עמוד 2. אינג´ווי גייס ^^
H HuGo Hell New member 1/12/02 #1 אליסה ג´יין מילאנו.(ראיון)../images/Emo1.gif לא קראתי.. סורי על הגודל ועל האיכות ועל הצורה.. פשוט אין לי מושג איך לשנות את הצורה שזה ילך אחרת תהנו.
אליסה ג´יין מילאנו.(ראיון)../images/Emo1.gif לא קראתי.. סורי על הגודל ועל האיכות ועל הצורה.. פשוט אין לי מושג איך לשנות את הצורה שזה ילך אחרת תהנו.
H HuGo Hell New member 1/12/02 #4 יופי שאני מציף אבל..../images/Emo1.gif למי ש"אין כוח" להזיז את העכבר כל חצי שנייה שיגדיל את החלון של התמונה ויהיה לו יותר טובה
יופי שאני מציף אבל..../images/Emo1.gif למי ש"אין כוח" להזיז את העכבר כל חצי שנייה שיגדיל את החלון של התמונה ויהיה לו יותר טובה
O Ophel McNeil New member 1/12/02 #9 אבל הקטע עם הפלייבוי חולה.../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif
W Woogyman New member 1/12/02 #18 זאת לא המפיקה.. ../images/Emo110.gif זאת ההיא ששיחקה איתה ב"מי הבוס?".
H HuGo Hell New member 1/12/02 #14 אליסה מילאנו עם יפנית *_*../images/Emo1.gif זה כל כך משתלב עם כל הדברים שאני אוהב. יפנים ואליסה מילאנו *______* היהי ^^
אליסה מילאנו עם יפנית *_*../images/Emo1.gif זה כל כך משתלב עם כל הדברים שאני אוהב. יפנים ואליסה מילאנו *______* היהי ^^
H HuGo Hell New member 1/12/02 #16 ;;;;_;;;../images/Emo1.gif אליסה-ג´יין-אהובה-יפיפיה-מדהימה-מילאנו-צ´אן-שלי לא נמוכה. וטוב אז היא כן ;;
;;;;_;;;../images/Emo1.gif אליסה-ג´יין-אהובה-יפיפיה-מדהימה-מילאנו-צ´אן-שלי לא נמוכה. וטוב אז היא כן ;;
P Phoebe ForEver New member 4/12/02 #34 אני תפסתי את הצוואר!! תוך כדיי לנסות לקרוא את הכתבה והנה אני בודקת את ההודעה הבאה "והנה עמוד יותר נוח לקרוא" אווא!! *מתבכיינת ומניחה שקית חמה על הצווואר* יומולדת להולי לחיי הולי המותקית!
אני תפסתי את הצוואר!! תוך כדיי לנסות לקרוא את הכתבה והנה אני בודקת את ההודעה הבאה "והנה עמוד יותר נוח לקרוא" אווא!! *מתבכיינת ומניחה שקית חמה על הצווואר* יומולדת להולי לחיי הולי המותקית!
B bumi charmed New member 1/12/02 #5 סתם שאלה ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif סתם שאלה מאיפה לקחת את הכתבה ואיך אנכנו אמורים לקרוא את זה זה די מעצבן להחזיק את הראש הפוך
סתם שאלה ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif סתם שאלה מאיפה לקחת את הכתבה ואיך אנכנו אמורים לקרוא את זה זה די מעצבן להחזיק את הראש הפוך
H HuGo Hell New member 1/12/02 #6 את בסדר?../images/Emo1.gif א. זה מפנאי פלוס ב. נתתי את הכתבה בצורה יותר טובה בהודעות למטעה.