אלטרנטיבה...

נימשון

New member
לא הכל יודעים...

בשבוע שכתבתי פה גם יצאתי עם מישהו, מישהו שנתתי לו ברוב טיפשותי הזמדנות שניה שלגמרי לא הגיעה לו. זה שלא כתבתי על זה פה לא אומר שזה לא נעשה בדיוק כשם שזה שאני לא כותבת פה מתי יש לי דייטים לא אומר שאני לא נמצאת בהם. האנרגיות שאני משקיעה בלהיות כאן הן מהנאה והן בשום פנים ואופן לא באות על חשבות חיפוש זוגיות בחיים האמיתיים.

advak

New member
מסכימה עם כל מילה

יש משהו מאוד כואב, אבל נכון במה שרשמת. הרבה יותר קל לדבר על השלילי, מאשר למצוא את החיובי, את הטוב ואת האופציה לא להיות במצב בו כולנו נמצאים בו- פנויים. אומנם זהו לא מצב נוראי, אך אני מניחה שאם לא היינו רוצים לצאת ממנו, לא היינו פה. ובאמת השאלה שלך במקומה- מה אנו עושים על מנת להכיר ולצאת? האם הפורום ממלא את הזמן שהיינו רוצים להשקיע בחיפוש אחר בן זוג? אני יכולה לומר שלי יש תחושה של פיספוס, פחות מרגיש לי כמו פורום הכרויות, לא שאני יודעת לומר למה ציפיתי... מה שאני אומרת- חתולה- את צודקת...

אולי יש אנשים שלא מבינים נכון את...

מה שאני כותב לי אין בעייה לא להיות כאן בכלל ולמצא את מה שאני מחפש פשוט להושיט היד ולגעת אבל לא אשלול היכרות משום מקום גם אם התאכזבתי בעברי במקום כזה או אחר. אוהב מהלב.

יש משהו במה שאת אומרת...

אני יכול להגיד לך שאני מנוי באיזה אתר הכרויות ובתחילת השבוע קבלתי שתי פניות ועדיין לא עניתי להם (וכן, אני יודע שזה מכוער). כנראה הייתי עסוק בלכתוב כמה שטויות פה בפורום :) ואני עוד לא מהמכורים הקשים... בכל מקרה, גם אני מזדהה פה עם האנשים שנמאס להם מהכרויות אינטרנט. יש משהו מאוד מעייף בפרוטוקול "תמונה-מסנג'ר-טלפון-דייט ראשון" - כל כך דרך לא טבעית להכיר מישהו. אפילו בפעמים היחידות שלא "נפלתי" באחד השלבים (ביפפפפ-תשובה לא נכונה
) אז בסיום התהליך כבר יצא לי החשק. דווקא בפורום הזה יותר כיף כי איכשהו זו דרך קצת יותר טבעית להכיר אנשים לכן לא נראה לי שזה ממש בזבוז זמן. חוץ מזה אני בדעה שמה שכיף לך פשוט תעשה אותו. אם את נהנת לקרוא ולכתוב פה אז תעשי את זה - סה"כ חיים רק פעם אחת וצריך להנות ממה שאפשר.

יש בזה משהו

אני חושבת שאת צודקת וצריך לעשות הרבה בשביל להכיר. אני אישית רשומה לשני אתרי הכרויות אבל בתקופה האחרונה היו לי מעט דייטים כי כבר נמאס לי וזו האמת. הדייט האחרון שלי היה לפני 3 חודשים, אבל מה שכן, מאז שנכנסתי לפורום הזה, ואפילו קצת לפני, גמלה בליבי ההחלטה שאני צריכה "לחזור למסלול". לכן קבעתי דייט להיום (שנדחה בסוף ליום שני, אבל לא באשמתי...) ואם א יילך איתו אני נחושה להמשיך. אני בת 28 ואני מאד מקווה שלפני 30 אני אמצא מישהו.נמאס לי להיות לבד ונמאס לי לצאת לדייטים. אז כן, אני חושבת שאת צודקת, צריך לעשות יותר ממה שלדבר. אבל, יחד עם זאת, אפשר גם להכנס לפורום לספר חוויות או סתם להתקשקש. זה לא גוזל זמן של דייטים או משהו כזה. אני יודעת שרובכם נכנסים לפורום גם במהלך היום, "על חשבון" העבודה. אני אישית נכנסת רק בערבים כי אין לי זמן בעבודה...

גלית35

New member
ואני כבר זקנה בת 38 וכן מודה../images/Emo20.gif

מכורה למחשב מכורה לפורומים ואיפה שטוב לי והאנשים חביבים עלי אני נשארת. ואם יצא לי להכיר מפה מישהו סבבה. אני דווקא חושבת שבפורום יותר קל להכיר,אני לומדת להכיר אנשים לפי ההתנהלות שלהם בפורום וכדומה.... יש אנשים שיותר מתאים להם הקטע של לשתף ויש כאלו שלא. אני רשומה גם באתרים, אומרת לחברים שאני מחפשת בן זוג-כולי תקווה שמאיזה שהוא מקום הוא יצוץ והאמת לא חשוב לי מאיפה.

P u s s i c a t

New member
הלו...

אם את זקנה אז אני מזדקנת?
וכמוני כמוך. כולם יודעים שאני מעוניינת להכיר לפעמים גמני נזכרת בזה.
וכולן מקנאות בי. על זה שאני חופשיה לעשות מה שאני רוצה. רק לכי תסבירי להן שמה שאני רוצה זה כבר את הביחד. שבעתי מהלבד... (החתולה - הרהורים של חורף)

מסכימה עם כל מילה של כולכם

כן גם אני רשומה באתרי הכרויות בפורומים. לא פוסלת שום אפשרות למרות שיש רגעים שזה פשוט נמאס ובא לי להרים ידיים כי לפעמים באתרי הכרויות אני מרגישה כמו בשוק בשר. אבל לא פוסלת שום אפשרות אני בת 32 עדיין רווקה אבל לא מרימה ידיים מאמינה שגם המזל שלי יבוא. הנה הבן זוג האחרון שלי שאיתו קבעתי תאריך לחתונה שבוטלה היה מאתר הכרויות זאת אומרת שאף פעם אי אפשר לדעת איכן המזל מסתתר.

טבי01

New member
לחברות שביננו

לא רוצה להיות חצוף או מתריס אבל: המיקלדת כמו גם כל מדיה אחרת מעצימה או לא את כנפי הדימיון אבל כידוע המציאות עולה על כל דימיון ולכן, טני בעד ההעזה הניסוי והתהיה כו גם הטעיה כן שיחה אחת או שתיים לסינון ראשוני בצרוף תמונה לכיוון כללי (כן גם זה לא ממש מדע מדוייק) ואז פגישה, מבט אחד חטוף ....... ואתן מכאן יודעות טוב מאיתנו כיצד להמשיך ולאן ללכת אז קדימה הראו שאתן המין החזק באמת

נוגע בך

New member
את מפחידה את יודעת?

לבוא כך ולהציב לנו מראה מול הפנים. קשה, אבל כנראה מחוייב. <נוגע בימיים של חשבון נפש>

ד נ י ת3

New member
תראי חתלתולה יקרה,

ואני מדברת בשם עצמי - אני לא נמצאת על המחשב 24/7. אני יודעת להפריד בין החיים האמיתיים לוירטואל. אני יוצאת לדייטים, יש לי המון חברים וחברות. מודה שפה זה מקום לשעשוע. יש משהו בוירטואל שמדמה חיים אמיתיים, חברים אמיתיים, תקשורת אמיתית. אני לא אוהבת פנטזיות. מעדיפה לחיות במציאות. אוהבת לשמוע דעות מנוגדות לשלי, וזו הסיבה שאני פה (אחת מהן). אז אם אני עושה משהו? כן. יוצאת לדייטים, יוצאת עם חברים, מבלה. קל לאבד את הפורפורציות ולהשאב לעולם הוירטואלי. דעתי. דנית

תגובה

ובכן ברשותך אענה לשאלת השאלות (ואני מצטט: "כמה באמת עושים משהו בשביל באמת להכיר".) אני מניח שרובם פה עשו הרבה (אם לא הכל) כדי להכיר. הרי זה פורום של פחות או יותר בני 30+. החל מאתרי הכרויות (אני, לדוגמא, רשום בלפחות 15 !!!) המשך בפורומי הכרויות - הפופולריים והנצפים ביותר (נענע, תפוז, וואלה! ו - YNET כמובן)... וכלה בנסיונות התחלה בפאבים... לבתי קפה אני וחבריי הגברים לא יוצאים... אגב, לפעמים ישנם גם נסיונות התחלה ספונטאניים (רכבת וכו') אז תגידי לי בקשה : מה עוד אפשר לעשות חוץ מכל זה?

MaYcHuK

New member
להתנזר? מבאס

להתייאש? לא טוב לקחת את הזמן כדי לשפר עצמנו? רעיון טוב לחכות בסבלנות? גם טוב אין מה לעשות כל דבר מגיע בזמנו - תאמינו לי אני יודעת יש לי תואר בזה

P u s s i c a t

New member
מכיוון שאתה לא מי שכיוונתי אליו

אענה למי שכן. י שפה שרשורי אינסוף על למה לא. את מי לא. למי לא ניתן צ'אנס. ומה שטענתי שבזמן שדנים במי לא - אפשר לחשוב ולעשות עם מי שכן. הציטוט שלך הוא הדוגמא הקלאסית ל"הוצאו הדברים מהקשרם"
אנשים שהופכים פורום היכרויות לבית החמים שלהם... לרוב ישארו שם. הייתי נותנת לך דוגמא של פורומים אחרים ברשת... אבל אני אתן לך למצוא לבד

מי נהנה מי?

אני כל כך סובלת
כל פעם מחדש לקוות שהפעם הוא יאהב באמת מה
, ולא סתם ישתמש במילים,רק בשביל לתנות אהבים. כל הזמן מחפשת אם פנו אלי, אם רוצים לאהוב אותי באמת באמת מה
.

אני לא בטוחה שאכן לא מתרחש משהו

במסגרת הפורם. אני חושבת שאולי הרוב כאן מצניעים את מה שכן מתרחש בין הגולשים כאן, וזה הגיוני ולגיטימי. לא כל הפורם צריך להיות שותף לניסיונות כאלו או אחרים במסגרת הפורם. אני יודעת למשל שפניתי לבחור אחד מהפורם, שמצא חן בעיני. אמנם לא יצא כלום אבל אולי פעם הבאה.. מי יודע מהיכן תגיע האהבה??

P u s s i c a t

New member
אני די בטוחה שמתרחש

בגלל זה ההודעות האחרות שלי לגבי הסיכוי עם מישהו מפה... אבל התכוונתי בכללי. לא רק פה. בכלל. לצאת מהבית. לעזוב את המחשב...

למעלה