אלירן וכולם!!

אלירן וכולם!!

קודם כל אני רוצה לבקש סליחה מאור! למרות שאני לא מאמינה שהיא ואלירן ביחד! דבר שני לכל מי שחושבת שאני פרחה אז אתן טועות!! אם הייתן מכירות את אלירן גם אתן הייתן מתאהבות בו! הוא הבחור הכי מצחיק והכי מקסים שהכרתי וגם הוא חתיך!! דבר שלישי אלירן, שים תמונה שלך! שהן יראו בעצמן כמה אתה שווה!

דורה17

New member
כנסי שנייה...

תקשיבי, הבנו שאת מטורפת, חולה, מתה, מאושפזת ומפרפרת על אלירן, סבבה, אני חושבת שגם הוא וגם כולם הבינו והפנימו את זה טוב מאוד, אבל את חייבת להפסיק לשים פה כל יום הודעות זה סתם מציק.. תאמיני לי שאםהוא היה מעוניין בך הוא היה כבר מוצא דרך להיות איתך בקשר במסרים פרטיים בדרך הזאת את לא משיגה כלום חוץ מלעשות מעצמך צחוק... סבבה את מאוהבת בו שיהיה לך בכיף אבל ההודעות שלך באמת מציקות ובדרך הזאת לא רק אלירן, אף אחד לא ירצה לדבר איתך.. ואם אלירן מרשה לי לדבר בשמו (אני לא שואלת אותך הרבה
) נראה לי שגם אותו זה מטריד.. וזה שהוא לא מגיב לך צריך להיות בשבילך רמז עבה מאוד שהוא לא מעוניין בך. אל תעלבי כי זאת לא הכוונה שלי, זה פשוט מחרפן אותי כל פעם להיכנס ולראות עוד הודעה ממך [במיוחד עכשיו שאנחנו מנסים לעשות פה קצת סדר ההודעות שלך לא בדיוק עוזרות] אז קחי את זה לתשומת ליבך. יום נעים. =)

GiLi73

New member
היא סכ``ה רשמה הודעה שהיא מבקשת

סליחה מאלירן ומאור. או שלא קראתי טוב..

../images/Emo45.gif כ"כ צודקת.

אין לי כ"כ מה להוסיף כי הרוב דורה אמרה.. אבל כמה דברים: אנחנו [אני בכל אופן] יודע/ים איך אלירן ניראה וגם אנחנו חושבים שהוא מדהים וכ'ו.. אבל בחייאת.. זו הדרך שלך להראות אהבה? בלהציק?? אין לך רעיונות אחרים יותר רומנטיים ואישיים?? וכי מה ניראה לך, שבצורה כזאת אלירן יגיד "ואיי היא עד כדי כך אוהבת אותי? יאללה אני קופץ עליה". אל תחיי באשליות, בצורה כזאת שום גבר לא ייצא איתך ולא תימצאי אהבה בחיים. תלמדי לשלוט ברגשות שלך.. ואם את מכירה את אלירן אישית ויש לך גישה לשיחה איתו פנים מול פנים אז תעשי את זה ושם תראי לו ותאמרי לו כמה את אוהבת אותו, זה הדבר הכי שפוי והכי נורמלי שצריך להיות. למרות שאני חושב שאחרי כל מה שעשית אין לך סיכוי איתו וכדאי לך להמשיך הלאה. אבל מי אני שאני אשפוט?! פשוט תירגעי !!! זה הכל, כי עוד יתנו לך חסימה מהפורום בגלל זה, לא חבל?!

כ"כ צודקת.

אין לי כ"כ מה להוסיף כי הרוב דורה אמרה.. אבל כמה דברים: אנחנו [אני בכל אופן] יודע/ים איך אלירן ניראה וגם אנחנו חושבים שהוא מדהים וכ'ו.. אבל בחייאת.. זו הדרך שלך להראות אהבה? בלהציק?? אין לך רעיונות אחרים יותר רומנטיים ואישיים?? וכי מה ניראה לך, שבצורה כזאת אלירן יגיד "ואיי היא עד כדי כך אוהבת אותי? יאללה אני קופץ עליה". אל תחיי באשליות, בצורה כזאת שום גבר לא ייצא איתך ולא תימצאי אהבה בחיים. תלמדי לשלוט ברגשות שלך.. ואם את מכירה את אלירן אישית ויש לך גישה לשיחה איתו פנים מול פנים אז תעשי את זה ושם תראי לו ותאמרי לו כמה את אוהבת אותו, זה הדבר הכי שפוי והכי נורמלי שצריך להיות. למרות שאני חושב שאחרי כל מה שעשית אין לך סיכוי איתו וכדאי לך להמשיך הלאה. אבל מי אני שאני אשפוט?! פשוט תירגעי !!! זה הכל, כי עוד יתנו לך חסימה מהפורום בגלל זה, לא חבל?!

דורה17

New member
חחח יוני זה רק אני או שתפוז מסנן אותך לגמרי?

חחחחחח אני מקבלת ממך הודעות ומשום מה הן לא מופיעות פה חחחחחח

דורה17

New member
חח יוני זה רק אני או שתפוז מסננים אותך לגמרי?

אני מקבלת ממך הודעות ומשום מה הן לא מופיעות פה חחח

McFreaKy

New member
אני רק מוודא...

שאתה יודע שהכל היה בצחוק מהצד שלי ובחיים לא הייתי עושה שימוש בשום מידע/תמונה וכו' שיש לי, כה?
אני, ברוך השם, עדיין שפוי. שלא כמו הבחורה. X:

תקשיבי.

אין לי כ"כ מה להוסיף כי הרוב דורה אמרה.. אבל כמה דברים: אנחנו [אני בכל אופן] יודע/ים איך אלירן ניראה וגם אנחנו חושבים שהוא מדהים וכ'ו.. אבל בחייאת.. זו הדרך שלך להראות אהבה? בלהציק?? אין לך רעיונות אחרים יותר רומנטיים ואישיים?? וכי מה ניראה לך, שבצורה כזאת אלירן יגיד "ואיי היא עד כדי כך אוהבת אותי? יאללה אני קופץ עליה". אל תחיי באשליות, בצורה כזאת שום גבר לא ייצא איתך ולא תימצאי אהבה בחיים. תלמדי לשלוט ברגשות שלך.. ואם את מכירה את אלירן אישית ויש לך גישה לשיחה איתו פנים מול פנים אז תעשי את זה ושם תראי לו ותאמרי לו כמה את אוהבת אותו, זה הדבר הכי שפוי והכי נורמלי שצריך להיות. למרות שאני חושב שאחרי כל מה שעשית אין לך סיכוי איתו וכדאי לך להמשיך הלאה. אבל מי אני שאני אשפוט?! פשוט תירגעי !!! זה הכל, כי עוד יתנו לך חסימה מהפורום בגלל זה, לא חבל?! [ולמה לעזאזל אני שולח כבר כמה פעמים את אותה הודעה והיא לא ניקלטת? מה ניסגר עם תפוז האלה?]

תקשיבי...

אין לי כ"כ מה להוסיף כי הרוב דורה אמרה.. אבל כמה דברים: אנחנו [אני בכל אופן] יודע/ים איך אלירן ניראה וגם אנחנו חושבים שהוא מדהים וכ'ו.. אבל בחייאת.. זו הדרך שלך להראות אהבה? בלהציק?? אין לך רעיונות אחרים יותר רומנטיים ואישיים?? וכי מה ניראה לך, שבצורה כזאת אלירן יגיד "ואיי היא עד כדי כך אוהבת אותי? יאללה אני קופץ עליה". אל תחיי באשליות, בצורה כזאת שום גבר לא ייצא איתך ולא תימצאי אהבה בחיים. תלמדי לשלוט ברגשות שלך.. ואם את מכירה את אלירן אישית ויש לך גישה לשיחה איתו פנים מול פנים אז תעשי את זה ושם תראי לו ותאמרי לו כמה את אוהבת אותו, זה הדבר הכי שפוי והכי נורמלי שצריך להיות. למרות שאני חושב שאחרי כל מה שעשית אין לך סיכוי איתו וכדאי לך להמשיך הלאה. אבל מי אני שאני אשפוט?! פשוט תירגעי !!! זה הכל, כי עוד יתנו לך חסימה מהפורום בגלל זה, לא חבל?! [ולמה לעזאזל אני שולח כבר כמה פעמים את אותה הודעה והיא לא ניקלטת? מה ניסגר עם תפוז האלה?]

תקשיבי....

כנסו כולם!!

מה לא מובן במה שאני רושמת? אני לא מתכוונת להטריד יותר לא אתכם ולא את אלירן!! זה ההודעה האחרונה שתראו ממני!! ושוב אני רוצה לבקש בפעם האחרונה מאלירן-סליחה!! ובבקשה תשים תמונה שלך כי לא נראה לי שהבנות פה ראו איך אתה נראה! כי בגלל זה אין לך מועדון מעריצות!

למעלה