אליסה מילנו

Phoebe again

New member
*מרביצה למור ולאיתמר* יש אנשים

שירצו לראות את ג´וליאן ערום, אבל לג´וליאן יש מוסר! לפחות נראה לי :/

Adrienne

New member
יש מישהוא בכלל בעולם שלא שיחק

בסרט אירוטי? מה אנשים מוכנים לעשות בשביל כסף...(וזה לא שחסר להם, אנשים יכולים לחיות ממשכורת של סרט אחד!)

charmedmen

New member
באמת מה אנשים עשים בשביל כסף?

לפי מה ששמעתי הבנות מקבלות 60,000 דולר לפרק ומזה אני יוכול לחיות איזה שנתיים ועוד אני אחיה עם טונה של דברים! אבל כמה מרוויחות הבנות כי 60,000 נראה לי קצת בשביל הסדרה שלהם הרי שחקני חברים מקבלים מיליון דולר לפרק אז איך שבמכושפות זה כזה קצת? והעבודה של מכושפות יותר מסובכת.

Adrienne

New member
מיליון דולר לפרק? מיליון דולר?

הוא צודק? תגידו לי? זה לא נראה לי, בכלל לא, אולי 100,000 אבל לא מיליון!

Cole cohen

New member
הוא אכן צודק חברי חברים מקבלים על

כל פרק בעונה ה-9 1000000$ בתנאי שזאת תהיה עונתה האחרונה של הסדרה. עד היום כל אחד מהם קיבל 750000$ והם ביקשו אחרי כל כך הרבה זמן והצלחה העלאה בשכר.. והציבו להם אולטימטום : שאו שאחד מהחברים יוצא מהסדרה, או שהם מוותרים על עונה 10 ומסיימים את הסידרה ב-9. כיוון שב96 הם הוחתמו ביוזמתה של קודרו (פיבי) על כך שאם אחד מהשחקנים לא יופיע, הסדרה מופסקת אפילו באמצע העונה. מכאן הסיפור הוא ברור!

Cole cohen

New member
אחרי בדיקה נוספת בIMDB הנה התוצאות

הולי - 60,000$ אליסה - 80,000$ ורוז לא הסכימה לפרסם.

Woogyman

New member
אליסה מרוויחה יותר מהולי?!

טוב, אולי בגלל שהיא מפורסמת. רוז בטח מקבל פחות משתיהן.

Ophel McNeil

New member
אבל אפשר לשער....

ובסך הכל - זה בהחלט אפשרי שרוז מקבלת הכי פחות כסף. ואיתמר - זה כן הגיוני, ומה לעשות - ככה זה עובד. מליון דולר לפרק.

Kamila again

New member
יעל תביני ג´וליאן הוא חיה ותאמיני

לי אף אחד/ת לא רוצה לראות אותו הערום.... (חוץ ממך) אלא עם כן הוא מודע לזה שיהיו לו סיוטים.... כמה חבל! אגב איך היה במפגש? כיף? ובקשר לג´וליאן לא נראה לי שיש לו מוסר..........חחחחחחחח....

Charmed Gal

New member
מישהו יכול לשים פה שמות...

של כל הסרטים האירוטים של כל שחקני מכושפות? ואם מישהו תוהה זה לא כי אני רוצה חרוץ להוריד אותם....

charmedmen

New member
מה? מסכנים שחקני מכושפות הם מרווחים

כול כך קצת (יחסית)והם עובדים יותר קה משחקני חברים. ומעניין למה אליסה מרוויחה יותר מהולי ודרך אגב רוז מרוויחה באמצע אם אני לא טועה היא מרוויחה 70,000$ לפרק.

Ophel McNeil

New member
תחלום.... ../images/Emo6.gif

שחקני חברים מרוויחים יותר כי הסדרה שלהם מרוויחה יותר. as simple as that. אליסה מרויחה יותר מהולי, כי היא יותר מפורסמת ומושכת יותר צופים לסדרה. as simpale as that. רוז מושכת הכי הרבה פחות צופים לסדרה, ולכם היא מרוויחה הכי פחות. as simpale as that. לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.... (ורגע לפני שאתם מתחילים לרחם על ההבנות האומללות... 60,000 דולר לפרק?! הלוואי הלוואי עליי!).

charmedmen

New member
אוקי חברים אומנם מרוויחה יותר אבל

לא בכזה הפרש!!!!!!!!!! ורוז לפי מה שבדקתי מרוויחה 70,000& נ.ב שאלה לא קשורה לפי מה מחליטים מי תהיה ראשונה בשיר הפתיחה?

charmedmen

New member
מה מפיקי חברים דפוקים? "בתנאי שזה

עונה אחרונה" זה דפוק הרי הם גורפים ערמות של כסף ועוד מפסיקים? לפי דעתי הם היו צריכים לסרב לבקשה להעלאת השכר ולהמשיך את התוכנית וזהו. ומזה התנאים האלה למה אפשר לחשוב שמפיקי חברים לא מרוויחים כסף! (בקול של תמני קמצן וקנאי, למרות שאני לא תימני!).

As I Am

New member
מסכנות? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

חמוד שלי, תסתכל עליהן - הן מהממות, מוכשרות ומרוויחות לפחות 60,000 דולר לכל פרק בסדרה! נוסיף לעובדה שאחת מהן היא אליסה מילאנו, ומה שיוצא זה הדבר הכי לא מסכן בעולם. ´קיי? ובקשר לרוז - אני מוחה!! היא מושכת הכי הרבה צופים לסדרה, באמת! (אר.. טוב, בערך... אני אסתום.
).

charmedmen

New member
טוב יש לי שאלה לא קשורה וזה באמת

לא קשור והשאלה היא לפי מה מחליטים מי ראשונה שיר פתיחה והלאה? והשאלה הזו לא קשורה לעניין הכסף

למעלה