אלימות בישראל גוהה.

XמX של Wון

Well-known member
חשד לרצח ברמת גן: גבר ירה למוות בבן 60, הרקע: סכסוך על משמרות הנכדצוות מד"א קבע את מותו של הגבר שנורה ברחוב הרי הגלעד בעיר • חובשים ופרמדיקים שהגיעו למקום ביצעו בדיקות רפואיות אך קבעו את מותו בתוך זמן קצר • הרקע: סכסוך בין הסבים על משמורת הנכד לקראת גירושי ההורים • הלילה נרצחו שלושה בני אדם בצפון, ואתמול נרצח אדם נוסף באשקלון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
חשד לרצח ברמת גן: גבר ירה למוות בבן 60, הרקע: סכסוך על משמרות הנכדצוות מד"א קבע את מותו של הגבר שנורה ברחוב הרי הגלעד בעיר • חובשים ופרמדיקים שהגיעו למקום ביצעו בדיקות רפואיות אך קבעו את מותו בתוך זמן קצר • הרקע: סכסוך בין הסבים על משמורת הנכד לקראת גירושי ההורים • הלילה נרצחו שלושה בני אדם בצפון, ואתמול נרצח אדם נוסף באשקלון.

יש כנראה וירוס חדש באוויר שגורם לנו להיות כל כך אלימים.
הוירוס הזה מקורו במגזר הערבי.
משם הוא פיתח מוטציות קשות שהדביקו בהמשך גם את התושבים היהודים.

כוכבית מצויה

Well-known member
לתשומת ליבך זה מתוך תקנון התפוז שסימנת דאתה מקבל אותו בזמן שנרשמת לאתר:

"16.2.10. לא להעלות תכנים בעלי אופי גזעני או תכנים שיש בהם כדי להסית לגזענות;"

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לתשומת ליבך זה מתוך תקנון התפוז שסימנת דאתה מקבל אותו בזמן שנרשמת לאתר:

"16.2.10. לא להעלות תכנים בעלי אופי גזעני או תכנים שיש בהם כדי להסית לגזענות;"
את יכולה להירגע, אין שום גזענות בדבריי.
מעבר למה שאמרתי, אין לי כל עניין להתדיין איתך.
לכי חפשי מישהו שיהיה מוכן להתדיין איתך.
אני איתך להתדיין, לא מוכן.
על פניו נראה שאף אחד כאן לא רוצה להתדיין איתך.
כי את לא מעניינת ההתדיינות איתך היא מיותרת.
את משעממת.
ביי. |היי|

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
את יכולה להירגע, אין שום גזענות בדבריי.
מעבר למה שאמרתי, אין לי כל עניין להתדיין איתך.
לכי חפשי מישהו שיהיה מוכן להתדיין איתך.
אני איתך להתדיין, לא מוכן.
על פניו נראה שאף אחד כאן לא רוצה להתדיין איתך.
כי את לא מעניינת ההתדיינות איתך היא מיותרת.
את משעממת.
ביי. |היי|
בוודאי שיש.

Harrington

Well-known member
מנהל
באתי לשאול אותך מה הקשר בין הדברים. אבל אז גיליתי שיש מי שמנסה במקום להגיב עניינית פשוט לסתום לך את הפה, אז החלטתי לרדת מזה :).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
באתי לשאול אותך מה הקשר בין הדברים. אבל אז גיליתי שיש מי שמנסה במקום להגיב עניינית פשוט לסתום לך את הפה, אז החלטתי לרדת מזה :).
אל תדאג, היא לא תסתום לי את הפה,
היא פשוט עדיין לא נרגעה מהפעם הקודמת
ומנסה שוב לחרחר מלחמה.
זה באופי המחורבן שלה
זה המזון הרוחני שלה
אבל אני לא הולך לשתף איתה פעולה.;-)

כוכבית מצויה

Well-known member
ומנסה שוב לחרחר מלחמה.
זה באופי המחורבן שלה
זה המזון הרוחני שלה
אתה רק מתכוון לכתוב לגופה של כותבת כפי שעשית עכשיו.
מישהו דיבר על אופי מחורבן?

Harrington

Well-known member
מנהל
ומנסה שוב לחרחר מלחמה.
זה באופי המחורבן שלה
זה המזון הרוחני שלה
אוקיי, אז מבלי לדאוג כעצתך, אשים את דבריה בצד ואחזור למה שרציתי לשאול לכתחילה. מה הקשר בין האלימות במגזר הערבי לאירוע הזה או לאלימות במגזר היהודי בכלל? וכי חסרים מקרי אלימות בקרב הציבור הרחב (לצורך העניין, המגזר היהודי)? אמנם בשנים האחרונות האלימות במגזר הערבי דווקא הגיעה למימדים כאלו ששכחנו קצת שזה קורה גם אצל היאהוד. אבל בתכל'ס זה קורה גם קורה לצערי. לא מצאתי סיבה מיוחדת להניח שהסב היורה כאן הושפע בדרך כלשהי מהאלימות במגזר הערבי. אגב, אלימות לא חסרה גם כאן. טול את כמות הפעמים בהן גולש מסוים כותב כאן שהוא ינהג באלימות 'אם וכאשר' למשל. וזאת רק דוגמה אחת.

אז אמנם כאמור מעלה, אני נגד סתימת פיות ובכלל, לא מצאתי משהו גזעני במיוחד בדבריך למעלה. אבל קשר בין הדברים שציינת שם גם לא מצאתי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אוקיי, אז מבלי לדאוג כעצתך, אשים את דבריה בצד ואחזור למה שרציתי לשאול לכתחילה. מה הקשר בין האלימות במגזר הערבי לאירוע הזה או לאלימות במגזר היהודי בכלל? וכי חסרים מקרי אלימות בקרב הציבור הרחב (לצורך העניין, המגזר היהודי)? אמנם בשנים האחרונות האלימות במגזר הערבי דווקא הגיעה למימדים כאלו ששכחנו קצת שזה קורה גם אצל היאהוד. אבל בתכל'ס זה קורה גם קורה לצערי. לא מצאתי סיבה מיוחדת להניח שהסב היורה כאן הושפע בדרך כלשהי מהאלימות במגזר הערבי. אגב, אלימות לא חסרה גם כאן. טול את כמות הפעמים בהן גולש מסוים כותב כאן שהוא ינהג באלימות 'אם וכאשר' למשל. וזאת רק דוגמה אחת.

אז אמנם כאמור מעלה, אני נגד סתימת פיות ובכלל, לא מצאתי משהו גזעני במיוחד בדבריך למעלה. אבל קשר בין הדברים שציינת שם גם לא מצאתי.
העליתי השערה שמא מסתובב וירוס באויר שכל מי שנושם אותו הופך להיות אלים.
יש וירוס השפעת, יש וירוס קורונה, אז שיערתי שיש גם וירוס אלים שגורם לאנשים לתקוף זה את זה.
עכשיו שמתי לב שהאלימות הגואה היא בעיקר במגזר הערבי לכן שיערתי שהוירוס היגיע משם.
תראה, אני יודע שזה לא מדע מדוייק, לכן אני מבקש ממך שלא תרוץ עדיין עם הידיעה המרעישה שלי
לכנס השנתי של איגוד הרופאים והאחיות שייערך בגני התערוכה בקרוב.
תחכה עם זה עוד קצת עד שיגיעו עוד פרטים :)

אבי בן 1231

Well-known member
האלימות במגזר היהודי וותיקה מאוד!
מש' אלפרון, הרצח הכפול, המאפיה שחגגה בשוק הסיטונאי ברח' חשמונאים בתל אביב ועוד הרבה מאוד מקרים.
האלימות בחברה הערבית גברה מאוד בגלל חוסר משילות שהיא לא רק באשמת ממשלת רק לא ביבי, אך קיבלה חיזוק מהמממשלה הזו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
האלימות במגזר היהודי וותיקה מאוד!
מש' אלפרון, הרצח הכפול, המאפיה שחגגה בשוק הסיטונאי ברח' חשמונאים בתל אביב ועוד הרבה מאוד מקרים.
האלימות בחברה הערבית גברה מאוד בגלל חוסר משילות שהיא לא רק באשמת ממשלת רק לא ביבי, אך קיבלה חיזוק מהמממשלה הזו.
יכול להיות שהוירוס היגיע בכלל מארה"ב
מאיר לנסקי ואל קפונה. |בלש|

דיברגנט חדש

Well-known member

רצו משמורת על הנכד ועכשיו אחד ייטמן בבית קברות והאחר בכלא והנכד לא יכיר לא את זה ולא את ההוא.

קצה11

Well-known member

עוד הצלחה של ממשלת השינוי

למעלה