אחי אחי אחי, אחשלי אחי
ממשפט למשפט הסקת המסנות שלך רק נהיית יותר ויותר מטורפת. קל מאוד לבוא בדרישה מיידית לספק את היצר שלך ללכת ולירות בכל מי שמציק לך בלי לנסות לחשוב על שורש הבעייה. (ציטוט שלך: "עם מתגונן אני רואה איך אנחנו מגינים על עצמנו מפני הערבים הרוצחים האלה בכך שאנו מוותרים להם על אדמתנו ושותקים להם על כל הזוועות שעשו ועושים לנו?איפה אתה חי?"). פיגועים ותקריות ירי הם רק תוצאה של תופעה. אפשר להגיד "סימפטום". כמו שחום זה סימפטום של שפעת. ללכת ולשלוח כמה F-15 כדי לנקות את השטח, משול ללחשוב שלקחת כדור להורדת חום גרמה לך להבריא מהשפעת. (זו טעות אם לא ידעת). בוא נוציא לך מהראש דבר ראשון, זה שאני מנפץ את הסטראוטיפ של "השמאלני שאוהב ערבים ושונא את המדינה" כי אני ממש ממש אבל מממששש לא כזה. אז הנה לך מסקנה אחת שהתחרבנה לך. נמשיך במה שאמרת: "אם כבר, אז המדיניות המאופקת היא אחת הסיבות לאלימות הבלתי מוסברת הזאת.חוץ מזה,כשלא מענישים אדם על מעשיו הוא מרגיש חופשי להמשיך בהם וזה מה שקורה פה". מעבר לזה שאתה סתם זורק משפטים לאוויר, אתה אומר בדיוק מה שאני אמרתי. אם כבר - הלכנו וכבשנו אדמה, והיה וישבו שם אנשים, ולא אפשרנו להם להתקיים בכבוד, ולקחנו להם אדמות, והקמנו גדרות וחומות בחצרות בתיהם, והקמנו להם מחסומים בכבישים, ושלחנו ילדים בני 18 לטפל בפושעיהם (בארץ יש לך אנשי מקצוע לנושא הזה - קוראים להם שוטרים ואנשי משפט), אזי שעשינו כמה וכמה מעשים חסרי כל הגיון אנושי ולא שילמנו בצורה הוגנת על המעשים הללו. בכל מדינה אשר בה ניסו את הנוסח הזה של שלטון (שלטון צבאי על עם אחר שונולד כתוצאה מכיבוש) שום דבר לא הלך - לדוגמא: רוסיה על צ'צ'ניה, יוגוסלוביה, עיראק על הכורדים, ישראל על הפלשתינים. צדק ישעיהו ליבוביץ' כשאמר שהכיבוש הזה יתפוצץ לנו בפנים, אפילו אריק שלנו כבר השכיל להבין... אם תלך ותתייחס לעמים אחרים בזלזול, בסוף זה יחזור אליך כמו בומרנג, מבפנים. כשבחינוך ובתקשורת שלך מלמדים אותך שמותר לך ללכת ולעשות שם מה שאתה רוצה, אתה לומד מזה שמותר לך לעשות מה שאתה רוצה איפה שאתה רוצה. וזה חוזר גם פנימה, לתוך גבולות הארץ. 40 שנה של שלטון צבאי, ואתה רוצה להגיד שזה לא השפיע לך על החברה בשום אופן ? אתה חי בסרט. חג שמח, שבוע טוב. שב הרבה בסוכה.