אלי ישי משעשע

vinney

Well-known member
אלי ישי משעשע ../images/Emo13.gif

אם כל פעם שיש פיגוע הייתי הולך לבקר חולים במקום ללכת לעבודה, היו ממשיכים לשלם לי משכורת? למה הוא יכול להרשות לעצמו זילזול כזה?

תגובת אלי ישי:

זה הכל בגלל שמכרו חמץ בפסח. פשוט בושה. וגם אם הוא לא אמר את זה, הוא בטח חושב את זה

vinney

Well-known member
זה לא קשור למה הוא חושב

זה קשור לזה שהוא פופוליסט זול ושפל שמעדיף לרקוד על דם הקורבנות במקום להיות בטקס השבעה שלו כחבר כנסת. אם לא היה נקבע בכנסת הקודמת שחסינות חלה גם ללא שהח"כ הושבע, הייתי אומר שמגיע לו להיות בכלא על עבירה על חוק יסוד : הכנסת הקובע בפירוש מתי תושבע הכנסת ולא משאיר לח"כ כזה או אחר שום שיקול דעת בנושא,

בני ברק

New member
../images/Emo128.gif

חבר הכנסת לא אמר את הדברים שהנ"ל כותב, זה האשמה חסרת שחר. נא למחוק.

eitangn

New member
לא מגיע לך שייתייחסו אליך

אתה זורק ליכלוך ונעלם, לא מגיב כאשר עונים על השמצותיך ושקריך. אין לך כל זכות לבוא בדרישות לפורום. קודם תלמד לנהל דיון ענייני, ואז תהיה לך זכות לבוא בדרישות וטענות. בשרשור בנושא "ציבור שומרי חוק" השמצת וכשנתפסת כמשמיץ, לא טרחת לענות.

אשרת

New member
וזה עוד כלום..

הבחור גם טרח להאשים אותי ובחורה נוספת בצאט בכך שאנחנו חוגגות בזמן שילדים חרדים נרצחים.
אין ספק שהוא לא ראוי לתגובה.

בני ברק

New member
הדברים אינם נכונים

מי שרוצה ניתן לשחזר את הדברים שניכתבו בצא'ט, אני כתבתי את הדברים בתגובה שהוטחה כלפי,ואני לא רוצה לחזור על הדברים המעליבים והפוגעים שניכתבו כלפי אישית וכלפי החרדים בכלל. כדי להמחיש למנהלת הפורום את הבוטות שלה נאלצתי לכתוב ב"שפה שלה" כדי שתרגיש ותבין את הקו האדום! אני מקווה שמי שצריך ללמוד את הלקח-למד.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אני לא תקפתי אותך אישית. אתה התחלת לנסות לשדל את דללה לעבור על החוק ולא להתגייס לצבא. אחרי זה היה השלב שבו אתה דרשת ממני לתת כבוד לאדם שאין לי כבוד אליו בשום צורה שהיא - עובדיה יוסף, ולא מבחינתי הוא לא רב ואין לו שום סמכות עלי ועל החיים שלי. וזה הסתיים בכך, שאתה הסתת בצורה ביזיונית לחלוטין נגד חיילי צה"ל ולובשי המדים (ואני כבר לא מתייחסת לכך שאתה הצדקת את האלימות החרדים בירושלים בפה מלא, אז על שלטון החוק ועל כיבוד החוק, תחסוך מאיתנו בבקשה). ואז אתה החלטת שאני ואיילת הולכות לפאבים וחוגגות על דם חרדי. רק על זה היית צריך לטוס מהצאט, והלוג הזה שמור אצלי במחשב, שמור לאיילת במחשב, ויש לנו לפחות עדה אחת שהיתה ערה להתנהלות העניינים. אז היחיד שהיה בוטה בצורה יוצאת דופן, שהצליח לעורר את כעס כל היושבים ולהציף לי את הפרטי בדרישות לחסימה מהצאט והן מהפורום- זה אתה. איני מסכימה עם איתן על המון דברים, אבל בכל הקשור לרמת הדיון שלך, אני מסכימה איתו לחלוטין. אחד הצאטים הכי הזויים שהיו והכי דוחים שלצערי הרב נאלצתי לחוות.
שיהיה לך חג כשר.

בני ברק

New member
דיעותי ידועות

אנשים טובים ורבים אינם משרתים בצבא,ואפילו יש אגודות מצד שמאל וימין של המפה הפוליטית בישראל שקוראים לאי גיוס לצה"ל. הדברים הובאו ע"י אמצעי התקשורת ואפילו בחורה אחת בשם הפמיניזם הפכה לסמל הסרוב כשהיא ניכנסה לכלא הצבאי בגלל דיעותיה ובסוף קיבלה פטור מגיוס. גם אני חושב שבנות אינן צריכות להתגייס לצה"ל, מסיבות אחרות כמובן. הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא רב ראשי לשעבר של מדינת ישראל. את לא חייבת לכבד אותו,אבל לא צריך לנבל את הפה על אדם בדרגה כזאת. בקשר לחגיגות על דם חרדי אני כתבתי את זה בהתרסה ובציניות על דברים שכתבת,ואפילו ציינתי זאת בפני כולם. אני לא רוצה להזכיר מה כתבו האחרים כשהיה מדובר בנושא בטיחות בדרכים ודללה אמרה יותר טוב שלא תדע מה אני רוצה שיקרה לך...והכל ניגמר בבדיחות הדעת...וכמובן הדברים האישיים שכתבה איילת 1974 כלפי אישית ואני לא הגבתי והתעלמתי לחלוטין. כל זה לא קשור לעובדה שאלי ישי לא כתב את הדברים שפותח שירשור כתב משמו, את בעצמך כתבת שצריך להביא קישור לכל ידיעה חדשותית לאימות הדברים. זה היה לפני מס' שבועות כשהיו כל פעם ספינים לפני הבחירות...

אשרת

New member
תגובה.

לידיעתך, אותה בחורה 'פציפיסטית' נכנסה לכלא בגין אי שירות בצה"ל. אתה הסתת את שני בצורה גלויה לחלוטין נגד השירות הצבאי וניסת לשכנע אותה לא לשרת בצבא. נחמד שאתה חושב, אבל לידיעתך, מה שניסת לעשות זאת הדחה לפשע. לידיעתך. אתה כתבת בדיוק את מה שאתה חשבת. אם אתה רוצה שיכבדו אותך , כבד אחרים. אין לך זכות לדרוש כבוד אם אין אינך מכבד. פשוט. לגבי עובדיה יוסף - אני לא מכבדת אדם אשר קרא להרוג אותי עקב העובדה שאני מזלזלת בבחורי הישיבה. סורי.

דללה

New member
סליחה??????

אני אמרתי שיותר טוב שלא תדע מה אני רוצה שיקרה לך???? אני בסה"כ אמרתי שעדיף שאשמור את מה שרציתי להגיד לעצמי! אל תכניס מילים לפי בטח לא כשהכל שקרים!

בני ברק

New member
נכון-זה מה שאמרת

את השיחה ההיא לא שמרתי לכן לא יכלתי לצטט מדויק. המשפט שאמרת "עדיף שאשמור את מה שרציתי להגיד לעצמי" במסגרת הנושא שדיברנו עליו באותו רגע היה ברור לחלוטין.

דללה

New member
בני ברק,

אתה ממש ממש אבל ממש מתבקש לא להגיד בשמי דברים שקריים! זכותי לשמור את מה שאני רוצה להגיד לעצמי וכל עוד לא שמעת במפורש ממני את המשפט שזרקת קודם, אין לך שום זכות להאשים אותי באמירה כזאת! אל תסיק מסקנות על חשבוני!

asafz8

New member
מי זרק חול על מי ומתי

כותב הידיעה לא צטט את אלי ישי הוא אמר את זה כבדיחה צינית שמובנת לכל גולשי הפורום מלבדך. הודעה זו לא תימחק. חג שמח

בני ברק

New member
אין שקר-זה דעתי

אני לא רואה שום שקר בדברים שכתבתי בקישור שלך. אני כתבתי את דעתי האישית, כניראה דעתי אינה כדעת האחרים בפורום, אבל שקר? הבהרתי את עצמי בצורה ברורה שאני לא מאמין לאיש החרדי ואני חושב שדברים אלו מכריעים בבית משפט, אני לא הייתי יוצא להפגין בעד איש כזה, אבל ההפגנה עצמה היא לגיטימית למי שהשתתף בה!

vinney

Well-known member
השקר שלך הוא בטענה

ש"מפלגת שינוי רצתה ורוצה לאסור כל פעילות של מחאה ציבורית לגיטימית, להידמות לשילטון איראן במיטבו". מפלגת שינוי לא רצתה זאת, לא רוצה זאת, ואני מאוד מקווה שלא תרצה זאת. אלא אם כן, יש איזה פרוטוקול חכמי שינוי שקנית באיזו חנות בגרמניה, ושם כתוב אחרת. שינוי מעולם לא עשתה שום דבר, כמה שידוע לי, שיכול היה למנוע או אמור היה למנוע פעילות מחאה ציבורית לגיטימית, נהפוך הוא, שינוי מונעת על ידי מחאה כזאת. כך שזהו שקר והשמצה חסרת כל שחר. ובתור מי שחושב שלעובדיה יוסף מגיע כבוד, אל תדבר על להדמות לשלטון איראני.

למעלה