אלכנוס חדש!!!

קטעים של מורים...

טוב לפני זה... אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל כל המורי מתמטיקה שלנו רוסים אין אף אחד שהוא לא... בכל מקרה בשיעור מתמטיקה אז אחד התלמידים התעצבן על תלמיד אחר אז הוא הרים עליו כיסא ואחרי זה נרגע והתישב אחרי איזה חצי שעה הוא ביקש מהמורה שיבוא לעזור לו אז המורה אמר "רק אם לא תזרוק עליי כיסא" היתה לי מורה שקיבלה מחזור באמצע השיער איך אני יודעת? היה לה מכנס לבן... אמממ... וואלה אנלא זוכרת עוד...

אלכנוס חדש!!!

זה לא קשור לצופים אבל לא משנה... מורים שאנחנו שונאים...! אני בטוחה שלכולם יש הרבה מה ליכתוב פה, אז אל תיתעצלו, ותיכתבו... כל מיני קטעים וסיפורים מצחקים וסתם דברים שהיו עם מורים שאתם שונאים... נועה. נ.ב אל תיכתבו שמות של מורים... הבן של המורה שלכם עוד יכול ליקורא את זה...

Alexis14

New member
יש מורה אחת ממש מעצבנת שהייתה לי בי

סודי... קוראים לה מיכל ***... סתאאאאאאאאאם פשוט שיעשע אותי הקטע עם הבן של המורה... ויובל הוא הבן של המורה הזאת.. חפיף! אין לי כח לספר על הכל... אז לאמשנה...

יש לי יש לי יש לי../images/Emo70.gif

חחחחחחחח היתה לי מורה שנה שעברה לאנגלית שמזה קטעה אותנו כל שיעור מצחוק
אנחנו כבר ידענו יותר אנגלית ממנה
כל שיעור אני וחברה שלי היינו רושמות את היציאות שלה בשיעור למשל: מי שיושב לבד שיברינג his own dictionary dont forget to bring חוצצים i explaind it to you 1000 פעמים ועוד ועוד ועוד...

י ע ל 2

New member
גם אני רוצה להוסיף...

היא לא ממש הייתה מורה שנואה אבל סתם סיפור מצחיק והיא גם הייתה קצת מפגרת.. (זה היה בכיתה ז) היא אמרה לנו שיעור אחד שהיא מקווה שכולנו נאונן יום אחד.. גם הבנות.. והיא העיפה תלמיד אחד החוצה והוא אמר לה "לכי תזדייני" אז היא אמרה לו שהיא מעידפה להזדיין מאשר ללמד אותנו..

גם לי יש....

המורה שלי לאינגליש....חחח היא פשוט קורעת זה הולך ככה: I HAS A LOT OF BUTIFULE PICTURES תרגום - יש לי הרבה תמונות יפות. מצאו את השגיאות.....חחח והיא אומרת הומרוק במקום הומוורק.... ויש לה כל כך הרבה טעויות!!!! עכשיו מה הכי מכעיס - היא ישראלית כן, אז אמרנו לרכזת אינגליש שלנו שהיא עם מלא טעויות וזה... אז מה היא אומרת?! טוב היא ישראלית, מה אתם רוצים שהיא תהיה מושלמת? ברור שיש לה טעיויות! אה כן?.... אז למה נותנים לה להיות מורה?!

וואלה, כולם פה שונאים מורים לאנגלית

אז יש לי גם סיפור עם המורה לאנגלית, אתמול ניכנסתי להקבצה לא שלי, אז המורה רואה אותי ומבקש יפה שאני אצא מהכיתה. אחרי שתי דקות הוא קולט שאני עוד ביפנים ומתחיל להיתעצבן... "תצאי מפה מייד, תסתלקי, אני לא רוצה אותך בכיתה שלי"... (ותדמיינו את זה במיבטא רוסי כבד) ואני עונה לו שאני רוצה לילמוד שם ומה הבעיות שלו... והוא עושה לי "תגידי את מיטומטמת, את לא ביסדר בימוח?" והוא מתחיל להיות אדום ולהזיע... וכל הכיתה ניקרעת מיצחוק, אז הוא עוד יותר מיתעצבן... וככה איזה שלוש-ארבע דקות שנאחנו מיתווכחים, ואז הוא מוצאי את הפלאפון שלו והתחיל חייג, אז שאלתי "מה קרה? אתה מיתקשר למישטרה?"... אז הוא ביכלל הישתגע, התחיל לקלל ברוסית ולירקוע ברגליים, חשבתי שהוא עוד יקבל התקף לב אז אמרתי לו "עזוב אותי, אני לא רוצה לילמוד עם מורה משוגע כמוך..." ויצאתי... ואז הוא צועק "מיטומטת..." זה היה כ"כ מצחיק...!!! וגד, זה ממש שווה למדריך שהוא הבן של המנהלת... שנה שעברה שהבן של המנהלת שלנו (והוא גם הבן של ראש המועצה...) הדריך ד´, והוא רשם 30 חניכים מיתוך כיתה של 32!!! וגם השנה בח´ הוא רשם המון חנכים... נועה.

yuyu yop

New member
המורה שלי לאנגלית

לא בדיוק שלי כי אני בדוברי אנגלית (!!) אבל לומשנה... אז הקיצר היא מורה לאנגלית אבל מלמדת רוסית........... סתם... היא פשוט לא יודעת אנגלית... פעם אחת עבדתי עליה שהיה פיגוע בירושלים והיא האמינה... סתם לא יפה לצחוק על המצב...

royi00

New member
אההה אצלנו בב"ס שונאים מורים...

הב"ס שלי זה הב"ס שבו נתנו מכות למורה... יש מורה אחת שהיא אחלה-אתי מרקס ויש מורה לא אחלה אחלה אחלה אחלה אחלה!!!בקיצור מגעילה היא מורה לביולוגיה! מ-ע-צ-ב-נ-ת!!!!! וזהו...

באיזה בצפר לא שונאים מורים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואצלנו אההם... יש מורה ממש חמודה שממש אוהבת אותי, וטוב שכך!! ומורה למדע שנראית כמו גבר והיא מפחידה לאלה וגם כונפה! ויש מורה שכשהיא מתעצבנת היא נראית כמו תרנגול.. וזה הדבר הכי קורע מצחוק שיכול להיות!! והמרכזת שכבה שלי באה כל יום עם "סט" בגדים שונה, כל פעם בצבע אחר, ובהתאם לזה היא מחליפה משקפיים, שעון, צמיד וכו´ וכו´... ואף פעם לא ראיתי אותה עם אותו בגד פעמיים!!

royi00

New member
פשששששששש

"כל יום צבע אחר","לא ראיתי אותה עם אותו בגד פעמיים" אז רק לידע-אצלנו המורה לביולוגיה (זאת שאני שונא) באה עם אותם בגדים כל שבוע כל השבוע!!!!!!! נורא

g i l i

New member
וואאו כמה קטעים ישש לי..

המורה חלביולוגיה וני לא מדברות .. היטא עצבנה אותי אז אמרתי לה.. אל תדברי איתי!!!! והמורה שלנו לפיסיקה הוא ממש מצחיק הפרענו לו בשיעור ואחד התלמידים הפריע יותר מכולם אז כשהוא צעק עליו אז צחקנו ואז בהוא אמר לנו גם אתם לא כל ך תכלת והוא בלל רצה להגיד גם אתם לא טלית שכולה תכלת.. והתפוצצנו מצחוק...

גם המורה שלי למדע לא מחליפה בגדים!

אותו בגד, כל הזמן!! ואם כבר מורות לאינגליש... המורה שלי לאנלית דומה לחתול בר ! אני רצינית! וזה מפחיד ביותר!! ופעם, אחד מהילדים המשועממים אצלנו בדק כמה פעמים היא אומרת סליחה, והוא הגיע לאיזה 100 ומשו פעמים בשיעור אחד!! ובכלל, היא המורה הכי מפגרת שקיימת... אין שיעור שאיזה תלמיד לא מתכסח איתה...

גם המורה שלי למתמטיקה, איכס!

זה המורה הכי רשע שהיה לי בחיים! אני שונאת אותו, הוא מאניק, סאדיסט, מבט שלו יכול ליגרום לבן אדם למות... הוא כזה "פריק מיזדקן", יש לו קוקו אפור כזה, מלא ג´ל... ויש לו אופנוע, ובטח גם היו לו עגילים באוזן... ויש לו עיניים כחולות, בהירות בהירות, שאם הן לא היו שלו הן היו ממש יפות... עשינו טבלא כזו - של מה הוא לובש בכל יום וגילינו שיש לו ארבעה זוגות מיכנסיים וחמש חולצות! וזה בדוק!!! וכולם מפוקס-מן. הוא יכול לבוא שבוע ברצף עם אותם המיכנסיים... איזה מגעיל הוא...! והמכוער הזה אף פעם לא מתאים את הבגדים, זה כ"כ דוחה! והוא כזה רשע!!! אנשים פפחדים לעמוד לידו! אנחנו שתי כיתות בהקבצה - י´3 וי´6, אז יש את י´3 שהם הכיתה "שלו" ויש אותנו הנידחפים... הוא ביכלל לא מתייחס אלינו... נניח יש תרגיל כל ה15 ילדים מי´6 מצביעים שלא הבינו ומי´3 אף אחד לא מצביע אז הוא אומר: "מצויין, כולם הבינו! בואו נעבור לתרגיל הבא" ואם מכל הכיתה רק אחד מי´3 יצביע אז הוא יפתור את התרגיל על הלוח... היום בבוחן, היה צריך ליכתוב כיתה, אז אנחנו כתבנו י´3, כי אם היינו כותבים י´6 זה בטח אוטומטית מוריד איזה 20 נקודות...
נועה.

למעלה