אלי החיפאי

longshut1

New member
לדעתך ההחלפה,מבחינת תוכנית גרידא

מוצדקת? כלומר,איזו התאמה נראית לך סבירה יותר? וחוץ מזה,איך אפשר בכלל להשתמש בחבילה בניגוד בולט לכוונת יוצרה?אני בהחלט לא הייתי מודע להתאמה הזו,ואשמח לדעת יותר מהיכן צמחה לה ההתאמה שכה פופולרית..

uri_raz

New member
דעתי היא ש...

אם ליוצר הייתה כוונה מסויימת, נראה לי עקום להשתמש בה עם התאמה אחרת. איך אפשר לאמר שקלף מלך המטבעות הוא מזל גדי כשיש בו חמישה שוורים ושקלף מלכת המטבעות היא שור כשיש בו גדי (או עז) ? מעבר לזה, כל עוד הקורא משתמש בהתאמה שעובדת עבורו ושהוא מסוגל להסביר את ההגיון בבחירה שלו, אני חושב שזה בסדר גמור. אני לא בטוח מאיפה השיטה הזאת צמחה לה, אבל אני חושב שהראשון שהשתמש בה בארץ הוא ד"ר יואב בן-דב, אז אולי כדאי להתחיל את מחקר השורשים אצלו. מה שכן, בהקשר של ספרו של יואב בן-דב, השיטה המשוחלפת הגיונית יותר - יואב מלמד שיטה בה אפשר לקרוא הן בקלפי משחק והן בטארוט מרסיי, ואז מי שרוצה לקרוא בחבילת קלפי משחק לא ירצה שארבעה מזלות יחסרו לו.

longshut1

New member
ועוד צירופים

שבתאי,לאס אין הקבלה,מלכת המטבעות מייצגת את הגדי בקלפי החצר-קחי בחשבון את אלמנט המשפחתיות סטייל בית 10 כאן (להבדיל מהשטן שהוא בארקנה הגדולה),מרקורי דלי,שבתאי שור

AD M

New member
מה?אתה עונה איתי און ליין?

מתי תילמד למבחן:)

longshut1

New member
אני בהפסקה!!!תפסו אותי!!

חחחחחחחחחח די נו נשרף לי המוח משפינוזה המוטרף הזה חחחחחחחח הנה עוד דקה אני חוזר,תודה על ההצלפה!:)

צל הירח

New member
מה?????????? התלבלבתי.........|חבול

לשבור מוסכמות? מה בדיוק לעשות? .......אני אחשוב על הדברים שלכם תודה רבה לילה טוב

למעלה