אליסה מילנו

HuGo Hell

New member
אליסה מיל*א*נו!! אני מבקש!../images/Emo1.gif

וכן. גם שאנן דוהרטי והולי מארי קומבס ורוז מקווגאן עשו סירטי סקס!!. אליסה מילאנו רולזזזז!!

Ophel McNeil

New member
לא, באמת?!

כל הבנות שמשחקות במכושפות הצטלמו לסרט בערום... זה לא חדש.
מה שכן, תסתכלו על זה
רגע לפני שהן התחילו לכסח זאת את זאת במכות... אגב, ידעתן ששאנן הייתה השושבינה של אליסה?
(או משהו דומה. אני והאנגלית שלי).

HuGo Hell

New member
אמרתי לכם!! ../images/Emo1.gif

ה"וומן אוף צ´ארמד|" לא מזוייף!! שאנן ואליסה היו חברות!! שאנן עזבה בעונה שלישית שהתחילו כל הריבים בגלל שאליסה מיללת על התפקיד שלה.. או משהו כזה!! שאנן
אליסה רעה!!! אני אוהב אותה

לעתי פרו עזבה../images/Emo87.gif

בגלל משהו אחר- בעונה ה-3 שאנן יצאה עם ג´וליאן. אבל אליסה הייתה צריכה לנשק אותו בעונה ה-3. ולדעתי שאנן האשימה את אליסה שהיא עשתה את זה ביותר מדי, אהה.. איך נקרא לזה? אהה, אני יודע, חושניות, ובגלל זה הם רבו.

Cole cohen

New member
שאנן פוטרה! היא הודתה לא מזמן!

זה היה מפורסם באיזה אתר של מכושפות (אתר רישמי יחסית)

Kamila again

New member
אגב אופל...

לא אמרתי לך אבל קראתי את הדברים שרשמת והם ממש חמודים...

charmedmen

New member
מה באמת? לא ידענו? ../images/Emo12.gif ועכשיו

באמת זה לא ידוע שכול שחקנית מפורסמת עושה סרט סקס או לפחות מצטלמת לפלייבוי? ועכשיו מכוון שאנחנו לא מעוניינים בכאלה דברים או יותר נכון אני לא אז בבקשה תפסיק לכתוב הודעות כאלה. אני לא במטרה להציק/לפגוע/להטריד אלא רק בבקשה ממך אל תחזור על ההודעה הזאת שנית.

Adrienne

New member
מי אמר שאנחנו לא רוצים דברים כאלה?

דבר בשם עצמך. ואחי, זה כמו שתכנס לפורום הכי גאים שיש ותגיד ששחקן משם עשה סרט סקס, אתה לא מחדש כלום.

Adrienne

New member
וחוץ מזה מי אמר שמכושפות עצמה היא

לא סידרה פורנוגרפית, או לפחות NC 17??? מי שראה את הרומו של 501 יודע, מה שפיבי לובשת שם כל כך יפה! ומתאים לה!

charmedmen

New member
אני לא רוצה! כי זה לא מעניין ובכלל

לא חדש! תאמין לי אני לא רוצה לשמוע על זה כי זה ממש משעמם כבר שמעתי על זה הרבה לפני ההודעה הזאת.

charmedmen

New member
אני קורא לעצמי בן! אבל מה לעשות זה

לא מעניין אותי לשמוע מה היא עשתה אם כבר תביא תמונה וזה יהיה יותר טוב! דיברוים סתם משעממים אותי כי כבר קראתי את הקורות חיים איזה לפחות 8 אם לא 9 פעמים! נ.ב תביא תמונה

Adrienne

New member
למה נראה לך שאני אביא? וזה כל כך

ברור שאתה אומר את זה בגלל שאמרתי שאתה מעיס לקרוא לך בן, לא חשוב, אין לי שום דברים נגד הומואים(מתרוממים, וואטאבר)

As I Am

New member
*קופצת* ../images/Emo103.gif

גם לי לא! גם לי לאאא! ^_^ (מה? רציתי גם
)

As I Am

New member
רועי, ../images/Emo103.gif

זה נחמד מאוד שאתה לא מתעניין בזה, אבל זה מידע על שחקני הסדרה שהתפרסם בפורום (למרות שכולנו כבר ידענו את זה, אבל חפיף
), וזה שלא כל חבר וחבר בפרט מעוניינים בו לא הופך אותו לפחות שייך בפורום, כמו שלא כל חבר וחבר בפרט מגיבים על כל טופיק שמתפרסם.

faith2

New member
../images/Emo41.gif מה שבטח לא ידעתם ../images/Emo41.gif

שליאו? הבחור התמים שלנו, גם עשה סרט מעין סקס עם פמלה אנדרסון....

למעלה