אלישע, בקשה לפורום

אלישע, בקשה לפורום

מה עלי לעשות כדי לקבל פורום. יש עוד זמן (חודש וחצי) בינתיים זה רק בגדר מחשבות לביצוע אבל באתר הכיתתי שאבנה (אני כבר בעיצומו, ברגע שאדע באיזו כיתה א´ אני, אעלה אותו למקום המתאים) אשמח לקבל פורום להורים ופורום לתלמידים. יהיה מעניין לראות זה יתפתח. וטלי
, לא אני לא שוכחת שהם רק בא´ היום ביום ההיערכות התחלנו לדבר על שילוב המחשב. עוד לא נכנסנו לזה אבל בסוגות הנלמדות אפשר להכניס גם פורום.. זה בהחלט סוג של סוגה. לא?

פזיתנ

New member
אלישע האם ניתן ליצור קישור ישירות

לפורום של התלמידים ולא לדף הראשי של האוריינית. אני רוצה לנהל מספר פורומים אחד מהם של הכיתה ולא הייתי מעוניינת שהתלמידים יראו את הפורומים של המורות. האם זה אפשרי? פזית

Elishabb

New member
שלום פזית - פשוט....

במערכת האוריאנית תצביעי על כתובת הפורום המבוקש ותלחצי על הלחצן הימני. בתפריט המופיע תלחצי על "פתח קישור בדף חדש". תקבלי את כתובת הפורום בדף חדש ולכתובת זאת תבצאי את הקישור. אלישע

פזיתנ

New member
אלישע תודה והאם ראית את ההתייחסות

שלי לספור המוקלט מספר הודעות למטה. מה דעתך?

Elishabb

New member
רעיון מעניין

אימי ז"ל הייתה מספרת תמיד את הסיפור על איש השרירים בקירקס, שכל ערב בהופעה הייה מרים פרה על כתפיו. שאלו אותו אך הוא מצליח להניף משקל כזה והתשובה הייתה - " את הפרה הזאת אני מגדל מיום היולדה. כל ערב ההיתי מניף אתה על כתפי. בהתחלה המשקל היה מועט ולא הרגשתי בכך. במשך הזמן הפרה גדלה ואני ממשיך לא להרגיש במשקלה" מעניין אך תהייה ההתפתחות של תלמידים, שמתחילת דרכם הורגלו לראות בכלי המתוקשב כחלק מהסביבה הלימודית שלהם. לומדים לכתוב- אז למה רק במחברת ולא להישתמש גם בכלים אחרים? נשמע מפחיד? - הכל תלוי לדעתי בנקודת הפתיחה אותה אנו קובעים. בהצלחה חייה. בימים הקרובים אפתח לך מערכת "אורייאנית" ואשלח לך מסר עם הפרטים. אלישע

nivsh

New member
חיה´לה את 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שהם לא יצטרכו לכתוב באנגלית בפורום!
וברצינות - אצלינו נהוג שכתה ה´ חונכת את כתה א הפעילוית שאנו עושים מדהימות (אפרט לך בהזדמנות אם תרצי) יש אפשרות להכניס לחדר המחשב את ילדי א´ והחונכים הם יקראו להם את ההודעות ויכתבו בשמם אתתגובותיהם. ואפשר בבית בעזרת ההורים

טלי ואלישע.... תודה ושאלה

טלי, אני עוד לא יודעת מה יקרה עם פרויקט החונכות אצלנו אהבתי ואימצתי את ההצעה שלך לכש.... תודה. חשבתי שהילדים יתחילו אפילו מלכתוב "שלום..." ושם חבר והחבר יענה להם "שלום..." הרי את זה הם יודעים לכתוב מהר מאוד.. לדעתי פעילות זו גם תזרז את לימוד הקריאה כי כאן יש להם צורך אמיתי בקריאה והם רואים את הקשר בין קריאה וכתיבה... איני יודעת איך זה יתפתח.. אבל "קושי" עבורי הוא אתגר
ומעניין אותי לראות איך זה יתפתח. אלישע, היום התברר לי שתלמידי כיתה ח´ (אין אצלנו חטיבה) קנו לביה"ס מתנה סיום: מצלמה דיגטלית. נראה לי שאני אחנוך אותה: מספר ימים לפני תחילת הלימודים הילדים מוזמנים הן למפגשים אישיים להיכרות עם המחנכת והן למפגש קבוצתי/כיתתי. חשבתי לצלם את הילדים בפעילות הקבוצתית (הם מביאים תמונה , מדביקים ומקשטים..) ואת התמונות האלה להפוך לשומר מסך שיקבל את פניהם ביום הראשון ללימודים. (אותו יוכלו להוריד גם בבתיהם) מה דעתך על הרעיון?

למעלה