אלימות

ברוכים הבאים לפתח תקווה סיטי...

צר לי בתור תושב העיר,לכתוב את זה כאן אבל זו המציאות... ואני מדבר על שכונות ספיציפיות(עמישב-פג`ה חממה לעברינים-שכונת עוני) הצד המרכזי של העיר ממש בסדר

יש לי עוד משהו לספר

שנה שעברה סמכתי יותר מדי על חברות שלי. (תאומות)...כשאירגנתי יומולדת הזמנתי שתי חברות שהיו איתי בחטיבה וביסודי (למרות שהן הזמינו את עצמן אפשר להגיד הן שלחו הודעה במסן אם הן יכולות לבוא ולא היה לי נעים למרות שאחרי שהן הגיעו לתיכון הן נהיו סופר פקאצות ופוסטמות (הן לומדות בתלם ונראה לי שהן עפו משם).. והתחלתי לא לסובל אותן גם אחרי שבחטיבה הן כל הזמן דיברו בפלאפון שלי ובפלאפון של החברה הכי טובה שלי...ובחיים לא אמרו לי מזל טוב כמו בני אדם.(אפילו נשיקה וחיבוק לא הביאו לי).. .ולמרות שממש לא אכפת לי ממתנות.הן הביאו לי מתנה ששווה 10 ש"ח שתיהן!! וכל שנה הביאו לי דברים מביכים ליומולדת..אבלה עיקר שהן גנבו לי פלאפון די חדש....ואני חיפשתי אותו כמה ימים ולא מצאתי ובסוף קניתי חדש למרות שאין לנו כ"כ הרבה כסף.. (אנחנו ממש לא טחונים בבית בשביל לקנות פלאפון)... ומאז אני סומכת פחות על אנשים...

כמה שפג'ה זה עבריינים והכל...

אני גרה שם וזה ממש לא נכון להגיד ככה!! העבריינים נמצאים ביוספטל ודדו! קריית אלון זה גם פג'ה ושם יש רק זקנים..זקנים עבריינים?!--->לא נראה לי!

החברה הכי טובה שלי גרה שם

ברחוב ריבלין..באזור הזה יש לי משהו להגיד יש לה שכנים ממש מגעילים חלקם...הם מחזיקים בדר"כ כלב שמירה אמטסף בחצר של בית משותף אבל זה שיש חתולים בחצר הם מוכנים להעיף אותם...(למרות שאני בכלל גרה בקצה השני של העיר אני הולכת אלייה הרבה).. והיה קטע שהכלב אמטסף אכל חתול וזה היה לפני שנתיים ככה

bft02

New member
אממ

עד כמה אתם בטוחים שמי שאתם יוצאים איתו לא יפגע בכם? די בטוח... עד כמה אתם מגינים על עצמכם? רק כשיש צורך... עד כמה אתם מוצאים את עצמכם מגיבים באלימות כשמעצבנים אתכם (לדוגמא סלקציה במועדונים וכו') בעיקרון אני לא בנאדם שהולך למקומות כאלה וזה..אבל גם אם תהיה בעיה בסיטואציות כמו אלה אני מעדיף להמנע. איך אתם מגיבים כאשר החברים שלכם מגיבים באלימות. אני די מפחד שיהרגו אותם \: ובקשר לעמישב ופג'ה... זה נכון ששם יש הרבה חארות והכל...אבל יש בכל מקום ואלימות יכולה להופיע בכל מקום. במקום מסויים,אי אפשר להמנע מזה. תמיד יהיו ערסים ואנשים שמחפשים צרות... לא רק בפתח תקוה אלא בכל מקום שיש.

למעלה