אלישע, עזרה.....

nivsh

New member
אלישע, עזרה.....

התקנתי מחדש את ארכנופילייה ומאז האותיות בעברית הופכות לג´יבריש ואני לא מצליחה לקרוא מה כתבתי. אני זוכרת שפעם ענית על כך. שאלתי פעם אבל ענית לי על העברה לעברית בftp ואני התכוונתי ל ארכנופיליה אני חושבת שהבעיה שילוב עם xp

udiyulis

New member
לשתי הטליות ערב טוב

קודם כל יש בטאג ליין "עברית בארכנופיליה" ושם אלישע מסביר את הנושא וזו הודעות ללימור באותו קישור: בנושא העיברית בעורך - זה לא קשור לוורד. כדי לטפל בבעיה כנסי ל tools -> options -> dispaly וב choose default font תבחרי בפונט Ms sans serif ומצד ימין למטה תעבירי לעיברית. בהצלחה ובהצלחה גם ממני

Elishabb

New member
היי אודי-

תודה על העזרה. אני עובד בקצב רצחני על מערכת התפריטים החדשה של תקשוב דרום ואני מקווה לעלות אותה לאוויר לפני יום ראשון. אז שוב תודה על עזרתך. אלישע

nivsh

New member
זה עובד.....................תודה!!!

אודי, תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עליך
אלישע הזהר.....!!!!!!!!!!! אודי בעקבותך.............

udiyulis

New member
טלי, אפילו שהדברים נאמרים בצחוק

חשוב לי להדגיש, ולהמחיש ב"תמונה" (השתמשי בדמיון), איך מתנהלים הדברים ביני לבין אלישע, אל נכון. בדרך כלל אני הולכת לצידו, יד ביד הוא המובילומחזיק את ידי חזק שלא אמעד ואני, הקטנה, לעתים לא עומדת בקצב צעדיו ו"נשרכת" אחריו - כך שזה נראה כאילו אני "בעקבותיו" בכל אופן, יותר משמחה לעזור ולתמוך, בכל עת שיכולה ויודעת. שבת שלום ומבורך לכולנו

nivsh

New member
שלומי............

ממעיטה בערכי??? בבנית אתרים......? בודאי.. יש תחומים שאני טובה. -אני מקווה.... כמורה!!!!!!!!!!!!!!! איזו צניעות!

nivsh

New member
אי אפשר להמעיט בערכו של אלישע...

איש אשכולות בעל חזון, ובעיקר יכולת ביצוע החזון. יש הרבה בעלי חזון שרק מדברים. אלישע מדבר ועושה......... שום מילה לא תגרע מתרומתו של אלישע. אך יחד עם זאת תרומתך לא מעטה הרצון לענות, הידע הרב, הנעימות שבתשובותיך תורמות רבות ושניכם ביחד צוות לעניין!!!!!!!!!!!!!!

למעלה