אלישע , וידענים אחרים

nivsh

New member
אלישע , וידענים אחרים

כיצד מצרפים משחק שנמצא במחשב שלי (חופשי) לאתר שלי. אלישע אמר לי לכווץ אותו בזיפ. כך עשיתי ומה הלאה כיצד משבצים אותי באתר??? תודה טלי

שלומי

New member
טלי, האם את רוצה שאנשים יורידו אותו

מהאתר? אז התשובה היא שכן, בקובץ זיפ. אם את רוצה שאנשים יפעילו את המשחק, זה כבר עניין אחר. שרתים לא יתנו לך להפעיל קבצים ע"ג השרת (אלא אם את משלמת על אכסון אתר). בכל מקרה זה בלתי אפשרי בתנאים שיש לך (גם משאבי רשת, ידע והרשאות).

nivsh

New member
לא משנה, העיקר שישחקו בו

לא אכפת לי שיורידו אותו , הכיצד? כיצד אשבצו באתר כך שיוכלו להוריד אותו? לדוגמא : במאגר הקבצים יש תוכנה של לוח הכפל שהביא אלישע. אני רוצה לשבץ את המשחק לשימוש תלמידי. יש לי אתר בשרת של אלישע.... האם תלמידי יוכלו לשחק דרך האתר בלי להוריד אותו? תודה

Elishabb

New member
שלום טלי

מצרף קובץ הדגמה לקישור. לא לשכוח לעלות גם את קובץ הזיפ לשרת. אלישע

nivsh

New member
תודה אלישע ניסיתי אבל....

הצלחתי חלקית לחיצה על הקישור בדף html מביא אותי אל התיקיה של המשחק ורק אחרי פתיחת מספר חלונות אני מצליחה לשחק במשחק האם ניתן עם לחיצה על שם המשחק להגיע למשחק עצמו. אני מעלה את הקישור לאתר שלי במתכונת הנוכחית ב....קישורים ואנא אמור לי כיצד עלי לתקן תודה טלי

nivsh

New member
זה עובד! באתר זה עובד!!!!!!!!!!!!!!

תודה, תודה עכשיו אשבץ משחקים נוספים תחת אייקון משחקים..... אלישע, לאות תודה אני מאתגרת אותך להתקדם בשלבי משחק הלוגיקל...... בהצלחה......!!!!!
-: D

למעלה