אלירן וכולם!!

דורה17

New member
למה שיהיה לו מועדון מעריצות?!

בחיאת צאי מזה... אלירן אל תעלב כן, אבל לא נראה לי שאנחנו רוצות (או שהוא רוצה) שהוא ישים כאן תמונה כדי שנזיל עליו ריר או כל נוזל גוף אחר... חחח אני לא יודעת מה איתך אבל לי ממש לא משנה איך הבנים (או הבנות) בפורום הזה נראים ואני לא מתכוונת לפתוח לאף שום מועדון מעריצים.... אם אני אפתח אי פעם בחיים שלי מועדון מעריצים למישו (יה רייט) זה לא ממש יהיה בגלל איך שהוא נראה... יש דברים קצת יותר חשובים ממראה אם את לא יודעת.. פסדר סבבה, ביקשת סליחה, סלחנו. אין טעם להמשיך את השיחה הזאת יותר..

וואיי וואיי איזה ברדקקקק

מקודם כל הניסיונות לשליחת ההודעות כשלו ועכשיו פתאום כולם מופיעים? מה ניהיה? איזה תפוז מטומטם.. ראסמי, התפוז הזה רקוב.

דורה17

New member
חחחחח כן הוא התחרפן לגמרי היום....

הייתי אומרת "לא נורא זה טוב לסטטיסטיקות" אבל הבטחתי להיגמל אז אני לא אגיד את זה חחחחח אה אופס כבר אמרתי חחחחח סתם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה תפוז מעצבן!! אשכרה רקוב!!../images/Emo4.gif

היום ניסיתי מלא פעמים לשלוח הודעות וכל הודעה נתקעה ולא נשלחה!!
איזה מעצבן זההה [אני מקווה שזאת כן תקלט!!]

niro levi

New member
עברה עונת התפוזים בגלל זה הוא כזה רקוב חח

חחח עזבו אל תתייחסו אני לא קשורה לשום דבר חחח החום הזה משפיע עלי לרעה.. נראה לי כדי שאני יהיה בשקט זה יעשה לכולנו חיים הרבה יותר טובים חחח

דורה17

New member
סוף עונת התפוזים חחחחח

אוף אין לי כוח לתיאוריה......... בעעעע זה משעמם.................................

GiLi73

New member
אני כ``כ מבינה אותך!!

לפני חצי שנה נגשתי לתאוריה ולמדתי מלא ונכשלתי! [היה לי שאלות על מנוע והחלפת צמיגים!] והחלטתי שאני לא צריכה רשיון, זה סתם מעיק.

דורה17

New member
איכ...

זה ממש מעיק.. אני גם שונאת שיעורי נהיגה.. למרות שהולך לי בסדר (טפו טפו חחח) אבל זה ממש מעיק.. אני גם עוד לא החלטתי אם אני רוצה בכלל רישיון חח פשוט התחלתי ללמוד..... בעעעעעעעע

דורה17

New member
אני גם לא....

זה גם ממש יקר וכל פעם אני צריכה לשגע ת'הורים שלי שיתנו לי צ'ק (אני משלמת לו כמה שיעורים מראש) והם עושים פרצופים חח ררר מעצבן....

GiLi73

New member
מאמי אם את לא רוצה למה את משלמת??

ואבא שלי רצה שאני ואחי הגדול נוציא רשיון, לא היה לו בעייה לשלם לנו על זה, אבל אנחנו 2 עצלנים חחח. לפני שאחי התגייס [לפני שנה וחודשיים, בערך] הוא עבר תאורייה, אבל הוא לא עשה עם זה כלום.

דורה17

New member
נו כי כבר התחלתי.. אני לא אפסיק עכשיו..

וההורים שלי [בעיקר אבא] ממש לחצו עלי שאני אתחיל ובערך כל העולם ואחותו שגעו אותי עם זה ונתנו לי להרגיש שאם אני לא מוציאה עכשיו רישיון אני סתם טיפשה ונתנו לי מיליון סיבות למה אני חייבת להוציא עכשיו.. אז כבר אמרתי יאללה נו שיהיה... בתכלס אני מתה מפחד ולא בא לי על זה בכלל בכלל אבל לכי תסבירי את זה לאנשים אטומים... גם ההורים שלי אמרו אין בעיה עם הכסף וזה ועכשיו כל פעם הנשמה יוצאת לי עד שאני מקבלת ת'כסף.. ולא נעים לי מהם כבר...

דורה17

New member
אולי נדבר בשרשור אוף?

אנחנו סתם מקפיצות ת'שרשור הדפוק הזה במקום להעלים אותו אי שם למטה...

GiLi73

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

איזה חתיך!! וואו! אני מצטרפת למועדון המעריצות שלך! =]]

למעלה