אלימות בבית הספר

רות 2

New member
ו......

למרות שהמדובר במכות יבשות .... גשי למיון בית חולים הקרוב דווחי על האירוע ובקשי לבדוק ולעבור צילומי רנטגן באזורים בהם נחבל /קיבל בעיטות ........ שימי לב איך ישן הלילה ..... וכן צבע השתן ....ואם יש צורך בבוקר קחי לרופא דווחי על כל שינוי התנהגותי בימים הקרובים .... אם את בוחרת ללכת ולהטיף למנלת למורה אם את בוחרת עדיף שהבעת מחאתך תהה תגובה מעשית וחריפה ........ בשורה התחתונה הרי ברור לך שלא לזה המנלת או המחנכת ציפו אך לכזה דבר יש להן הנחיות איך לנהוג ואם צריך אז קחי עו"ד למקרה שכזה ... שכר טירחתו היא מסך התביעה שידרוש .........

a n a t i 3 3

New member
המון תודה רות../images/Emo24.gif

בהחלט תרמת לי המון...

מיקי 43

New member
ענתי ע'פ הגדרת החוק

זה אכן שוד אלים 2 אנשים ויותר תוקפים אדם ולוקחים רכושו = שוד אלים תבדקי עם הקשרים שלך זו עברה חמורה מאד

a n a t i 3 3

New member
מעדכנת................

הבוקר בשעה תשע התקשרתי לבית הספר ובקשתי מהמזכירה שתיתן לי לדבר עם המנהלת, המזכירה אמרה לי שהמנהלת עסוקה ולא יכולה לדבר איתי כרגע. שאלתי מתי כן אוכל לדבר איתה... היא הלכה לשאול אותה ואמרה לי להתקשר בשעה אחת עשרה, כמובן שהתקשרתי ושוב המזכירה אמרה לי שהמנהלת עסוקה בפגישה ולא יכולה לדבר איתי! סיגננתי מכתב חריף עם הודעה שלא נשארו לי ברירות ועלי לפנות למשטרה ושניה לפני השליחה המנהלת התקשרה... (12:40). בשיחה שלי איתה היא לא ממש הבינה למה אני עצבנית, התכחשה לעובדה שהיא ביקשה אתמול שלא נפנה למשטרה אבל יחד עם זה באותה נשימה אמרה שהיא לא מבינה מה משטרה תעזור לי בזה. שאלתי אותה אם היא תסכים שאבוא לבית הספר ויחד עם בני והילדים שהיו נוכחים בארוע נעבור כיתה כיתה ונחפש את האשמים... היא כמובן סרבה בטוענה שהיא שומרת על פרטיות תלמידייה, שאלתי אותה למה היא לא שמרה על הגוף של בני מאותם בריונים.. לא ענתה. בצהרים הוצאתי את בני מבית הספר והלכנו למשטרה להגיש תלונה.

מיקי 43

New member
יש קו פתוח למשרד החינוך

אני ממליץ להתלונן גם נגד המנהלת ולהיות עם היד על הדופק שלא מתחילים ככה להחפש את הילד בקטנות משרד החינוך מאד מקפיד ומטפל היום בתלונות ברצינות אם זה נעשה בכתב אני ממליץ לאתר כמה שמות של עיתונאים שעוסקים בחינוך ויש להם פרסום וציין למטה בקטנה העתק/מר איקס ידיעות אחרונות וכו זה מזרז טיפולים והופך אותם ליעילים בטרם יש פרסום מיקי

מגשימה1

New member
ענתי 33 , כל אחד שומר על הישבן שלו

סליחה על הביטוי , הם קודם כל דואגים לעצמם , ככה הפשע מתגבר , ככה הכל מחמיר , מחר ירביצו לבן שלך שוב ואלי הוא יכנס לבית-חולים ואם לא לבן שלך למישהוא אחר , עד שלא יהרגו מישהוא לא יעשו כלום? אלימות צריך להפסיק מייד ולא לחכות לניסים , מה פתאום שיגידו מה לעשות ומה לא לעשות , את בתור אמא תעשי מה שאת רואה לנכון . אם הם לא רצו תיק במשטרה היו צריכים לחשוב על קודם , מה גם שזה גם לטובתם , לטובת הנערים , מה יקרה אם הם לא יענשו? ירחיקו ואתם מבית-הספר ? באמת קטן עליהם . רק המשטרה יכולה להפחיד אותם ולגרום להם לחזור לדרך הישר לפני שיהיה מאוחר מידי . ולא פחות חשוב בשביל הבן שלך , הוא צריך לדעת שאתם לא הורים רכרוכים , שאפשר לסמוך עליכם , שאתם מגנים עליו שאף ילד או מבוגר לא יכול לפגוע בו ולצאת מזה כאילו שהוא לא עשה כלום , זה מאוד מאוד חשוב מקווה שלא יקרו מקרים כאלה יותר , שירגיש טוב , שולחת לו ולך ולמשפחה שלכם חיבוק .
טל .

a n a t i 3 3

New member
מתביישת להתבכיין...

אבל היום כבר היה סיפור חדש... ילד אחד מכיתה אחרת זרק על בני אבן בגב! התקשרתי מקודם לרכזת השיכבה ותשובתה היתה... שהיא לא אחראית על נושא המשמעת בבית הספר. אז נכון, הם מאוד מטפחים את תלמידי כיתת המופ"ת - בני נמצא בכיתה של מחוננים. אבל מה שווה כל הפיזיקה, כימיה וכול"י.... אם אין חינוך לדרך ארץ

מגשימה1

New member
מה נסגר עם המשטרה ?

אני לא אמא , אבל אנשים לא מבינים לפעמים שזה פשוט מסוכן , אני לא יודעת למי אמורים לפנות אבל אני בטוחה שהרבה אנשים כאן יודעים , אז אל תעברי על זה בשתיקה , אפילו תנקטי בסנקציות , תגידי שהבן שלך לא חוזר לבית-הספר , עד שהילדים שפגעו בו לא נענשים בחומרה , כי העובדה שילד הרשה לעצמו לזרוק עליו אבן מראה שלא עשו כלום ושהילדים לא פוחדים מכלום ונגיד שהוא היה זורק עליו את האבן על הראש ? או מוציא לו עין חס ושלום . איזה מפחיד , את לא צריכה להתבייש ואת לא מתבכיינת , אבל אם הוא לא בטוח בבית-הספר תשאירי אותו בבית עד שתמצאי פיתרון , אני בטוחה שאפשר לפנות למשרד החינוך , אבל אולי יש גם דרכים אחרות בטח יש כאן אנשים בפורום שמתמצאים . בהצלחה !!!

n o g a1

New member
אחד הצרכים הבסיסיים של האדם

בטחון. זכותו של כל אדם להרגיש ביטחון . מחובת ביה"ס לספק לילד סביבה בטוחה ומוגנת. חובת ביה"ס. זה קודם לכל התכנים הפדגוגיים/החינוכיים/הדידקטים. ילד ,בכדי שהיה פנוי ללמידה חייב לחוש קודם כל בטוח ומוגן. ילד שעסוק בלשרוד בתוך ג'ונגל שום כיתת מופ"ת למחוננים לא תהווה פיצוי לתחושת החשיפה , הפחד וחוסר אונים. ענתי , אין לך במה להתבייש. לנו , כהורים , כואב בלב כשפוגעים בילדים שלנו. זו אינה בכיינות... המעורבות הרגשית חזקה בכדי לא לכאוב.

הגיע הזמן לשים תלונה במשרד החינוך

לא יודעת אם זה יעזור אך אולי גם כדאי להתחיל להסתכל על בית ספר אחר. החינוך מתחיל בבית. ואת השאר המורים משלימים. אלימות שמורים אינם יכולים להשתלט עליה קשה מאוד למגר. חושבת שתעשי חושבים אם כדאי לך להשאיר ולחשוף אותו לאלימות הזו.

קוראת את דברייך, וכואבת

כואבת על בנך שצריך לעבור מסכת כזו בבית הספר. מה קורה? איפה החינוך? נראה לי שהכל פרוץ ואין יד מכוונת. גם בנך וגם הילדים "המרביצניים" סובלים. מבלי גבולות ברורוים ואכיפה שלהם, לא יעזור כלום. כן, צריך להתלונן, להגיש תלונה, לעשות רעש כדי שהדברים יטופלו ולא יחזרו. גם במשטרה. המשטרה זה אקט מרתיע. מגישים תלונה, המשטרה בודקת, הילדים כבר בגיל שאפשר להתלונן ולעשות עם זה משהו. ואם זו הדרך לגרום למערכת לעשות משהו-אז תתלונני! כנראה שאלימות כזו מקומה לא בבית ספרך. נראה לי כבר גיל די בעייתי לטפל בילדים (מכיתה ז') במסגרת כזו. שמקומם במקום אחר, שהרי הם מזיקים לילדים אחרים. אני לא באה כאן לשנות את העולם, אני רק יודעת שצריך לעשות הכי טוב למען הילדים שלנו. ואולי אם זה נמשך, מקומו של בנך במסגרת אחרת? מקווה שתדעו ימים טובים יותר.

רות 2

New member
תגידי נחמדה שכמות(י)ך....

את באמת חושבת שהפיתרון הוא להעביר ילד מבית ספר לבית ספר יהיה הפתרון.. המסר..?

למעלה