אליפות הטניס-מידע.

ziv d

New member
אליפות הטניס-מידע.

אהלן, בצומת פולג מתוך כל השלטים אחד מציין על כך שתתקיים אליפות טניס פתוחה בעירנו או משו דומה, פשוט לא יצא לי לקרוא את כל הפרטים, אז אשמח אם מישהו ישתף אותי במידע כגון; היכן יתקיימו המשחקים, מי יכול להרשם, ובכלל אשמח אם תפרסמו את כל המודעה. תודה לעונים.

ה צ ל מ ת

New member
וחבל שכך

וגם אם כן...אי אפשר להתעלם מהקללות? יקללו יקללו ויפסיקו...אם יראו שלאף אחד לא אכפת.

ה צ ל מ ת

New member
הבדל

קיים הבדל בין מרוצה או לא....לבין לרדת על העיר ולקלל את יושביה.

ziv d

New member
אני לא בטוח על מה אתם מדברים כל כך

אבל מידע לא קיבלתי, אני לא מצפה מכם להתעניין בזה, אבל לפחות למנהלת אמור להיות מידע לא? :S ולגבי מה שאמרת, ההבדל דק, כי אם אתה לא מרוצה, את מתחילה לרדת על העיר, דבר גורר דבר, צריך פשוט שינוי.

הביטי אני לא יודע מה זה לקלל את העי

העיר זה מושג כוללני מידי ,אני יודע מה קורה בעיר הזו ולדעתי העיר הזו היא קללה אחת גדולה ,זו דעתי ואת יכולה להסכים כן או לא .ומכאן נובע מרוצה או לא מרוצה אבל אני לא מעוניין לפתח את זה כי כל אחד ואיך שהוא מעריך את עצמו .

ziv d

New member
אחלה נושא לדון עליו

מה שמוריד מהרמה של העיר, יש מצב שזה יגרום למשהו, מצד שני, ממש לא נראה לי. פעם אחרונה שזה היה מזמן דיברתי פה על משהו ופשוט לא היו תגובות, טוב תגובות מאנשים אני לא מצפה לקבל, הפורום גוסס, אבל היה פה 'אדום' אחד יענו VIP שעשה את עצמו אחד שמגלה עניין בנעשה בעיר ואפילו מעורב, אבל מה לעשות שכשמתחילים לדבר על בעיות כל היפי נפש משתתקים. אגב, סליחה על הבורות 'פני לשלום' אך לא הבנתי מה אמרת: ודי לחכימא ברמיזהו אשמח אם תוכל להסביר את עצמך.

זיו שלום לך אז ככה בהקשר לרמיזה לא

כל דבר שנכתב פה מתקבל בברכה ,ישנן פה תגובות של בעלי עניין שלא מרוצים שמעבירים ביקורת על הנעשה במתיימרת להיות עיר ,אבל בוא נניח להם . לדעתי העיר הזו מורכבת מאלמנטים שבינם לבין עיר המרחק גדול ,ויתכן ומתאים להם לגור בארצות מוסלמיות מסויימות .אם תביט סביבך במרכז העיר ובשכונותיה הרי שבטוח שתבין על מה אני סח .

ziv d

New member
תשמע...

לי יכול להפריע דבר מה, ולך יכול להפריע דבר אחר, אז בוא תדבר בחופשיות אני רוצה לשמוע מה למשל מפריע לך העיר הזאת. אה, וגם לא מעניין אותי מה כל 'בעלי העניין' אוהבים או לא לראות בתגובות שלי, אני אגיד מה שארגיש לנכון, ועצם העובדה שהם מתעלמים ממני או במקרה שלך מגיבים בחוסר סבלנות או מה שזה לא יהיה, מצדיקה את הטענות. אז כן אני מסתובב במרכז, וגר באחת מהשכונות, ויש דברים שמפריעים לי. בוא נשמע מה מפריע לך...?!

אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל אבל

בכל זאת צריך להתחיל ממשהו אז ככה ,מפריעה לי בעיקרון המנטליות של העיר הזו ,כלומר הדגש על החיצוניות בקטעים מסויימים של העיר ,והזנחת הפנימיות שלה ,משל למה הדבר דומה לפריחה הלבושה כולה מצועצעת ,אבל הפנימיות שלה היא של פריחה על כל מה שקשור בה.היא לא חכמה טיפשה חסרת חינוך וערכים חסרת תרבות צעקנית רעשנית תחתוניה מלוכלכות שימלתה מודל אחרון . העיר הזו על שכונותיה איזורים קריית נורדאו סלע רמת הרצל דורה פנים ההעיר הרחוב הראשי ,סובב תחנה מרכזית וכו ,כל הנל הם מחנה פליטים אחד גדול גם חיצונית ,ובמיוחד פנימית ,הסמים האלימות הדקירות הפגיעה באוטובוסים מבחינת שודים ופיצוצי חלונות ,זריקת נפצים לתוכו ,טרקטורונים מטורפים בחוצות העיר מסכנים חיי אדם ,אייטולות שחורות מקפצים לפתע כאחוזי טרוףברמזורים לצלילי מוזיקה ערבית ,אייטולות מסתובבות ברמזורים מטרידים נהגים בניגוד לחוק ובמיוחד התעבורתי ,אין דין ואין דיין בעיר הזו ,איש הישר בעיניו יעשה . העזובה והחזות החיצונית של השכונות תחנה מרכזית רחוב הרצל וכו ממש דוחה ומגעיל ומתאים באמת למנטליות של אלו המנהלים את העיר ,יש לי עוד הרבה מה לאמר לך נסתפק בינתיים במה שכתבתי ,באם אתה מעוניין בעוד נושאים קרא מה שכתבתי פה לזהבה מרדיו 106 רק שהיא פתחה בנושא מסויים ונדמה .

ziv d

New member
בעקרון

כל מה שאתה אומר אמת, עם זה אין להתוכח. אך אם תשאל אותי, אני חושב שהדבר הכי חשוב במה שאמרת, שזה גם מה שאני חושב זה קשירת השכונות (איזורים, נורדאו, סלע... ומצחיק ששמת את איזורים במקום הראשון, מבייש אפילו ולא מפתיע.) לצד האלים שיש בעיר הזו, ובמקום להיכנס בכל העבריינים הקטינים והיותר בוגרים מקימים בשבילם כל מיני חוגים או פעילויות או מה שזה לא יהיה כדי למצוא להם תעסוקה ביום כשבערב הם חוזרים לרחוב לעשות בעיות. חאלס עם הפסיכולוגיה בגרוש, הגיע הזמן שהמשטרה תראה נוכחות. והניידות החדשות האלה(הטנדר שמסייר בעיר עם שוטר אחד אזרחי ואחד רגיל) לא עוזרות בגרוש משום מה הם לא נמצאות תמיד במקומות הנכונים. איזה מנהל פורום או נציג של העירייה יוכל להתוכח עם מה שאני אומר?! ?! ?!

אחי איזורים בא לי במיקרה זה בכלל לא

משנה כל השכונות היינו הך ,ודע לך הכול מתחיל ומסתיים בחינוך חינוך חינוך וחינוך ,ולצערי הרב חוסר החינוך והתרבות של המקומות שהזכרתי גרם לרבים מתושבי העיר לעזוב לפרברי נתניה ואנו נשארנו עם מה שנשארנו ,ואתה לא רואה שום סימן שמשהו הולך להשתנות ,האזרחים פה בעיר חסרי אונים למול המפלצות המשתוללות בכל תחומי הפשע ,והניידות יפות מטופחות חיצונית ,ומי בפנים ?זו השאלה ,בדרך כלל שוטר ושוטרת מה רע ?למשל נושא החניות הכפולות והמשולשות,כך שרכב אפילו קצת כבד לא יכול להסתובב ,פקק אדיר משתרך מאחור ,והיכן הניידת ?היכן הניידות ?לגבי המשטרה נדון בנפרד .

ziv d

New member
תעשה טובה

ואל תדבר על נושא החניות וכו' כי דווקא בזה הם מטפלים נהדר. נושא כואב חח זה לא הקטע, זה לא מה שהופך את העיר לבעייתית, אלא הבעיה שציינתי, מה שהולך בשכונות. מה שוים ה5 כוכבי יופי או איך שלא קוראים לזה שהעיר קיבלה אם מפבנים היא קצת 'רקובה' ?! ושוב, אני חושב שאתה טועה, אני מדבר על השלב שאחרי החינוך, רואים שהבן אדם לא קיבל חינוך ראוי, אז מה עכשיו? בגיל 15-16 תנסה לחנך אותו? לשנות ראיית עולם?? מה פתאום, זה מאוחר, אבוד, כאן תעזור רק יד קשה, אין מה לעשות כמה שזה לא נעים. צריך לתת למשטרה יותר חופש ולא להגביל אותם, ואני לא מדבר על הדוחות חניה המטופשים שלהם, אלא שימוש בכוח וכו'. צריך שהשוטר הרגיל יתנהג בסגנון של הבולשת בלי יותר מידי דיבורים מכניסים למכונית האזרחית שלהם וזהו, אפשר להיות בטוחים שאותו מסכן לא יפתח תפה עוד הרבה זמן. רק שגם אלה(הבולשת/יס'מ) מגזימים לפעמים בהתנהגות שלהם, אבל זה עדיף על כלום.

אם תראה מה כתבתי לגלורי פה בהקשר

לחניות כפולות ובמיוחד בתחנות אוטובוס, ואשר נכים אינם יכולים להיכנס לאוטובוס כי אי אפשר להוריד את הרמפה המיוחדת הזו לנכים בדלת האחורית היית מבין יותר טוב את הנושא של החניות הכפולות והמשולשות ,רק לסבר לך את האוזן השוטרים קיבלו הוראה לא לתת דוחות חניה , שום נהדר ושום בטיח . לא מסכים איתך לגבי היד החזקה ,למשל לפנות מקלטים ליפותם ולהכניס לשם מחשבים כאשר סטודנטים אחראים על הילדים ,הילדים יגיעו לשם יתעסקו במחשב כמובן שיהיה שם אינטרנט ,המיקלטים הללו יהיו פתוחים עד שעות הלילה המאוחרות ,בהשגחת כאמור סטודנטים שיקבלו שכר תמורת העבודה עם הקהילה זו דוגמא קטנה מני רבות ,הפעלת חוגי ספורט לנוער בשכונות עד שעות הלילה בהדרכת מדריכי ספורט גם בשכר ,יצטרכו למצוא דרך על מנת לשמור על הציוד ,וזו רק דוגמא איך מעסיקים ילדים ונוער על מנת שלא יסתובבו בחוסר מעש ,יש עוד רעיונות כמו שליחתם לתנועות נוער כמו הצופים בני עקיבא וכו יש המון מה לעשות על מנת שהנוער יהיה עסוק .ובאשר למשטרה לא מכיר גורם כזה בעיר .לא מסכים איתך שצריך להשתמש בכוח כל הזמן אלא רק בצורה סלקטיבית .עדיף להתעסק במניעה נוכחות משטרתית מסיבית תשמש כהרתעה ,גם בכבישים וגם בכל מקום שיש פוטנציאל לפשע ,אבל משטרה ?בינתיים רק מכיר את המילה .

ziv d

New member
לצערי גם אתה חי באשליה. חבל.

הקטע של הפעילויות הספוטיביות עובד רק בשביל תעסוקה לשעה שעתיים, זה לא מעסיק אותם כל היום, ותכלס אתה יודע כמה מאמן מקצועי יעלה. אני בכוונה לא מתיחס לשאר הדברים שאמרת, כמו תנועות נוער כי הנוער שאני מדבר עליו יגחגח עליך כמו שאני מגחגח על הרעיון הזה. אתה חושב שהבעיה היא במשאבים וכו' לפתוח מקלטים לתת השגחה, אבל בוא תעבור בשכונה שלי כמה פעמים בלילה ותבין שהנוער הזה לא ישים על הפעילויות שתציע להם. אני מסכים שהדבר יעזור מאד, במיוחד הקטע של הספורט אבל עדיין נוכחות של משטרה משמע להילחם עם אלימות באלימות יפתור הרבה בעיות. ומזה משנה אם המשטרה נותנת דוחות או פקח של העירייה, תסלח לי אבל זה אותו ח*ר*א. ראיתי שאתה מתיחס הרבה לבעית הנכים והגישה, אני מבין אותך בהחלט חוסר התחשבות, פשוט לדעתי זה לא כזה נפוץ כמו בעיית האלימות. אתה צודק, שיתנו דוחות לאלה שחונים כפול או בכלל בשטח תחנת האוטובוס, אבל ראבק שלחו תפקח הזה שכל היום מטייל לצד מדרכות כחול-לבן ובודק מי לא שילם במדחן לעשות משו יותר יעיל מאשר לדאוג להכנסות העירייה.

חג שמח זיו ידידי ,ההצעה שלי

היא שילוב של פעילויות ספורט מחשבים ותנועות נוער ,ואני טוען שאם לא תנסה לא תדע ,נהפוך הוא בבסיסם הנערים האתיופים הם ילדים טובים ,אבל הם זקוקים לתשומת לב ,תבין כל ההתרסות שלהם וגם האחרים הם למשיכת תשומת לב ,ולהיות מקובלים בחברה ,את זאת תאכל לתת להם עיי אינטגרציה עם ילדים בני גילם ,מה שיקרה שהם יהפכו להיות דומים לחניכים הנורמטיבים ולא הפוך ,ולכן אם תציע להם ברצינות עיי מדריך צמוד שיבוא ויקח אותם בידים למקומות הנל הם יתענינו ויבואו ,כאשר אתה בז להם ומשתמש רק בכוח אז זה מה שצומח פה . חייב להיות שילוב בין אכיפת החוק לבין שילובם בחברה נורמטיבית רק כך וכמובן עיי מה שהוצע על ידי רק כך תצמצם את הפשע וכו ,אלא שמישהו צריך להתחיל עם זה ,ואותו המישהו עסוק בכיכרות ודשאים אז בסדר זו העדיפות שלהם ,אז אל נא תתפלא על הקורה אותנו . ולגבי המשטרה דשנו כבר פעמים אין ספור אין משטרה אז מה ?לא תעשה צעדים על מנת לצמצם נזקים ?תחכה למה שאין לצערינו ?נושא הנכים הקשישים וכו נפוץ גם נפוץ כי המשתמשים בתחצ הם אלו שהזכרתי וזה נושא כאוב ולא שכיח כך שאל תזלזל בכך ,ברור לכל שכולם שומרים על ישבנם ולכן הפקח ילך להגיש דוח היכן שנוח לו וקל לו ,רווחת הנכים והקשישים בכלל לא מטרידה איש במחנה פליטים נתניה ,ולכן האנשים הנל ימשיכו לסבול יודע מדוע ?כי הם בחיים לא יקבלו דוח מפקח יודע מדוע ?כי בחיים לא יהיה להם רכב .

ziv d

New member
חג שמח אחי,

יש הבדל קטן, אתה מדבר על חינוך הדור הבא, (אגב לא היה צורך להזכיר עדה או קהילה מסוימת, הדבר יכול להיות נכון לקבוצות שונות בשכונות שונות) ושוב, אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי החינוך העתידי, אבל אני מדבר על מה שיש עכשיו, אתה לא תיקח נער בן 16-18 ותעשה ממנו אזרח מן המניין אך ורק על ידי הוספת פעילויות לחיים שלו, הוא לא ישכח ברגע כל מה שנהג לעשות אתמול שלשום ואת דפוס ההתנהגות שלו הוא בודאי לא ישנה בגלל שתתן לו חונך מהאונ' שרוצה לקבל מלגה בתמורה לעזרה בקהילה. אז הנה, ניצבת בפניך השאלה, מה תעשה עם נער בגיל הזה כדי שלא יהיה למטרד לאזרח הפשוט?! שלא תבין לא נכון ושלא תיזכר במישו מהדברים שאני אומר, כוונתי היא לא להביא מגבניקים שירביצו לכל מה שזז, פשוט המשטרה צריכה להראות מי שולט ושיש ממי לפחד. הקמת תחנת משטרה חדשה ומפוארת באזורים היא נקודת מפנה לדעתי אך עדיין זה לא יספיק, זה כמו מה שקורה עכשיו, עבריינים משועממים היו תמיד עושים בעיות בנורדאו, עכשיו נמאס להם והם עברו 'להסתובב' בפולג והאירוסים.

למעלה