אלין באח הגדול!!!
כ כל האהבה במלואה New member 15/11/09 #4 אחרי כמה דקות של צפייה הבנתי שהיא מכאן ../images/Emo6.gif נזכרתי כי פעם הייתי כאן בהצלחה לאלין
L LittleMermaid New member 16/11/09 #5 ידעתי שזיהיתי אותה! היא בהחלט הכי מותק שם , מזכירה לי חברה טובה שלי!
K kean2 New member 16/11/09 #6 בואו לפרגן בטרנדי...ודרך אגב היא לא אמרה שהיא בצבא? מה היא השתחררה? בכל אופן כאן אפשר להצביע לה... ולראות תמונות שלה. http://www.trendi.co.il/trend/1298
בואו לפרגן בטרנדי...ודרך אגב היא לא אמרה שהיא בצבא? מה היא השתחררה? בכל אופן כאן אפשר להצביע לה... ולראות תמונות שלה. http://www.trendi.co.il/trend/1298
L L e n a K o n New member 16/11/09 #7 בתור אחת שלא מכירה אותה,ההפקה עושה אותה סוג של בלונדה טיפשה...
I innocence New member 16/11/09 #11 אבל זה לא מפתיע... בתוכניות האלו תמיד מקטלגים אותך עפ"י מה שהם רוצים ומציגים אותך בצורה שהם בוחרים.
P PrincessCaro New member 16/11/09 #9 בהצלחה לאלינוש! פעם עוד היינו מדברות בMSN.. ובפורום אבל היא די נעלמה מהפורום ואני מהMSN חחחח בהצלחהההההההההההההההה!!!
בהצלחה לאלינוש! פעם עוד היינו מדברות בMSN.. ובפורום אבל היא די נעלמה מהפורום ואני מהMSN חחחח בהצלחהההההההההההההההה!!!
P PrincessCaro New member 16/11/09 #10 אופס רציתי לשרשר לאחד שקיים כבר... דורון/ אמיליה אני סומכת עליכם שתשרשרו את ההודעה למקום הנכון
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 16/11/09 #13 תמיד אמרתי לה ללכת לריאליטי../images/Emo13.gif שיהיה לה בהצלחה, מפרגנת מכל הלב!
T ther MeסAn New member 16/11/09 #17 דוגמנית? היא?../images/Emo4.gif בנות- לא רוצה לנפץ לכן את החלומות אבל הגיע הזמן שתבינו שלא כל בחורה ששוקלת 40 קילו מתאימה לדוגמנות.
דוגמנית? היא?../images/Emo4.gif בנות- לא רוצה לנפץ לכן את החלומות אבל הגיע הזמן שתבינו שלא כל בחורה ששוקלת 40 קילו מתאימה לדוגמנות.
ה האיילה New member 16/11/09 #18 שאלה... אני לא מהפורום הזה אבל יש לי שאלה... אני חושבת שהכרתי אותה הצבא... מישהו יכול להגיד לי איפה היא עשתה טירונות? היא לא הייתה אמורה להיות עכשיו עדיין בצבא? תודה לעונים
שאלה... אני לא מהפורום הזה אבל יש לי שאלה... אני חושבת שהכרתי אותה הצבא... מישהו יכול להגיד לי איפה היא עשתה טירונות? היא לא הייתה אמורה להיות עכשיו עדיין בצבא? תודה לעונים
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 19/11/09 #19 כן, וואי... חשבתי שהיא מוכרת לי ואז הבנתי שהיא מכאן :} שיהיה לה בהצלחה.