אליסטייר ב-DAO

אליסטייר ב-DAO

תגידו, מה אתם אומרים, מכיוון שהוא מתחיל עם התמחות של חרב ומגן אני כבר רץ עם זה.
השאלה היא האם שווה להשקיע בשורה של shield defence > shield balancre > shield wall > shield expertise.
דעתכם?

בכלל, אפשר במידה ואני נוכל שמשחק עם שני קוסמים, אפשר להסתמך עליו כטנק?

האמת היא שלגבי מוריגן השאלה דומה

אני מתכוון בהמשך לשחק עם ווין, שלמיטב זכרוני מתמחה ב-creation ו-primal (אני מת על הקסמים של Primal) ואני מתכוון לרוץ עם זה.
מנגד, מוריגן מתחילה עם קסמים ב-spirit ו-entropy, שנראים לי פחות אטרקטיבים, אבל מעולם לא התמקדתי בהם אז יש מצב שאני טועה.
מה אתם אומרים, יש בהתמחויות האלו משהו אטרקטיבי שכדאי להתמקד בו או שלעשות לה שינוי תחום?

Wolfinix

New member
בנוגע לאליסטר רצוי מאוד להשקיע בענף הזה רק

צריך לאזן את ההתפתחות שלו עם הענף ההתקפי בכדי שגם יהיו לו יכולות הגנתיות ושגם יגרום נזק.

בנוגע למוריגן לא כל כך ניסיתי את הערוצים הללו פרט לחלק מתוך SPIRIT בערוץ של קסמי Telekinesis הוא דבר שמאוד יעיל גם לקוסם התקפי וגם לקוסם מגננתי, ומנסיון בלחימה מול קוסמי דם אני יכול לאמר לך שהקסמים שם הם מאוד יעילים (פשוט לא הסגנון שלי אני מעדיף נטייה לכיוון טוב/ניטראלי לא מסתדר מצפונית עם רע
) ותוכל לשלב אותם אח"כ עם התמחות של BLOOD MAGE...

אם אין לך בעיה מצפונית ואין לך בעיה לשחק נטייה שלילית הערוצים הללו יכולים להיות מאוד יעילים גם מבחינת שליטה על קהל בלחימה, ובמיוחד כמקור לגרימת נזק.

סבבה, איישם

שאלה כללית, כמה שדרוגים ליכולות אני מקבל במשך כל המשחק?
אני מניח שזה נגזר מהרמה אליה אני מגיע. זאת אומרת, אם לרמה 20 אז יש לי 20 יכולות, ואז אני יודע שיש לי X שדרוגים שאותם אני צריך לתכנן בקפידה.

שאלה נוספת בנוגע ל-attribute points.
אם הנוכל אני רץ על cunning ו-dexterity. אני מתכוון להשתמש ביכולת להשתמש ב-cunning במקום strength לחישוב נזק הפגיעה ולכן אני מעלה את זה. כרגע (אני ברמה 6) זה ב-27 ו-dexterity על 24. השאלה היא מה היחס הנכון בינם והאם כשבנוסף נראה לי שיש טעם להשקיע גם קצת ב-constitution שכרגע עומד על 13.

שאלה דומה מתייחסת לגם לאליסטייר (רמה 6), שכרגע יש לו strength של 24, dexterity 17, willpower 15 ו-contitution 15.

אני קצת בלחץ עם כל השדרוגים האלו. חשוב לי לתכנן נכון את ההתקדמות של הדמויות כדי שלא אתקע מאוחר יותר עם דמויות חצי אפויות

DDN

New member
אתה יכול גם למצוא ספרים שמעלים לך את היכולות

Wolfinix

New member
מממ שאלה טובה אני לא יודע מה מגבלת הדרגות

המקסימום שאני הגעתי אליו אחרי חרישה של כל מה שזמין אצלי הוא דרגה 24 זאת אומרת שמעלית דרגה בלבד קיבלתי 24 נקודות, אבל קח בחשבון שאין לי את כל ההרחבות כך שיכול להיות שאפשר להגיע ליותר לפני AWAKENING

קודם הבהרה קצרה cunning לא מחשב את נזק הפגיעה שלך עם היכולת שאתה עומד לקחת הוא מחשב את הסיכוי שלך לפגוע עם הנשק, מה שקובע את הנזק הוא STRENGTH לנשקי MELEE וDEXETRITY לקשתות/רובה קשת ולנשקי דקירה כמו פגיונות (לכן המלצתי לך לשים לב לאיזה נשק אתה משתמש בשביל שתקבל את הבונוסים מהDEX לנזק).

זאת אומרת לאחר שתיקח את היכולת הזו הסיכוי שתפגע יהיה ממש גבוה כי הוא יחושב לפי CUNNING גבוה בשילוב DEXTERITY גבוה והנזק יהיה עצום בזכות ה DEXTERITY והCRITICAL הכמעט וודאי שתבצע ממיקום נכון בעת תקיפה

בנוגע לשאלה שלך היחס צריך להיות מספיק CUNNING בשביל להגיע לפתיחת 4 היכולות של פריצת מנעולים (כי אתה היחידי שיכול לעשות את זה בקבוצה של 2 MAGE + לוחם + נוכל) כל השאר אמור ללכת ל DEX כאשר לפי הצורך לתת קצת לSTRENGTH בשביל שריון טוב יותר (המקסימום שאני הצתרכתי היה 25, 30 עם אתה רוצה נשק אחר מפגיון שמיועד לנוכל)

בנוגע לCONSTITOTION אני בדרך כלל הולך על בנייה נקייה כלומר כמה שיותר למה שגורם נזק (במקרה הזה של נוכל זה DEX)

אבל זה באמת תלוי בסגנון המשחק שלך ובכמות הזמן שלך, אם יש לך זמן לעשות כסף משקויי MANA (דורש המון זמן ריצה בין מקומות בשביל הרכיבים ויצירה ) שהם נותנים הכי הרבה רווח מבחינת כסף (או לסרוגין אתה משתמש בCHEAT מסויים שמאפשר שיכפול ציוד) אז אין לך הרבה צורך ב CONSTITUTION כי הMAGES ירפאו אותך בתשלובת של השיקויים שיהיו לך ללא הגבלה.

לעומת זאת אם אתה משחק משחק "חסכוני" שבו אין לך הרבה זהב ושיקויים תצתרך לשים מספר נקודות שם בשביל שרידות אני בדרך כלל מעלה את זה עד 20 בסופו של דבר (כי זה מספיק לי) מפוזר בהתאם לצורך, גם דיי תלוי באיך אתה משחק אם אתה משקיע בטאקטיקה בתוך הקרב או שאתה מסתער בלי חשבון.

עם אליסטר אישית הלכתי על בטוח כי הוא תמיד היה אצלי טנק, העליתי לו את הCONSTITOTION עד 30 (למרות שמשחק אחד העליתי רק עד 20 וגם היה לא רע רק דרש יותר תצומת לב בנוגע לריפוי במהלך הקרב) מספיק DEX בשביל היכולות שלו וכל השאר בשביל STRENGTH.

בנייה נוספת (שניסיתי אותה במשחק האחרון) מתבססת על היכולות שלו כ TEMPLAR שהנזק שהם גורמות הוא ביחס ישיר לכמות ה WILLPOWER שיש לו, הוא הופך להיות מכונת לחימה מרשימה מאוד עם יכולת להפיל כמעט כל אויב - אבל זה בא על חשבון נזק רגיל מנשקים... בכל אופן מאוד נהניתי מהדרך הזו, אם אני אשחק שוב אני אלך לכיוון הזה בהחלט שוב

כמה דברים שלמדתי מקריאת התשובה שלך

1. כרגע אני משתמש בחרב ופגיון - להחליף את החרב בפגיון.
החרב מתבססת על strength ומכיוון שאצלי ה-dexterity גבוה, הפגיון עדיף.
זאת אומרת שאם עכשיו ה-cunning שלי הוא 27 וה-dexterity 24 - בפעם הבאה שאני עולה רמה אני משקיע את הנקודות שלי רק ב-dexterity.

2. ששווה להשקיע ב-4 יכולות הפריצה. זה באמת כזה שווה?

3. backstab אני משיג אותה פשוט על ידי מיקום הנוכל מאחורי האויב, נכון? הרי אין יכולת כזו.

4. stealth מתחיל להשמע יותר ויותר קוסם.
אני מתגנב בחשאיות מאחורי האויב הראשי, משחיל לו איזה dirty fighting ואז backstab, וזה די גומר אותו.
אוף, כל כך הרבה יכולות מגניבות וצריך לבחור רק כמה מועטות.

5. יש לי awakening עם כל ההרחבות. אני מבין שפירוש הדבר הוא משימות צדדיות נוספות במהלך המשחק, דבר שמאפשר לי להגיע לרמות גבוהות יותר.

Wolfinix

New member
בגדול כן

1. מה להשקיע ומתי צריך להעשות בהתאם ליכולת הבאה שאתה מעוניין לקחת, למשל עם הנוכל שלי אני "הקרבתי" את היכולת הלחימתית עד שהיו לי 4 היכולות של הפריצה ואז משם הלכתי רק על התקפיות (ראה בתשובה 2 למה
)

2. זה שווה אם אתה מעוניין להיות מסוגל לפתוח כל תיבה (בשביל חפצים וכסף) אם לא אז זה לא ממש שווה ויספיק לך 2 נקודות שם בשביל כ60% מהתיבות (אני מעדיף יכולת לפתוח הכל...עניין של בחירה).

3. נכון, זו יכולת אוטומאטית למרות שיש לך יכולת שמאפשרת לך להשיג את זה גם מהצד ולא רק מהגב (מאוד יעילה) ואוטומאטית כשאתה תוקף אוייב שלא מתרכז בך.

4.אישית לא כל כך התלהבתי מ STEALTH יותר מידי איטי בשבילי
, ובנוגע לטאקיטיקה בגדול כן (רק שזה לא תמיד יהרוג אותו צלוי בחוזק של המטרה) אתה צריך לשאוף שתמיד האוייב יהיה מנוטרל לכן עדיף לך גם לשבץ אבני PARALYZE וSLOW ולהשתמש ביכולות כמו לחימה מלוכלכת בשביל לנטרל אותם (תשתדל לתקוף מטרות שהטנק שלך תוקף
)

5. יאפ

תגיד, בשביל הסקרנות

ובמידה והמשחק עדיין מותקן אצלך -
יש מצב שאתה מפרט או מעלה צילומסך לגבי היכולות שבחרת לנוכל שלך?

Wolfinix

New member
קודם כל תיקון טעות שלי
אחרי שפתחתי את

המשחק לראות אם יש לי שמירה, ואין לי (מצטער לא שמרתי אותה היא היתה בין המשחקים הראשונים שלי ולא על STEAM
) אז נכנסתי להרחבה AWAKINING יש שם אפשרות של התחלת דמות "נקייה" בדרגה 19... בכל אופן מסתבר שLethality משפיעה גם על נזק ולא רק על סיכוי פגיעה (וידאתי את זה עם ויקי של DRAGON AGE)...

מצטער שהטעיתי אותך

בכל אופן אני מצרף 3 תמונות, 2 של הסקילים ואחת של הנתונים

בעקרון הבילד שלך לא אמור להשתנות פרט למיקוד בין DEX ל CUN

DEX צריך 36 נק' בסה"כ בשביל היכולת הסופית של 2 נשקים
וCUNN יצריך את כל מה שתוכל לשים בו בשביל נזק וסיכויי פגיעה

ההמלצה שלי היא עדיין להתרכז ב CUN לפתוח את כל LOCKPICK ולבחור Lethality ואז להתחיל לעבוד על העץ של לחימה (DEX)

אני בחרתי למקסם את היכולות הטבעיות של הנוכל

Below the Belt -Deadly Strike -Lethality

אח"כ

Dirty Fighting - Combat Movement - Coup De Grace

אח"כ

Evasion

ואז הערוץ של הלחימה עם 2 נשקים עד Dual-Weapon Mastery (למרות שהוא לא הכרחי האחרון כי יש לך שיכויי STAMINA אבל אני העדפתי אותו עניין של בחירה)

בהתמחויות לקחתי את ASSASSIN ופתחתי אותו עד הסוף ולקחתי את ה DUALIST רק בשביל הבונוס שהוא נותן לנתונים (+2 DEX ו+1 נזק)

אבל גם הרנגר מעולה (אותו ניסיתי במשחק אחר על ליליאנה בהחלט מגניב)

SPOILER אל תמשיך לקרא אם אינך רוצה להרוס

...

במשימה של ה FADE (במגדל הMAGI) יש לך בונוסים תמידים לנתונים (אם אתה מוצא את כולם) אני בדרך כלל מוצא את כולם (שווה)

Str +4
Mag +2
Dex +4
Cun +5
Wil +4
Con +2

כך ששוה לך לשלב את זה בתכנון הבניה מבחינת פיזור הנקודות לצורך העניין

DEX לא תהייה השפעה כי לא תגיע ל 32 נקודות בכל מקרה אבל אם כן אז לא לעבור +4 יתן לך 36 שזה מה ששם צריך לעצור
STR לא תצתרך להעלות יותר מ 16 +4 ויש לך 20 שזה המקסימום לשריון הכי טוב לנוכל
CON לא תצתרך לעהלות יותר מ14 -12 (תלוי בהרגשה שלך)

מה שמשאיר לך 10 נקודות נוספות שאתה מפנה לCUN +ה5 שאתה מוצא זה נותן לך +15 נקיות ל CUN

זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה

Wolfinix

New member
נתונים-DEX אמור להיות 36 יש לו שם בונוס של+4

כך שהוא מופיע כ 40 (שים לב שהוא ירוק)

המון תודה

נתת קצת חומר למחשבה.

בינתיים, החלפתי את ליליאנה בסטן, ככה שאני משחק עכשיו עם סטן, אליסטר ומוריגן.
סטן עושה הרבה יותר נזק מאליסטר, ונראה שעם כמה שאליסטר דמות מעניינת אני אצטרך לוותר עליו, כי אני רוצה לשחק עם ווין כקוסמת שניה.

למעלה