אלישע , שלומי ....

אלישע , שלומי .... ../images/Emo53.gif

האם יש בעייה בשליחת מסרים? קרה לי יותר מפעם אחת ששלחתי הודעה, ולאחר שנשלחה לא הופיעה בפורום. אבל הפעם זה עוד יותר מוזר אתמול בלילה שלחתי כאן הודעה ראיתי אותה מופיעה בראש העמוד והיום חיפשתי אותה, כדי לראות אם קיבלתי תשובה ו...נאדה. לא מצאתי אותה. איך קורה דבר כזה???? ולשאלה ששאלתי.. ראיתי באחת התגובות שאלישע מציע להחליף מיקרופון בבעייה דומה לשלי.. חוסר הצלחה להגביר את קול ההקלטה בשיעורים המקוונים קניתי מיקרופון חדש. המוכר בחנות אמר שהוא טוב יותר ממה שהיה לי ובלי קשר לאנקודר, כשניסיתי להגביר קול דרך התחל תוכניות עזרים בידור רשמקול לא הצלחתי. זה חשוב לי מאוד כי אם לא אעלה עוד השבוע את השיעורים שהכנתי למרבית הילדים זה כבר לא יהיה רלוונטי וחבל. מה עושים????? איך מגבירים קול בהקלטה עשיתי את כל מה שנאמר ב"עזרה" ב"רשמקול" ללא תוצאות תודה על כל עזרה....,

לְמה הכוונה...?

במסגרת החיפושים שלי כדי לפתור את הבעייה נתקלתי ב USB device גירסת חומרה:לא זמין מצב התקן: מנהלי ההתקנים עבור התקן זה אינם מותקנים (code 28) כשניסיתי להתקין ... לא הצליח לזהות האם זה שורש הבעייה?????

חיה, זהו סוג של יציאה .נמצא

במחשבים מהשנתיים שלוש אחרונים. תלוי בן כמה המחשב שלך. כאן הגיל לא לטובתו. אסנת

בן שנה וחודש.

קניתי אותו בתאריך בלתי נשכח 11.9 הידיעה על כניסת מטוס במגדל הראשון תפסה אותי כשאני מסדרת את ענייני התשלום.... האם יתכן שהיציאה הזו משפיעה על עוצמת ההקלטה של המיקרופון?

motyka

New member
לא

זו יציאה לחיבור מהיר יותר למחשב של מדפסות, מצךמות, סורקים וכו´ אם לא זמינה - זה מאחר וטרם היתה בשימוש, אבל לא משפיע על ביצועי המחשב.

Elishabb

New member
חיה - אן לי מושג מדוע

האפשרות היחידה שאני יכול להציע לך זה לקחת את המחשב לחנות שממנה קנית אותו ולנסות לברר. בנתיים את יכולה לעלות את הקבצים למאגר ואני אשתדל לעזור לך. סליחה על האחור בתשובה. אלישע

motyka

New member
יכול להיות שהבעיה במקרופון

בדרך כלל מספקים מקרופונים זולים מאד יחד עם המחשב ואיכותם נמוכה. נסי להשיג מקרופון טוב ממקום אחר, או לקחת את שלך למחשב אחר ולראות האם באמת זו הבעיה.

מוטי, לאיזה מיקרופון אתה מתכון?

קניתי מיקרופון חדש אבל כשאני נכנסת לבדיקת עוצמה דרך תוכניות... עזרים.. בידור... אין עוצמה ואין כלום כנראה שאין מנוס ואצטרך לקחת את המחשב לרופא...

motyka

New member
לחצי פעמיים על סמל הרמקול

(צהוב) את אמורה לקבל משהו כמו בציור המצורף. הימני ביותר הוא בקרת המקרופון. תעלי את הזחלן עד הסוף ובדקי שאין V בהשתק. בדקי בבלאנס - שהוא באמצע.

מוטי, את זה בדקתי כבר מזמןןןןןן

והמדהים הוא שאחרי שקניתי מיקרופון חדש שלפי בעל החנות הוא טוב יותר ממה שהיה לי... דממת אלחוט לא שומעים כלום אפילו לא מה ששמעו קודם

שלומי

New member
עכשיו נשאר לבדוק

את כרטיס הקול. האם יש לך את דיסק ההתקנה של לוח האם? איזה לוח אם יש לך (motherboard)? האם הותקן אצלך במחשב משהו ששינה את מאפייני השמע? אני יודע שהשאלות קצת קשות אבל נסי לברר בכל זאת.

האם יש קשר ????

אני שומעת היטב שיעורים שאלישע הכין אני שומעת צלילי פתיחה סגירה... המותקנים במחשב האם זה אומר שכרטיס הקול שלי בסדר? יותר מזה, אני שומעת את ההד כשאני מדברת למיקרופון אבל הקו שמראה תנודות של קול..מת- מראה קו ישר וכמובן שאני לא מצליחה לשמוע את ההקלטה שכנראה לא נקלטה. ואין לי מושג איזה הלוח אם יש לי איפה אוכל לדעת????????

שלומי

New member
חיה

אם את לא יודעת כדאי שתפני למקור ממנו קנית את המחשב. סוג הלוח = הצי´פסט, מופיע על הלוח עצמו וגם במסך השחור כשהמחשב עולה (בהדלקה או באיתחול) - בתחתית המסך בקבוצה של מספרים. כנראה משהו אצלך במאפייני הקול לא מוגדר נכון. את האייקון הצהוב ליד השעון את רואה? שני קליקים עליו וכל הקונסולה תיפתח.תבדקי שלא מסומן לך v בום ריבוע ושכל המכוונים יהיו פתוחים.(אולי משהו מסומן לך).

motyka

New member
תבדקי אותו על מחשב אחר

וכנראה שאין ברירה אלא לנייד את המחשב לטכנאי.

למעלה