי גדול. ויותר חשוב לדעתי - זה מעלה את הדיונים על כניסה לעימות מיותר, על החשיבות של המנעות מעימותים - שהיא עדיפה בהרבה על כניסה לעימות ונצחון. אפילו אם אתה אלוף העולם בטאי-ג'יט-קוואן-בו-ג'ו-קובו-ג'יטסו-דו, לא להכנס לעימות כלל יהיה תמיד הרבה יותר בטוח מאשר להתעמת ולנצח בקרב (הרי היריב עלול פשוט לשלוף אקדח ולגמור את הסיפור...). Count of Dust.

zoti

New member
מסכים.

לדעתי הוא בטח חשב שזה סתם איזה חרא שמנסה לברוח בגלל שהוא דפק לו את האוטו (מה גם שבקליפורניה החוק מחייב אותך לדווח על נזק מעל $500 במקרה תאונה). ממה שחבר שלי, שהיה עד, סיפר לי הוא רדף אחריו והשיג אותו כשהוא עמד ברמזור. חבר שלי אמר שהוא שבר לו את החלון (טעות גדולה לדעתי כי דבר כזה בטוח יביא לעימות אבל לך תבין מישהו עצבני) אבל בכתבה בעיתון זה לא מוזכר. הבעיה היא שכולנו חכמים לאחר מעשה. כרגע נראה שהרוצח הוא פושע מועד. המשטרה מחפשת אחריו והוא הוכרז "חמוש ומסוכן".

Dragon Roar

New member
זה נכון. לדוגמא...

בבצפר יש את הערסים שדוחפים אותך כזה. למרות שאין לי בעיה לגמור אחד כזה בשניה. אני לא מתחיל איתם. ואחת הסיבות זה שהם יכולים להביא חברים וזה ימשיך וימשיך. אני בטוח שאותו אחד גם היה מפוצץ אותו. אבל הוא רצה כאילו לגרום לו לשלם על כך. וראו מה קרה. בכל אופן. שינוח על משכבו בשלום..

Dragon Roar

New member
מאסטרים יפנים אומרים.

אם את מצליח לצאת מקרב את מנצח. אולם זאת, אם אתה רוצה קרב רק כדי להוכיח שאתה יותר חזק? אתה מפסיד ואין אתה אומן לחימה. "קראטה זה דרך חיים. זה נועד לשרת את הזולת ולהגנה עצמית. אין זה למטרות רווח כמו כסף או לפגוע בזולת." בגלל זה אני לא מסכים עם תחריות. לדעתי זה לרווח אישי ובטח המאמן עושה מזה כסף טוב.

אמת ../images/Emo54.gif

לפני מספר שנים שאל ילד בן 9 מורה וותיק איזה אומנות לחימה היא הכי טובה המורה שאל אותו: איזה סוג לחימה אתה הכי אוהב ? הילד : קרטה המורה : אז זו אומנות הלחימה שהכי טובה לך:) חבל על מוות מיותר :( חבל על וויכוחים מיותרים :( לא כדי פשוט לחיות ,להנות ולשמוח במה שאנו עושים ? כי יום יגיע וגם אנו נמות בצורה זו או אחרת וששום אומנות לחימה לא תימנה את זה

Dragon Roar

New member
נכון באמת קראטה זה הכי טוב! סתם..

פשוט יש לי "אהבה" מוזר לקראטה. אולי בגלל שאבא שלי כל פעם לקח אותי מגיל אפס למכון שלו. כן זה בטח בגלל זה. אותם ימים מאושרים במכון בודו-קוואי.

זה באמת משנה מה אתה אוהב ?

העיקר שאתה נהנה מזה :) אני באמת לא מבינה את כול המריבות והוויכוחים על מה יותר טוב , זה פשוט לא הגיוני בקצב הזה למה לא להתווכח מה יותר יפה המוזיקה של בך , שטראוס , ג'ון בון-ג'ובי , אריק קלפטון אני לא רואה אנשים מתווכים על מוזיקה או ציורים זה ברור לכולם שלכול אחד יש הזכות לאהוב מה שהוא רוצה אבל שמישהוא יסביר לי מדוע אנשים בישראל חייבים להתווכך איזה אומנות לחימה או ספורט לחימתי יותר טובים , ומהניסיון שלי בחו'ל לי לא זכור וויכוחים שכאלו - בכול מקרה לא בקמות שיש בארץ זה פשוט לא הגיוני וזה פשוט עצוב.

Dragon Roar

New member
כמו שאמרתי...

זה היה בצחוק. יש לדעתי שיטות יותר יעילות.(דעתי בלבד) ומן הסתם אם אני אוהב את זה אז אני גם נהנה מזה.

Pyongwon

New member
לא דשנו כבר בעניין?

שכל אומנויות לחימה הם שונות באשר הם? שאין שיטה אחת ש"מעולה" יותר מאחרת? הרי למה לא באת לטאקוונדו? לא מצא חן בעיניך? בסדר גמור! לא צריך למצוא חן בעיניך! אז בחרת לך שיטה אחת - אבל אל תזלזל באחרות (במיוחד אם אתה עלול לחטוף על כך בעיטה מסובבת ונוק-אאוט!) כי לכל שיטה יש את היתרונות והחסרונות שלה. נכון?

Dragon Roar

New member
אמרתי דעתי...

את לא יכולה להחליט מה דעתי. ואני לא מזלזל ואני אוהב טאקוונדו. בקשר לבעיטה.. גם אני יכול להביא למישהו "אורה זוקי" למתחת לאף ואני מכניס לו את העצם למוח. ככה שבכל אומנות לחימה יש את הסגנון שלה. ושוב, אני לא מזלזל.

jossel

New member
continue to count of dust

and even if you "win",and hurt the other person ceriously.i think you wont feel as a winner.

טוב, אף אחד לא יגיד עלי שיש לי טאקט

אבל בכל זאת, נראה לי שאדחה את הדיון העקרוני הנובע מן המקרה העצוב הזה לזמן אחר.

zoti

New member
לא מפריע לי אם יהיה פה דיון

כל זמן שהוא יהיה מכובד כמובן.

למעלה