אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל אבל
בכל זאת צריך להתחיל ממשהו אז ככה ,מפריעה לי בעיקרון המנטליות של העיר הזו ,כלומר הדגש על החיצוניות בקטעים מסויימים של העיר ,והזנחת הפנימיות שלה ,משל למה הדבר דומה לפריחה הלבושה כולה מצועצעת ,אבל הפנימיות שלה היא של פריחה על כל מה שקשור בה.היא לא חכמה טיפשה חסרת חינוך וערכים חסרת תרבות צעקנית רעשנית תחתוניה מלוכלכות שימלתה מודל אחרון . העיר הזו על שכונותיה איזורים קריית נורדאו סלע רמת הרצל דורה פנים ההעיר הרחוב הראשי ,סובב תחנה מרכזית וכו ,כל הנל הם מחנה פליטים אחד גדול גם חיצונית ,ובמיוחד פנימית ,הסמים האלימות הדקירות הפגיעה באוטובוסים מבחינת שודים ופיצוצי חלונות ,זריקת נפצים לתוכו ,טרקטורונים מטורפים בחוצות העיר מסכנים חיי אדם ,אייטולות שחורות מקפצים לפתע כאחוזי טרוףברמזורים לצלילי מוזיקה ערבית ,אייטולות מסתובבות ברמזורים מטרידים נהגים בניגוד לחוק ובמיוחד התעבורתי ,אין דין ואין דיין בעיר הזו ,איש הישר בעיניו יעשה . העזובה והחזות החיצונית של השכונות תחנה מרכזית רחוב הרצל וכו ממש דוחה ומגעיל ומתאים באמת למנטליות של אלו המנהלים את העיר ,יש לי עוד הרבה מה לאמר לך נסתפק בינתיים במה שכתבתי ,באם אתה מעוניין בעוד נושאים קרא מה שכתבתי פה לזהבה מרדיו 106 רק שהיא פתחה בנושא מסויים ונדמה .