אליסה ג´יין מילאנו.(ראיון)

HuGo Hell

New member
*סוקל את כולם*../images/Emo1.gif

למה אך אחד לא קורא את יתר ההודעות שלי? ;_; אניווי, זה מפנאי פלוס. ועכשיו סיימתי לקרוא איתה ואני חייב להגיד- אליסה-ג´יין-אהובה-יפיפיה-מדהימה-מילאנו-צ´אן-שלי *_____________* אני מת עליה.. *פותח את תיקית התמונות וסוגד לכל התמונות שלה*

Phoebe again

New member
איו! ../images/Emo29.gif ../images/Emo139.gif

לפי איך שהיא מספרת שהיא גדלה, אין פלא שאין לה בושה...

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

כידוע, יש (או היה) מדור סקס על שידורי סרטים כחולים בטלוויזיה, ותמיד הייתי מדלגת עליו באלגנטיות. כשראיתי את אליסה בתמונה ההיא לא טרחתי אפילו לקרוא את הכותרת או לא התמקד בפנים שלה, ופשוט דילגתי הלאה. עכשיו כשראיתי שאמרת שהכתבה מפנאי פלוס התפלאתי איך לא ראיתי אותה, ואז בדקתי באיזה עמוד זה וקלטתי שהכתבה שחשבתי שהיא מדור הפלייבוי והסרטים הכחולים היא על אליסה.

bumi charmed

New member
כל מי ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

כל מי שראה את התוכנית על אליסה מילנו שהיה בערוץ הבידור לפני הרבה זמן גילה שהיא הייתה דיסלקטית. והוגו מה אתה רוצה לא סמתי לב להודעה שהייתה מתחת

Charmed Gal

New member
היא לא הייתה דיסלקטית../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

היא עדיין דיסלקטית.. אין כזה דבר להפסיק להיות דילסקטית!

xander55

New member
כן אבל...../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

רואים שהדיסלקטיות שלה מאוד נמוכה, עובדה שאין לה שום בעיה לזכור טקסטים בע"פ.
וחוץ מזה, היא מפיקה, אז אין ספק, שהדיסלקטיות שלה לא מזיזה לה בגרוש.

Miss p

New member
אוףףףףף נו מה רק אני לא ראיתי את זה

*בוכההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה לראות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orly 15

New member
גמני לא ראתי!!!!!!!!!

אין שידור חוזר? טוב בקרוב יהיה לי את זה על המחשב..... לא יכולה להגיד איך, כי אסור לדבר על זה בפורום.....

לא ידעתי...

יואו היא דיסלקטית.. יואו באסה רחמים לא... למה זה קרה? מתי? למה לנו? לא "פייר" לא רוצה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

orly 15

New member
כשמישהו דיסלקטי הוא נולד ככה!

וזה לא כזה דבר נורא.

N i c o l e

New member
זה באמת לא נורא

יש לי שתי חברות דיסלקטיות- שהבעיה שלהן היא בסך הכל כתיבה איטית, או שגיעות כתיב ובאמת שזה לא רציני...

orly 15

New member
יש עוד כתבות השבוע

היו 2 קטעים קצרצרים שקשורים במכושפות במוסף "השבוע" שמצורף כל יום שיש למעריב. אחד על אליסיה וג´סטין, ואחד על שאנן בשדה התעופה הולכת לחופשה עם חבר שלה.

Miss p

New member
אני לא מבינה את הקטע

היא אומרת שלא נעים לה לקבל כסף מהתמונות עירום שלה אבל היא צילמה אותן כדי לקבל כסף!!!!!!!!!!!!!!!!

Woogyman

New member
היא התכוונה ../images/Emo110.gif

שהיא לא רוצה שאנשים אחרים יקבלו כסף מהתמונות שלה |דגש|בלי רשותה.

למעלה