אלי החיפאי

צל הירח

New member
אלי החיפאי../images/Emo11.gif

יפה לגלות שגם אתה מאונ´ חיפה - מה לומד,איזו שנה... אפשר לשאול? שמעתי שאתה רוצה ללמוד אסטרולוגיה, יאלללה, סע לאזור הצפון פעם בשבוע 45דקות נסיעה ( טוב בקצב שלי חצי שעה... ),גם אני עושה את זה ובכיף....... מה דעתך, מעוניין בפרטים? המשך יום מקסים

longshut1

New member
אבל למה צל?למה לא אור?../images/Emo6.gif

סתם סתם..תמיד אני חייב לשאול שאלות כאלו חחחחחח גם את מאונ´ חיפה?את יודעת כמה החולי נפש האלו קנסו אותי השנה?ספרייה מושחתת..יוצאים לנופש בקריביים על חשבוני כל חופשת סמסטר!! אני מסיים את שנה א´ פילוסופיה עכשיו..ומתחיל מסמסטר הבא ללמוד במסלול מואץ לדוקטורט(אוהבים אותי שם!!!)..כדי לעשות את זה,אני צריך(ורוצה) ללמוד בעוד שניים שלושה חוגים,שבאחד מהם אעשה כנראה גם תואר שני(מחשבת ישראל),אמנות,היסטוריה,קצת ספרות ותיאטרון,ואולי טיפה מדע אם יישאר זמן..:) נו,קצת מופרע,לא? חחחחחחחחחחחחח בקשר לאסטרולוגיה-אני כבר לומד אסטרולוגיה,אצל לויה רון,אבל לגיל פרחי יש זווית ראיה שפשוט מטריפה אותי-מה לעשות,הוא מתעניין בתורות גרימה(למשל פלטוניזם),ומקשר בין אסטרולוגיה וכישוף..אז ככה שהתעניינתי אם הוא פותח קורס או לא,כדי ללמוד גם את הזווית שלו.. אבל כמובן שאלוהים שונא אותי,חחחחחחחחחחחחח,ובין לבין הספקתי ללכת לבנק היום.........וכמו שאומרים:בינתיים סוגרים את המיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!(או שזה את הברז..)...אז ככה שכנראה,וכמה מעצבן שזה אין אפשרות אחרת,אולי לא אוכל יותר ללמוד לא פה ולא פה...זה מה שקורה כפתאום,יעני פתאום,צץ לך מספר מפחיד עם קו שדומה למינוס לפניו בחשבון הבנק...מושחתים,נמאסתם!:) וייייייי את גרה יותר צפונית ממני?טוב,נו,רק ברגע שמחזירים לי את השברולט מהמוסך,אני בא...כאילו,שיאוו,אני בן 21 סטודנט שנה א´,עם מינוס בבנק?:),כאילו ,המכונית היחידה שאני מכיר זו זאת שבקניון,שמכניסים 3 שקל,והיידה לפנטזיות:)...בהתחשב באזכרה שערכתי לקטנוע שלי ..נראה לי שחליק על הנסיון אפילו.חוץ מזה,שכמו שאמרתי לך,אם הבנק יפתח את הברז,מה שלא נראה לי שהוא יעשה,אני ממשיך באסטרולוגיה אצלנו והולך גם לפרחי כשהוא יפתח..אם הוא יפתח. גם לך יום מקסים!

צל הירח

New member
למה? "צל הירח אל פני השמש נמשך..."

דרך מהירה יותר לגעת בליבה של השמש הפנימית... או שאני טועה
ספר לי על הספריה, אני משתדלת כל יום להכנס ולהאריך את הספרים שלי...משהו כמו 30, בלי להגזים וכולם באסטרולוגיה, רוקנתי שם את המדף... גם כן מדף, איפה זה F, BF ...מצאו מקום בקצה של הסיפריה, טוב לפחות שקט שם וסטודנטים לא מגיעים לשם הרבה
שנה א´ אה...אני מכירה כמה אנשים מפילוסופיה, טוב לא ננקוב כאן שמות. כיף יהיה לך ללמוד משהו כמו 4 חוגים ביחד, לא עמוס בכלל...שטויות אני שנה א´ ו-ב´ ישנתי באוניברסיטה, כל השיעורים העיקריים והחשובים שלי התחילו רק ב- 19:00 בערב. אז איפה אתה לומד אסטרולוגיה, בינתיים?....קצת קשה ה"מצב הכספי" גם לי, אני רוצה ללמוד הכל מהכל...תאומים...ולא תמיד אפשר...עולם אוטופי?! בקיצור,ביי בינתיים, יצאת מכיוון, אני לא ממש יודעת מה רשמתי, נשתמע, או שנתראה, בספריה, קומה 3 , מדף אסטרולוגיה ורוחניות ליד ספר מס´ bf1357.a315
ביי, אחלה יום אה....ואם אתה מתכוון להזמין ספר שלא נמצא על המדף, תודיע לי מראש, לפני שישלחו לי מכתב בהול הביתה להחזיר אותו...

longshut1

New member
לא כל כך הבנתי-אבל בעיקרון כן

כאילו,את שואלת אם אני מפרש,או אם אני חושב שפריסה און ליין נחשבת רלוונטית? אז התשובות-פותח כשיש לי מצב רוח מתאים:),ולשניה שוודאי שכן. למה,בא לך פריסה?

צל הירח

New member
לא, לא על אהבה

אמ.....מה יהיה זה כללי מידי? או אולי מתי יגמר מה שקורה עכשיו? או...אולי מי אני או איפה אני... משהו בסגנון אתה בכיוון שלי??!!
" אל תחפשו את הכותרת של המחר, אלא את המחר של הכותרת"
"אנשים חולמים על השיבה הביתה יותר משהם חולמים על היציאה לדרך."

longshut1

New member
לקום כל בוקר,עם שיר חדש בלב!

ואני,עמוס באוויר במפה שלי,נאלץ לקום כל בוקר עם משהו שצריך להיות מעניין! היי,חמודה,לפי מה שהבנתי,את די יודעת במידה מסויימת אסטרולוגיה,נכון? אז אני לא יודע אם את יודעת,אבל הטארוט הם חברים נורא טובים של האסטרולוגיה,ולכל קלף מותאם כוכב או מזל או צירוף של שניהם.כמובן שיש כמה שיטות התאמה כאלו..ובכל אופן,אפשר לעשות כזה דבר-תעשי פריסה,אני אומר לך מה משמעותו האסטרולוגית של כל קלף,ותוכלי להיווכח במו עינייך ביתרונות הכלי האסטרולוגי לעומת יתרונותיהם של הקלפים,ע"י נסיון לפרש את הפריסה שנעשית ע"י קלפים,תוך שימוש בסיפור האסטרולוגי. טוב,אני לא איזה צדיק ש"מעוניין רק בנסיון מעניין להראות איך האסטרולוגיה היא הדלת האחורית של הטארוט ולהיפך",אלא אני די מחוץ היום ומחר(מבחן מחר על הבוקר חחחחח).האמת היא שמזמן לא עשיתי פריסה,ופתאום בא לי ככה,אבל אם כבר אוכל לעזור לך רק בחמישי ערב ושישי בוקר:)(אם אני לא אהיה זומבי כמו אחרי כל מבחן חחח).. אז מה את אומרת,בא לך? אם כן,אפשר לברר מה בדיוק את שואפת להבין,ואמליץ לך על פריסה זו או אחרת..יש לך קלפים,אגב?הייתי פורס לך אם הקלפים שלי לא היו ז"ל,אבל גם כך,יש את האתר של אורי יקירנו(קישור מהטאגליין),שם יש פריסות און ליין..והכול בחינם(מי אמר שלחיות עולה כסף?חחח) יאללה אלי זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז:)

צל הירח

New member
ו.....להתחיל מבראשית......./images/Emo129.gif

אה, אה, הבנתי אוויר, טוב...מה עם הקרקע?
כן אני יודעת פחות או יותר אסטרולוגיה ואני יודעת שהטארוט הם ה"חברים" של האסטרולוגיה ושלכל קלף מותאם כוכב או לחילופין מזל או שניהם. נראה לי שאצלי שייך משהו לחרבות...הדמות הזו שמאחורי החרבות....או...טוב אני לא מבינה יותר מזה בטארוט. משהו פרובלמטי....אין לי קלפים
הייתי שמחה אם תוכל להושיט יד, אבל כמובן אחרי המבחן כמובן ו - ב ה צ ל ח ה !!
מה עם פריסות אונליין דרך אתרים? אני לא ממש מאמינה בזה, בתוכנה רובוטית כזו...כמובן לא שוללת עד שלא אשמע מה יש לך לומר בנושא. מי אמר שלחיות עולה כסף?....מתוק, איך תגיע לאתר אם לא תשלם חשבון אינטרנט?! ביי אלי בהצלחה יום מקסים
ואני מחכה בסבלנות...

צל הירח

New member
פריסה

עשיתי עכשיו פריסה קלף בודד ולהפתעתי ותמיד זה יוצא לי - 9 חרבות! מה??????????????????????

צל הירח

New member
ועוד אחת של 5

העולם, אס המטבעות, מלכת המטבעות, 6 חרבות ( כמובן, איך אפשר בלי חרבות ) ו7 מטבעות תודה

צל הירח

New member
ואחרון מבטיחה../images/Emo5.gif

פריסת הלב הזוהר: 1. השואל- 8 מטות 2.הסביבה- נער החרבות 3. גורמי שינוי - מלכת המטות 4. התפתחות - התפתחות שמש 5. צריך לדעת - 3 מטבעות 6. שאיפות פנימיות- קוסם 7. תוצאה סופית - שטן (???אמאללללללללההההההההה........) אין לי מושג מה רשמתי או מה יצא לי זהו...בי אחלה יום

AD M

New member
עונה רק כדי להרגיע

אז אני,בניגוד לאלי,לא מאמינה בפריסות און ליין מהסיבה הפשוטה שהאינטואיציה והאנרגיות זולגות אי שם בין חורי הרשת (net) אבל נבהלת קצת מקלף השטן-לא נשאיר אותך במתח למרות הצבע השחור שלו הוא איננו מדבר על שחור.נותן לך זמן להתפתחות,לקרוע את הכבלים של המוסכמות את המסגרות שמגבילות אותך את כדור הברזל שקשור לרגל לגיטמציה לדברים שנחשבים "מלוכלכים" "ארציים" "נחותים" אך בעצם מדובר בצרכים הבסיסים שלנו אני אשאיר לאחרים לקרוא את כל הדף למרות שהתחושה היא די חיובית:) רק טוב ולא לדאוג

longshut1

New member
אורי תעזור לי כאן,אוקיי?

משום מה אני רגיל שמלכת המטות זה אריה,ובאתר שלך הבנתי ש...וויט הצמיד את מלך המטות דווקא לאריה ומלכת המטות לטלה? אורי,בקשר לנער החרבות-זאב אבירז אומר שמדובר במזל תאומים,איך אתה רואה את זה? בכל אופן צל הירח- 8 מטות מרקורי קשת נער חרבות-תאומים(ברירת מחדל כי אורי לא אוהב אותי יותר) מלכת מטות אריה(כפוף להסבר שאורי יציג) שמש-שמש 3 מטבעות מרס גדי קוסם מרקורי שטן גדי קחי את זה בינתיים ככה,נסי לקשר לקבל קונסטרוקציה כללית,ואם לא ייכנס לי גרוב חדש למוח התאומימי שלי,ביום שישי אתרום כמה מילים משלי:* יאלללללללללללללללללה אני רץ רץ ללמוד

uri_raz

New member
אסטרולוגיה וקלפים לפי ארקנה הגדולה

בשיטה של שחר הזהב, מלך המטות הוא מזל אריה ומלכת המטות טלה. יש יסוד סביר להניח ש Waite קיבל את השיטה של שחר הזהב. משום מה הרבה אנשים אוהבים לקחת את השיטה של שחר הזהב ולהחליף את המזלות בין המלכים למלכות ובין האבירים לנערים. במה שנוגע לזאב אבירז, אני רואה כל מיני דברים שאני לא מעוניין לפרט. אצל שחר הזהב, אביר החרבות הוא תאומים ונער החרבות שולט על גדי + דלי + דגים.

longshut1

New member
בנוגע לנער-כך סברתי.בנוגע למלכה-

מהי ההתאמה הרלוונטית לקראולי? האמת?העניין נראה לי מוזר מאוד,ואכן כתבת ש"משום מה" נוטים להפוך בין המלכות למלכים.למה זה נעשה?כלומר,אני פגשתי בכל כך הרבה אנשים שהתייחסו למלכה כאריה,וזאת לפי מה שהבנתי ממך,בניגוד ברור למה שוויט חשב.על מה ההחלפה הזו מסתמכת,אם היא מסתמכת בכלל?

uri_raz

New member
ההתאמה של קראולי היא כשל שחר הזהב

וראה הקישור המצורף לדף הרלוונטי באתרי. לגבי ההחלפה, אולי מוטב שתשאל את מי שמחליף, כמו ד"ר יואב בן דב.

למעלה