אלכסנדר הגדול.

שרוֹן

New member
אז ככה

אפשרות אחת: פתח תקווה זה ליד רמת גן, כן? אם סוגרים את הבורסה, כל רמת גן מתמוטטת. כולם יצטרכו לעבור לפתח תקווה. זה כולה תחנה אחת אחרי ג'בוטינסקי. כמובן שאת יכולה לעבור גם לבני ברק, אבל שם יעשו לך בעיות עם הבטן ובלי הטבעת על הקמיצה. או אפשר יהיה להחזיר את הביצות של אום לבס, ובהזיות המלריה לחלום על הקמת בית (בורסה) שני. וכל זה למה? כי צריך בורסה בשביל להפטר מהדולרים במזרון שמגרדים בגב, מתקררים בצמרמורות ונרטבים מהזיעה. או שזאת האופציה שלא חשבתי עליה.

טופז2

New member
אופציה שלישית ../images/Emo70.gif

שזה בדיוק המקום ולא בכדי העיר הזאת מוזכרת. מי בכלל יחשוב ויתאר לעצמו שאדם אשר עבר לגור בפ"ת, עיר עם...IשיעולI תדמית נמוכהIשיעולI רמת אבטלה די גבוהה עפ"י מה שקוראים, חי לו אדם שמתחת למזרונו חבויים חבילות דולארים? הסיכויים די קלושים לא?

שרוֹן

New member
שום אופציה. הבורסה נפלה.

זאת כנראה האפשרות שגם לא חשבת עליה.

טופז2

New member
בודאי שכן

האיש קבע את תאריכי הענקת האופציות והמתין למועד שהמניות תהיינה זולות, זאת היתה הזדמנות! (בעליה אח"כ מימש את הרווחים, אחרת מאין היה לו להשקיע בנמיביה?) אופס, זה היה קובי אלכסנדר.

טוב שפתחת את הדיון הזה

קודם לא היה לי מושג מי זה קובי אלכסנדר. מאז שנגמרה המלחמה, חזרתי לאסקפיזם...

אוֹחַ

New member
עוד לא סיימתי את המאמר על איך בעלי-

חיים טובים לעסקים, אבל את הראשונה שתקבלי קישור.

נץ666

New member
FBI לא CIA

לפי ה- 'דהמארקר' זה הרבה יותר מסתם "משחקים בניירות".

some corrections

fbi not cia he wa never "on top| of any list most of the info was manipulated by the NY DAs the whole story got aattention only in Israel, in the US nobody heard of it. Im staying with Americans now and none of them heard of the Alexander affair

אוֹחַ

New member
זה שהציבור האמריקני לא מתעניין במי

שה-FBI אוסר עליו מלחמה, ומציב אותו בראש רשימת המבוקשים שלו (עכשיו כבר לא, כי הוא נתפס. אבל לו בדקת כמוני, לפני שבוע, היית רואה אותו בדיוק איפה שהחמוד הזה, מעל בן-לאדן) זה כבר עניין אחר. ותודה על התיקון.

nutmeg

New member
לספר לך

שאני מכירה אותו אישית? אז אני מכירה. לפני שקומברס הייתה קומברס, היא הייתה חברת סטארט אפ קטנה בשם "אפרת" מכירה אותו עוד מאז. בארץ די מקובל לשנות תאריכים על מניות ואופציות. תשאל כל עובד היי טק שאמרו לו "צ'מע, אין לנו יכולת לשלם לך את כל אוגוסט - תקבל את הייתרה במניות - אבל לתאריך XXX" נדמה לי שהוא שכח שהוא בארצות הברית... שם הם מאוד רגישים לפשעי מס או בכלל לכל מה שנוגע לכסף.

אוֹחַ

New member
לספר לך שגם אני קיבלתי אופציות לפי

שער רצוי, ולא לפי שער נוכחי, ובזמנו לא חשבתי שיש בזה אפילו אבק פלילים? לא, אני חושב שאני לא אספר.

גנגי

New member
אשריך, אתה רואה?

אני אפילו לא קיבלתי אופציה של שער רצוי! אז הלכתי וקניתי לי לבד.

למעלה