אבל למה צל?למה לא אור?../images/Emo6.gif
סתם סתם..תמיד אני חייב לשאול שאלות כאלו חחחחחח גם את מאונ´ חיפה?את יודעת כמה החולי נפש האלו קנסו אותי השנה?ספרייה מושחתת..יוצאים לנופש בקריביים על חשבוני כל חופשת סמסטר!! אני מסיים את שנה א´ פילוסופיה עכשיו..ומתחיל מסמסטר הבא ללמוד במסלול מואץ לדוקטורט(אוהבים אותי שם!!!)..כדי לעשות את זה,אני צריך(ורוצה) ללמוד בעוד שניים שלושה חוגים,שבאחד מהם אעשה כנראה גם תואר שני(מחשבת ישראל),אמנות,היסטוריה,קצת ספרות ותיאטרון,ואולי טיפה מדע אם יישאר זמן..

נו,קצת מופרע,לא? חחחחחחחחחחחחח בקשר לאסטרולוגיה-אני כבר לומד אסטרולוגיה,אצל לויה רון,אבל לגיל פרחי יש זווית ראיה שפשוט מטריפה אותי-מה לעשות,הוא מתעניין בתורות גרימה(למשל פלטוניזם),ומקשר בין אסטרולוגיה וכישוף..אז ככה שהתעניינתי אם הוא פותח קורס או לא,כדי ללמוד גם את הזווית שלו.. אבל כמובן שאלוהים שונא אותי,חחחחחחחחחחחחח,ובין לבין הספקתי ללכת לבנק היום.........וכמו שאומרים:בינתיים סוגרים את המיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!(או שזה את הברז..)...אז ככה שכנראה,וכמה מעצבן שזה אין אפשרות אחרת,אולי לא אוכל יותר ללמוד לא פה ולא פה...זה מה שקורה כפתאום,יעני פתאום,צץ לך מספר מפחיד עם קו שדומה למינוס לפניו בחשבון הבנק...מושחתים,נמאסתם!

וייייייי את גרה יותר צפונית ממני?טוב,נו,רק ברגע שמחזירים לי את השברולט מהמוסך,אני בא...כאילו,שיאוו,אני בן 21 סטודנט שנה א´,עם מינוס בבנק?

,כאילו ,המכונית היחידה שאני מכיר זו זאת שבקניון,שמכניסים 3 שקל,והיידה לפנטזיות

...בהתחשב באזכרה שערכתי לקטנוע שלי ..נראה לי שחליק על הנסיון אפילו.חוץ מזה,שכמו שאמרתי לך,אם הבנק יפתח את הברז,מה שלא נראה לי שהוא יעשה,אני ממשיך באסטרולוגיה אצלנו והולך גם לפרחי כשהוא יפתח..אם הוא יפתח. גם לך יום מקסים!