אלכנוס... חאקי!

שלי....:)

לי יש חאקי ציפי שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת, ברור שהוא כבר מלוכלך לאללה, אבל הוא נורא יפה:) כן כן ככה זה כשאוהבים מישהו גם אם הוא מכוער הוא נראה יפה אבל הוא יפה באמת! :) ויש לי מדן דוד.....ו.....צופי ישראל בעברית ואנגלית....וזהו!

וואו, אני מתה על החאקי שלי!

דבר ראשון יש לי מיכנס חאקי ארוך מיתרחב - מקסטרו...
כל השנה שעברה כולם ירדו עלי על זה שיש לי חאקי מיקסטרו... והוא מלוכלך קצת מגואש ובוץ, אבל אני מתה עליו! ויש לי עוד איזה 3 חאקים מצרים מפוקס, אבל איתם אני הולכת גם לא בתור חאקי... ויש לי שתי חולצות, אחת חדשה מהשנה, חאקי כזה של מדריכים, מדקרון, עם כל המסמלים, ומלא תגים - גם של דברים שלא הייתי בהם כמו צפונבורים, ספארי צופיות, קורסים שונים... וזה ממש יפה
וחאקי אחד קצר, כהה כזה, שיש לי אם אני לא טועה מכיתה ו´ - והוא לא קטן עלי
, ואני מתה עליו! זה החאקי האמיתי הזה, שמלא כתמים ולכל כתם יש משמעות, ויש עליו את כל הדרגות שקיבלתי... מדרגה ב´ (כיתה ו´)- עד סמל ההבטחה (שתפרו לי עליו בהבטחה) וסמל הפדרציה (כיתה ט´)... ויש לי עליו כל מיני סמלים שלא קשורים לצופים, ואת תג הים שקיבלתי - ואין, אני חולה עליו...! אני אמות אם הוא יאבד לי
! נועה.

Alexis14

New member
אלכנוס... חאקי!

אנחנו לובשים אותו בכל שלישי-שבת, ולפעמים גם יותר...
אנחנו מלכלכים אותו בגואש, מציירים עליו כשמשעמם...
אנחנו תופרים עליו סמלים, קושרים סביבו עניבה...
והוא כבר בעצם חלק מאיתנו!
ספרו לנו על החאקי שלכם- מתרחב, שבע-שמיניות, צמוד, מלוכלך, מקושט, מלא סמלים, רשמי וכו´...
וגם... מה אתם חושבים עליו בעצם? .......יפה?
.......מכוער?
.......מוגזם?
.......מיוחד?
.......או פשוט... הוא?

Alexis14

New member
החאקי שלי...

יש לי כמה.. חלק ירשתי מאח שלי... חלק שלי, אבל יש לי רק שני זוגות מכנסיים יפים:
אחד מתרחב, מציפי, ממש יפה לדעתי... הוא היה ארוך אבל אמא שלי קיצרה אותו... אני חולה עליו גם בלי קשר לצופים...
אחד עם גזרה ישרה, שבע שמיניות, לא חולה עליו.. מהוניגמן... חולצות: כמה חולצות שרק כפתור אחד נסגר- היו בעבר של אח שלי... שתיים נורמליות- אחת סתם, אחת ממממממש יפה אבל מלאה בגואש מפעולת פיינט בול ועם סמל של הקבצה שלי משנה שעברה...

BlackRose

New member
את בטוחה שאת רוצה לשמוע?../images/Emo141.gif

אמממ זה תלוי... יש לי שני זוגות מכנסי חאקי:
האחד, מתרחב, נחמד, חביב, בד נייחמד, כבר הספיק להתלכלך בברכיים ובתחת, לא נורא, עתידי להיות צבוע ומלא בלוגואים שאופייניים רק לי..
השני, מתרחב, יותר דק מהשני, נראה הרבה יותר טוב מהשני, הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהשני, עוד לא הספיק ללכלך, עתידו לא נראה ממש מבטיח... חולצת החאקי שלי נקייה, ענקית, די מגעילה, ללא סמלים (הלוותי לחברה את החולצת חאקי לאיזה טיול של השבט שלה והיא לא חזרה!!), אני נראית קצת כמו שיפוצניקית בתוכה..
*מכחישה* למרות כל הקיטורים והסקנדלים שלא ממש עשיתי אני אוהבת ת´חאקי!^_^

royi00

New member
אההה לי יש חאקי נחמד../images/Emo132.gif

החולצה מלאה סמלים...(כולל סיכות)והוא דיי חדש-אז הוא עדיין נקי...אבל יש לי עוד פעולות השנה
. לפי דעתי החאקי יפה...אבל הוא מדהים יותר רק בגלל מה שהוא מסמל... זהו

SpiritCrusher

New member
החאקי שלי..

יש לי כמה (אגב, זה מורתיר בכינוי אחר..): אחד קטן עלי, מלוכלך.. ואחד חדש, קצת מלוכלך מטקס אש, עם הרבה סיכות!

אני מממממממש אוהבת את החאקי שלי!

יש לי 3 חולצות, 2 ממש ממש ג´יפה, והשלישית שמתי עלייה מלא דברים ממממש שווים, והביאו לי סמלים חדשים, ושמתי עוד כל מיני דברים מהמחנ"ק ששמרתי במיוחד בשביל החאקי! המכנס שלי ממממממש ג´יפה, הוא ענק עליי, כל הזמן נופל, אני זקוקה בדחיפות לאחד חדש, רק שאין לי מושג בגרוש איפו לקנות!!

FratGufi

New member
החאקי שלי סתם שמעמם

אחד נאבד לי במחנק ואהבתי אותוו והוא היה של ציפי ואז אמרו לי שמצאו את החאקי שלי והביאו לי אחר של ציפי גם נחמד... אין עליו שום דבר מיוחדדד.. על החולצה יש את הסמלים הרגילים ומאחורה כתבתי אפרת.. זהייו

החאקי שלי....

היה לי מכנס מציפי יפה כזה אבל היה איזה יום אחד שממש התלכלכתי ואני לא קצרתי את החאקי כי חיכיתי שהוא יקרע ואז באותו יום הוא נרטב והלכתי איתו על החול והכל היה ג´יפה אז ביקשתי מחברה שלי לגזור אותו וחברה שלי היתה חייבת לגזור אותו עקום אז כל פעם צד אחר לא היה שווה אז ככה היא קיצרה וקיצלרה וקיצרה בקיצור זרקתי את החאקי הזה וקניתי חדש מפוקס.....ואני שונאת אותו! סתם מכוער הוא כזה שבע שמיניות אבל אני מקפלת אותו בדרך כלל עד הברך.... אבל אחותי נתנה לי את החאקי המדהים שלה מקוקאי והוא ממש יפהההה אז אני הולכת איתו, ולפעמים אני הולכת הם מכנס ומעל זה המכנס הקצר של ערד(השכבה שלי...) שזה חאקי קצר שכתוב בצד שמאל ערד.....וזהו! חולצות.....המממ יש לי חולצה אחת גזורה כזה כמו גופיה ויש לי את החאקי הארוך שלי שאני מתה עליו! הוא כזה יפההה ויש לי סמל מאיזה מחנהקיץ תשמ"ט או משהו כזה והוא פשוט מדהים.....

למעלה