אלטרולט..מפחיד

ברק 188

New member
הכדורים ,אני לוקח...

שעה לפני שינה קולנקס נועד להרפות שרירים , אצלי יש רפלקסים של תנעות שרירים ברגלים ובידים בזמן שינה (אני לא מרגיש בהם בשינה) כמו כן כדור אימובן לשינה עצמה ,ישן לא רע אחרי 26 כמעט ללא שינה, בבוקר אין הרבה כאביים ככל שחלפות השעות הכאביים מתגברים בדרך כלל בערב השעות שאמורות להיות הכי רגועות הפכות להכי גרעות.

dorgad

New member
ברק, 26 שנים כמעט ללא שינה?

לבי-לבי אליך. אני "נהניתי" "רק" מ-4 כאלה לפני שהתחלתי לקחת כדורי-שינה. דור

ברק 188

New member
גם 4 זה בהחלט מספיק.

אבל ב4 שנים האחרנות שלי בעזרת הכדורים שאני לוקח כפי שכתבתי ישן לא רע , אישתי מתלוננת שאני
באוזניים שלה
- עכשיו איכות השינה שלה נפגמה במקצת, מכרים את השיר "הגברים נוחרים בלילה אין מה לעשות...

dorgad

New member
ברק, מה אתה לוקח בנוסף לקלונקס?

אגב, גם בעלי סובל בגלל תנודתיות-היתר שלי, אבל אין לנו שליטה על זה, אז הוא התרגל... דור

ברק 188

New member
כתבתי בהתפקדות (עם שגיות הכתיב)

שם כנראה שלא היתי במיטבי ולהלן שוב כדורי: אימובן7.5 מ"ג, +קולנס0.5מ"ג בבוקר ציפרלקס 15 מ"ג . עומד להתחיל טיפול בביו-פידבק מישהי/ו פה עבר ?

tiaa1

New member
האם הטיפול קבוצתי או אישי? אני

מתענינת .אני יודעת שבהדסה עין כרם יש תכנית כזו.

ברק 188

New member
טיפול אישי בתל השומר.

עומד לעבור מחר את "המחינה" ראיון להתאמה להרחות התמונה, וטיפול ראשון.

לא ממש

אני לוקחת די הרבה זמן, עים הפסקה באמצע ועכשיו שוב, הרופאה אמרה לי שזה מגביר את סף הכאב, כלומר מפחית את העוצמה ואחרי זמן שזה במערכת זה עבד. בנסוף, ואני יודעת שעניין התרופות הוא מאוד אישי, אני אכן ישנה עמוק יותר, וכמו שאמרתי לך, השינה זה הדבר הראשון שצריך לטפל בו לדעת הרופא שלי. היה אמור להיות הרבה יותר קצר, סליחה על החנטרוש...

ועוד משהו הקלונקס-

לא שמתי לב סליחה, אבל לי הקלונקס עשה כל כך רע... אכן מאוד אישי ...

dorgad

New member
הכוונה שלי היא: למה את מתייחסת

כשאת כותבת: "אני לוקחת די הרבה זמן"? דור

tiaa1

New member
הי דור, גם אני על קלונקס,כחלק

מ"הקוקטיל" שרקחה לי הרופאה במאמץ לגרום לי לישון. הקלונקס בהחלט מרגיע רגשית וגם ובעיקר שרירים.במקור הוא ניתן לחולי אפילפסיה ומותוה לכפיון שרירים,אך כיום נפוץ מאד למצבי דחק רגשים, לנו לחולים שמתקשים להרדם. אני לוקחת רק בלילה בקרב על השינה.לצערי "רק" קלונקס לא מרדים אותי ואני לוקחת בשילוב עוד תרופה,והרבה תפילה. לאחרונה,כשחלה החמרה במצבי, התחילו שוב "קפיצות השרירים" מיד אחרי שנרדמתי ואז התעוררתי. גיליתי שתרגילי התעמלות -מתיחות כ-10 דק' מרגיעים אותי מספיק כדי שאשכב בשקט ואתן לתרופות להשפיע.לעיתים כשהמצב באמת רע,ועוברות השעות,אני מוסיפה עוד כדור,בהרשאת הרופאה. אני משערת שאלתך הבאה אולי תהיה מה הכדור שינה שאני לוקחת. על כך אוכל לענות במסר בלבד. להת.

tiaa1

New member
../images/Emo32.gifמיצי שלום, מתנצלת שעדין לא התק

התקשרתי. שלחתי לך במסר את מס' הטל. שלי ואשמח לשוחח איתך.האם את עובדת? האם אפשר להתקשר בערך ב12 בצהרים? חג שמח.

יה, איזה כיף לי

זה הו לך להיות ארוך, אז לנשום עמוק! כיף לי כי זו הפעם ה[כמעט ] ראשונה שאני יכולה, ורוצה להשתתף בדיון. לגבי הקלונס- אוו וואה איך זה השפיע...[ושלא תחשבו שלא הלכתי לבדוק עכשיו אם זה היה קלונקס או זנקס
...] אז זה היה אכן קלונקס , לקחתי אותו פחות משבוע כי בימים שלקחתי אותו הוא: א. לא עזר לי לישון בכלל, ב. לא רק שלא ישנתי אלה הייתי ממש זומבי , כשהייתי ערה הייתי כמו בבועה, מרגישה מנותקת מהעולם יותר חסרת ריכוז [וזה הישג
...] זה היה ממש סיוט, שקשה לי לתאר עד כמה, ההרגשה הזו של זומבי... אצלי יש קשר מאוד ישיר לשינה ובימים שבהם אני לא מצליחה לישון טוב אני בקושי מתפקדת, מה שמקשה עלי , כי הגעתי למצב שבו הגוף, ואני מדגישה, הגוף שלי מכור לכדורי שינה, אבל כאן הרופא שלי, שכבר היללתי, הסביר לי שאין עם זה בעיה כל זמן שהוא עוקב ושברגע שאתחזק אני אוכל להיגמל- ברור שעל ידי כמה ימים ולילות לבנים אבל אני אוכל. אז לסיום- היה סיוט , אבל כבר ממש לא, אני עכשיו לוקחת סטילנוס ואלטרולט [ ועוד כמה דברים טובים...
] ולאט אבל בטוח- יש שיפור. היה ארוך, אה? התנצלתי מראש, מסתבר שיש לי הרבה יותר להגיד ממש שחשבתי...

../images/Emo32.gifטיה, טיה אני נוסעת לחג

החלטתי שדי לי לשרוץ בבית ושאים אני לא עושה כולם אני יכולה לעשות את זה בכל מקום. קיבלתי את המסר שלך, אבל אני רק לביקור קצר כאן אז אני מצטערת ואניאצרו קשר כבר אחרי החג אבל ממש תודה אז חג שמח ונהדר וימים טובים מיץ

dorgad

New member
אכן, קלעת בול, ואשמח למסר. בעניין

פרכוסי השרירים, לי האלטרול מאוד עוזר, כמו גם לתחושות הזרמים בגפיים. דור

tiaa1

New member
דור, התרופה קלונקס לא מקילה ישירות

על הכאבים. בשילוב תרופה שהיא ממשפחת ה-SSRI ,, היא יעילה יותר כיון שה-SSRI מוסת את רמת הסרוטינין המופרש במוח ,ומטרתו להקל על כאב.

למעלה