אלטרולט..מפחיד

3שרונית

New member
אלטרולט..מפחיד

בדקתי באינדקס תרופות, ממש מפחיד כל האזהרות שם...ןעם המזל שלי בטוח יהיו תופעות לוואי. יש משהו פחות מפחיד......?????????

B Positive

New member
היכן בדקת אינפומד?

לא ראיתי משהו מפחיד מעבר לנושא ההריון. שבו כל תרופה מפחידה אותי . קחי גם בחשבון שבאלטורולט המינונים נמוכים יותר.

dorgad

New member
מכל התרופות שמציאים לנו, האלטרול

לפחות לדעתי ומניסיוני, הוא הפחות מפחיד. דור

ornelia

New member
דור זה מאד אינבדואלי

לי זה הכדור היחיד שעשה לי הכי רע שיכול להיות לעומת זאת הקלונקס הציל את חיי

dorgad

New member
מסכימה איתך בעניין האינדיבידואליות

כיצד מסייע לך הקלונקס? דור

ornelia

New member
דור

עד הקלונקס לקחתי שנים קסנקיס נפלתי לתהום הנשיה הקלונקס הרים אותי משם עוזר לי לתפקד 9 שעות עבודה מלאות ללא העדרות (תמיד יש כאבים) אך מתרגלים אליהם כחלק מחיינו. ללא הקלונקס השינה היא לא שינה הוא פשוט עוזר לי מאד

ornelia

New member
ורציתי להוסיף

נפגשתי עם ד"ר פריד פעמיים בחיי והתרשמתי ממנו מאד אך עוד לפני שקבענו בכלל איך שהוא השגתי את הטלפון שלו האישי ביום שישי והוא ענה לי בסבלנות וסובלנות שאין כמוה (מאז אני מעריצה שלו) הוא נתן לי לשפוך הכל בטלפון ואז ביקש ממנו שאלך לרופאה שלי ואבקש את הקלונקס - כל כך נתתי בו אמון שזאת עשיתי ולא הצטערתי.

dorgad

New member
אורנליה, תודה, זה חשוב

כיום, בנוסף לאלטרול, כפי שכתבתי כבר, אני לוקחת מדי פעם רילקסין (טבעי, על בסיס ואלריאן, כסיוע בהירדמות, וזה אחרי שבמשך כ-5 שנים השתמשתי בכדורי שינה. אני מבקשת לחדד את עניין הקלונקס: הבנתי שהוא מסייע לך להירדם. האם מעבר לכך יש לו השפעה נוספת? הבנתי שהקלונקס נועד להרפיית שרירים. האם מעבר להרפיית השרירים בשינה השפעתו נמשכת גם ביום? אני שואלת משום שאם כך הדבר, ההיגיון אומר שצריכה להיות הקלה בכאבים, ולפי דברייך - לא כך הדבר. תודה על התייחסותך, דור

ornelia

New member
דור

אין דבר כזה להעלים את הכאב לגמרי אני נוטלת אך ורק לפני השינה ובמקרים קשים גם במהלך היום (נדיר) אני מאמינה שהוא עוזר לי לעבוד, לצאת לבילוי שצריך (בלי להשתולל) משהי רשמה על יחסים בין אישיים גם זה פעיל, כל מה שצריך - נכון שהמינון יותר קטן ונכון שאם אני נמצאת באיזה אירוע וכמה לרקוד כמה ריקודים אני מרגישה את זה טוב אחר כך אך כמו כן אני מאמינה שללא הכדור התפקוד שלי היה לקוי לגמרי ולא רוצה אפילו לחשוב על זה. התפקיד שלו במקרה שלי להרפות את השריר דור בשמחה אענה לך על כל שאלה אך בכל מקרה (אני לא רופא) וכדאי לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך גם כרגע שאני מקלידה לך נפלתי בכמה ימים של כאבי צוואר וראש איומים זה קיים וזה כנראה תמיד יהיה ברקע אין מה לעשות חוץ מאשר לנסות ולשפר את איכות החיים

dorgad

New member
אורנליה, תודה. לצערי, אני מודעת

מאוד להתנהלות של הכאבים בפיברו'. בכל זאת, קיוויתי שאולי מעצם תכונת ההרפיה שיש לקחונקס, יש גם לפחות קצת הקלה בכאבים. מהודעתך הזו, אני מבינה שחר כך הדבר, וחבל. תודה שוב, דור

linar1

New member
אני יכולה

להצטרף לדברי של אורניה - קלונקס מחזיק אותי... אני כמובן, עושה מדי פעם הפסקות, אך זאת התרופה האולטימטיבית עבורי... זה מציל אותי במצבים הכי קשים... לגבי הכאבים - יש תקופות מאוד קשות, כמו שאני עוברת עכשיו ושוב הקלונקס הכי טוב... כי הוא נועד לזה.

dorgad

New member
לינר, התוכלי לפרט

במה מסייע לך הקלונקס? האם הוא מקל במשהו את כאבייך? האם תורם לעירנותך? דברים אחרים? נוספים? תודה, דור

ornelia

New member
דור שוב מתפרצת

וודאי שהוא מקל אחרת איך הייתי קמה על הרגליים אחרי הנפילה הגדולה שהיתה לי. פעם הרופאה שלי הוותיקה הסבירה לי שאפילו הכדור הכי טוב בעולם באיזה שלב מפסיק להשפיע ואז צריך לעשות הפסקה של שלושה שבועות והוא ישפיע שוב

dorgad

New member
אורנליה, ביקשתי את דעתה של לינר

ולא ברור לי מדוע את משתמשת ב"מתפרצת". מה הדלת הייתה סגורה??? דור

linar1

New member
אורנליה../images/Emo24.gif

את אדם נורא עדין... לדעתי דור פשוט רצתה לקבל כמה שיותר תגובות מכולנו... את הייתי יותר מבסדר. נראה שזה תרם לכולם.

dorgad

New member
להיפך, אורנליה, המטרה היא שנחווה...

..דעות, ולא שננזוף באחר/ת על "התפרצות"... דור

linar1

New member
דור

הינה הפירוט: 1.מקל על כאבים ומשחרר את השרירים התפוסים ועל הקשיון, 2.מפחית את המתח הכללי, כי הכאבים לפעמים בלתי נסבלים(יש ימים שאני מרגישה "כמטרה חיה במטווח"!!!) - ואז עם קלונקס יותר קל לי להרדם. אני לא אגיד לך שזה תורם לעירנות, אך אם אני פחות מתוחה והיכולת להתרכז כן משתפרת. 3.וכשאני ישנה קצת, לאט לאט מגיע שיקום זמני...כי אין תקופה שאני יכולה להגיד שהכאבים נעלמו, אבל ניתן לחיות עם זה... לעירנות נוכחתי לדעת,שעוזרת חומצה מלית עם מגנזיום. כרגע חסר לי מגנזיום, שנאווה המליצה(400-500). אני לוקחת בינתיים רק 125 מגנזיום וזה כנראה עדיין מעט.

dorgad

New member
לינר, תודה על התייחסותך../images/Emo140.gif

דברייך חיזקו את החלטתי לבדוק עם הנוירולוג שלי אפשרות לנסות קלונקס. תודה שוב.
דור

למעלה