אלטר אגו ברשת

אטיוד5

Active member
למי?

אטיודים לא מנוגנים בפני מלכות. מתחת לכבודן. האזיני פעם לאיזשהו אטיוד 5 (שופן, למשל, אבל לא רק) ותראי שהוא לא בשבילך.

נאמר, לשם הויכוח, שאני משתתפת

קבועה פה. ונאמר, לשם הויכוח, שאת לא. ונאמר, לשם הויכוח- כן? שכל הסיבה שבחרת לכתוב את השאלה שלך פה היא אני. ונאמר, לשם הויכוח, שיש פה אחוז ניכר מהמשתתפים שיודע שאני זו אני ואת זו את, ובמה עוסק דוד בשעות הפנאי שלו. נאמר אפילו שהם הכירו היטב את סיפור דוד ובת שבע עוד לפני בואך לכאן. נאמר שהם חברים שלי. למשל. ונאמר, לשם הויכוח, שבניקים האמיתיים שלנו ביקשתי ממך להפסיק, וגם הסברתי למה. ונאמר, לשם הויכוח, שאת מסרבת להפסיק, כי את נהנית לראות אותי סובלת. ונאמר, לשם הויכוח, שיש לך דמיון שגורם לך לחשוב שכך ניצחת במשחק הזה. את חושבת- לשם הויכוח, כן?- שזה שאת פה ואני אלך לי לארמון הקרח שלי, יהפוך אותך לאהובה יותר בעולם הזה? חכמה יותר? אדירה יותר? מאושרת יותר? את חושבת שדוד לא ימצא מלכות אחרות? את חושבת שהקבר שלכם ירגע? את חושבת שהטלת האחריות על אחרים תשחרר אותך מחטאייך? את חושבת שהבגדים והספרים (הספרים, אגב, שייכים רובם למלך דנמרק. הוא דווקא כן רגשי ביחס לספרים שלו) באמת ישנו בסופו של יום? אני מרכינה ראש. אני מקבלת בהכנעה את הדין. את לא תשחררי אותי מעולך. עלי לשחרר את עצמי. אני הולכת מכאן. בכל שלל הניקים האפשריים. אני לא אחשוף אותך כפי שאת מאיימת אי שם לחשוף אותי בשמי, מקצועי, מקום מגורי. רק מי שאוהב שונא כל כך. אני שמחה שאהבת אותי. אני מסרבת להתאבל על מותכם כי לא מתתם. היי שלום פולה יקרה שלי. מי יתן ותנוחי על משכבך בשלום. ואל תטרחי להכחיש את הקשר בינינו. אני כבר לא אקרא. בראש השנה הבא, זה כן, הרימו כוס לזכרי. אני יודעת שאני ארים כוס.

לשם הויכוח וגם לא לשמו

אומר שאין לך מושג מי אני. וההאשמה המגוחכת לגבי איום בחשיפה מבהירה לי זאת היטב. כל הסיפור שבנית לך, עם מלכות וארמונות, הוא יציר מוחך או יציר מוחך ומוחות אחרים שאינם שלי. אומר גם שתשו כוחותי מלנסות להסביר את עצמי בפניך ובפני הטוענים האחרים. ושאם פורום זה הוא, כפי שמצטייר מהודעתך, מקום פרטי שאין להתייעץ בו אלא אם יש בידך כרטיס מפלגה/מועדון או ארמון - כנראה שהבעיה היא במקום ולא בדרך שבה אני בוחרת להתבטא ברשת. ופתרון הבעיה, אם כך, יהיה לתת לפולה לחיות ברשת, במקומות שהם באמת פתוחים לכל מי שחפץ. (ותוהה - האם על פולה להופיע מהר ומייד בכל פורום אפשרי, על מנת שהמלכה הקרירה לא תטען לזכות ראשונים?)

איפה...

איפה ג ו ל ד ה מ א י ר האגדית... האישה שהגדירה מחדש השתוללות ברשת מהי. רק אני שמתי לב שהיא נעלמה מן הפורומים במקביל להעלמות המסתורית של ראש ענף חיסולים במוסד?

shellyland

New member
תשובה לפולה ולמלכה:

פולה - אל תתממי, בבקשה. ברור שאת מוזמנת להתייעץ פה בכל מה שאת רוצה ובאיזה ניק שאת רוצה ואין ספק שהסגנון המשעשע שלך מוסיף הרבה. אבל - אם הגעת לכאן בשביל "לסגורו חשבונות" עם אחת הגולשות שלנו, בכך שאת מתייעצת איתנו בדברים הנוגעים אליה ובידיעה שהיא קוראת ונפגעת, אאלץ לבקש ממך להפסיק. הפורום אינו במה ציבורית לכיסוח יושביו. מלכה - תשלטי בעצמך! אני מבינה שקשה וכואב לך לראות את החיים שלך מוצגים כאן בצורה מיתממת ומסולפת, אבל אנא השתדלי להמנע מלהוסיף שמן על המדורה. לשתיכן - את הכביסה המלוכלכת שלכן אנא כבסו במסרים ושתפו אותנו רק במה שנוגע לפורום, לא במריבות האישיות שלכן.

אטיוד5

Active member
חצי שגיאה ורבע ביוט.

שופכים. המהדרים יוצקים, אבל אינני יודע אם זה הידור בלבד או גם הניב הנכון. צריך לבדוק במילון. להוסיף שמן זה בתחנת הדלק. אז גם רבע ביוט. מגיע לשתי המכובדות לשאול שאלות, להביע תמיהות, לקבל עצות. אבל באמת דומה שאינן אלא מתכסחות, ואת זה - שתגמורנה בחוץ. (סליחה כן? חחחחח)

pomelit

New member
נראה לי שצריך להוסיף שמן למדורה

אחרת אפשר להוסיף, אבל זה עשוי להיות מאוד חם

עייפתי

הבנתי. הבנתי גם שלומר את דעתי כאן זה כמו לומר אותה לקיר. אז ברשותכם - אגש לשוחח עם הקיר כעת (אני מקווה שהוא לא יגיד לי שהתקרה היתה כאן קודם או משהו שכזה)

gitta

New member
זה כולה אינטרנט, מה קרה לכן?

וניקנוסףנוראמבלבל בקושיאנימזההאתהדמויותפה אזצריךלהגדילעודאתהבלבול?

למעלה