אלטרנטיבה 2002

דולה

New member
אלטרנטיבה 2002

האם יש מישהו המעוניין להשתתף במתחם המיסטיקה בינואר בגני התערוכה? אני מתכוונת ליועצים מקצועים העובדים עם קהל. התקשרו ל-805539-064 תודה

estie

New member
שלום דולה

מעת התחלת התערוכות ועד לפני שנתיים נהגתי להציג את האורה סומא בכל אחת מהתערוכות, ללא יוצא מהכלל זה לא היה כדאי כלכלית. אם יש משהו זול למכור שם או משהו מוכר בהנחה - למכור - הרי כדאי אולי להשתתף אחרת זה בזבוז כספי. זו הסיבה שגם מורנו מינרלים הפסיקו להציג שם ועוד אחרים. האם את מוכרת ביתנים או ששאלתך מכוונת למשהו אחר, נא הבהירי בבקשה. ברכות אסתיה חוטר גזע

דולה

New member
משתלם כלכלית אם...

תחליטי לייעץ לאנשים בנומורולוגיה כמו שאת יודעת, במקום תמורת תשלום ואת האורה סומה לשווק בדפי מידע ותצוגה צנועה של הבקבוקים. העברתי אליך באי-מייל, תקראי ותחזרי אלי. מורנו מינירלים לא השתתפו בשנה שעברה מאחר וברוך השם הם היו עסוקים מאוד בתאריכים שהיו. הם התפתחו לעיסקהם הענפים בגלל ההשתתפות הקבועה שלהם כל השנים לפני כן. במתחם המיסטיקה המתבצע לראשונה באלטרנטיבה המחירים מוזלים במיוחד למיסטיקנים, 50% מהמשתתפים האחרים. לדעתי כדאי לך מאוד כל המיסטיקנים שמשתתפים באירועים גדולים כאלה יוצאים עם רווח כלכלי לאחר ההוצאה ועבודה לכל השנה ויותר. בגלל זה אני כל הזמן מאתרת מיסטיקנים חדשים לאירועים היותר קטנים. באהבה דולה

estie

New member
מיסטיקן? אלטרנטיבה כנראה נועדה לך

שבוע טוב דולה כרמלה ז"ל היתה חברה אישית שלי הרבה שנים כך שאני יודעת מה היתה הסיבה שלא השתתפה באלטרנטיבה. היה זה בזבוז זמן וכוחות בשביל אנשים שבעיקר קנו אבנים בחמשה ש"ח. אני אינני מסטיקנית ואינני עושה לאנשים מפות או אומרת עתידות, אני מורה ועובדת מעשית כדי לעזור לאנשים לעזור לעצמם. אולי אם מישהו רוצה לשבת ולעשות ´קריאות, אחרי ששלמו שלושמאות ותשעים דולר למ"ר, מינימום 4 מ"ר (לא כולל מע"מ) או ברגע האחרון אפשר לרדת בערך במאה דולר למ"ר. את הניסיון שלי מאלטרנטיבה הצגתי כאן, לדעתי, תמיד טוב לשמוע/לקרוא מהניסיון של מי ששילם - ואני שילמתי אי אלו שנים לפני שלמדתי את השיעור שלי. ברכות אסתיה חוטר גזע

דולה

New member
אסתיה, כנראה שבכל זאת...

תערוכה זו אינה מתאימה לך ואני מאמינה ויודעת שאת מורה נהדרת. לדעתי, הנומורולוגיה מדברת יותר לקהל הרחב במסגרות כאלה ונותנים ללקוחות רק טיפים במשך כ-15 דק´ על מנת לתת הזדמנות להכיר אותך ולהגיע אליך אם לייעוץ ואם לקורס גם באורה סומה. הרבה מיסטיקנים מייעצים ללא חיזוי, ויושבים אצלהם לקריאות. נראה שכל אחת מאיתנו רואה באופן שונה את הסיבות של כרמלה ז"ל מאחר וגם אני הייתי קרובה אליה. בכל מקרה, המחיר למ"ר למיסטיקנים רק -225 $ לשלושת הימים כל יום 10-11 שעות ואני יודעת שזה מאוד מוזל לעומת המשתתפים האחרים בתערוכה יוקרתית זו. חן חן

Tal_Ya_Tal

New member
קראו אם כך לתערוכה ´מיסטיקה 2002´../images/Emo42.gif

למה להטעות?!?! אז בהזדמנות זאת, יש לי סיפור על ההבדל בין מיסטיקה למטאפיזיקה
"יש לכם רבע שעה הפסקה" אמרה המנחה ויצאה מחדר ההדרכה. התרווחתי בכסאי, המתנתי שאנשים יצאו החוצה וההמולה תשכח מעט. הוצאתי מפת לידה, שהבאתי אתי מבעוד מועד והתעמקתי בה. בסיומו של היום הארוך והמיגע הזה, היתה צפויה לי פגישה עם בעלת המפה. מפאת קוצר הזמן, לקחתי את המפה איתי ליום העיון שהשתתפתי בו, על מנת לעיין בה בהפסקות ובאוטובוס. שקעתי רובי ככולי בהבנת מבנה אישיותה ודפוסי התנהגותה של בעלת המפה, עד שלא שמעתי את האחרים שבים אל החדר. אחת המשתתפות, שהתגנבה מאחורי כתפי בסקרנות שאלה: "מה את עושה?" "מנתחת מפת לידה" עניתי. ואז החל סימפוזיון על מיסטיקה, חיזוי עתידות וכו´. אחד המשתתפים סיפר איך לפני שנים מספר היה אצל נומרולוג- וזה, לאחר שגבה ממנו את שמו, תאריך הולדתו ואת שמות הוריו, ניבא לו דברים שהתגשמו בחייו, אחד לאחד עד תומם. אמרתי, שאני מסתייגת מנבואות שמגשימות את עצמן. שבדרך כלל, אני מעדיפה לתת לאדם כיוון ואת חופש הבחירה שלו. "אבל היה זה ´נומרולוג קבליסט´" ענה לי הבחור "וקבליסטים מאמינים שהכל נקבע לנו מלמעלה"… אז בואו נבהיר זאת אחת ולתמיד. גם למען הבחור ההוא וגם למעננו. הקבלה, היא תפיסה רוחנית גבוהה מאד, המבינה את הסיבה הראשונית של העולם ורואה את הדפוס הנרחב יותר של היקום. זוהי ההבנה המלאה של הכוח הטבעי המכוון את אנרגיית החיים שלנו, לקראת שלמות. זוהי תפיסה מטאפיזית. המטאפיזיקה דנה בדברים שמעבר לעולם הפיזי. זהו מדע פילוסופי החוקר את הסיבה המעניקה צורה. את סוד הבריאה. את מהות הנפש ואת הנשמה ואת העקרונות הנעלים ביותר והמופשטים ביותר המצויים ביסודו של כל מדע. בעוד שהמטאפיזיקה התפתחה בקרב הוגי דעות ואנשי רוח בכל העולם, התפתחה הקבלה יותר בקרב העם היהודי, ללא קשר לדת, כפי שהחרדים תופשים אותה. מפיו של איש קבלה המלמד אסטרולוגיה שמעתי, ש"הכל צפוי והראשות נתונה". כלומר, אמר האיש ופירש: "צפוי-מלשון ציפוי-מה שאנו רואים בעולם הגשמי, הוא רק הציפוי החיצוני של עולם הרוח, שהוא זה המוביל להתרחשויות הפיזיות. ואילו הראשות נתונה (לא רשות, כמו רשותו של בעל הבית, אלא ראשות כמו ראשות שלטונית) הראשות נתונה לו. כלומר, הפנימיות ששלטת מתחת לעולם החיצוני היא זאת שנתונה לנו. הנושא של קביעת הדברים הוא כה רחוק מהקבלה, כרחוק מזרח ממערב. מפני שכל העבודה כאן, היא עבודה עם נשמות!!! ובמילה אחת אפשר לשנות דרך וכיוון של בן אדם וזוהי אחריות גדולה מאד." סיכם האיש. המושג מיסטיקה נגזר מהמילה היוונית ´מיסטיקוס´. כלומר, סודי. מיסטיקה משמעה מסתורין, תורת הסוד והנסתר. הקבלה, יש בה מיסודות המיסטיקה. היא נקראת ´מיסטיקה יהודית´. מפני שבמשך דורות רבים היא הייתה ´תורת הסוד´ והוגבלה רק לתלמידי חכמים שעברו את גיל הארבעים. מיסטיקנים היו מאז ומעולם. אלו הם אנשים, לעתים בעלי תואר של רבנים, העוסקים בהכנת קמיעות למיניהם, בנומרולוגיה ובגימטרייה והרבה מהם אמונים בעצם על תורה עתיקה מסוג אחר, הנקראת מאגיה. המילה מאגיה, נגזרת מהשורש הלטיני מאגוס, או מאהה, שפירושו בסנסקריט (הודית עתיקה) גדול. והכוונה הייתה ל"חכמים שמשרתים בשירותו של אלוהים". לכן, מוצאה של המאגיה הוא מן הדת. אפלטון למשל, סבר שהמאגיה היא דרך לשרת את האלים ועל כן למד אותה. מאגיה היא מדע עתיק המבוסס על הבנת היכולות "העל טבעיות" של הטבע. אנשים העוסקים במאגיה יודעים לקשר בין אנרגיות של האינטליגנציות הנצחיות לבין העולם המוחשי של הצורות וליצור דברים המבוססים על החוקים הקוסמיים, שהם מעבר להבנתו של האדם הקונבנציונלי ושנראים בעיננו כפלא. לסיכום, כשהמטאפיזיקה מתגלה, נעלם המסתורין. נעלמת המיסטיקה. הכל הופך להיות גלוי ומובן. L&L TALYA

מטאפיסיקה - ומיסטיקה...

נהדר!!! את גדולה!!! אנחנו אוהבים אותך!!! כל כך יפה הסברת את ההבדל בין מיסטיקה ומטאפיסקה, זה מה שאנו טוענים כבר שנים, יש לראות וללמוד את הגלוי, ואז הנסתר הופך לגלוי, הכל כאן ועכשו... אנחנו איתך גם בענין במאגיה... ברם, נושא זה מצריך דיון מעמיק ונרחב, בגדול באור לא משתמשים במאגיה, יש דברים הרבה יותר מועילים... נמו למשל לא לתת עתיד מוחלט... ואנו תמיד אומרים: "הפשטות הבלתי נסבלת של הקיום". שלך באהבה סול ולורי

למעלה