אלחוטנית!!!!! לבן אם אפשר!!!

bravdy

New member
אלחוטנית!!!!! לבן אם אפשר!!!

התפקיד אלחוטנית מתחלק לשלוש תחומים: אלחוטנית, סמב"צית ואח"מסית. אם בחרתי בתפקיד אלחוטנית אבל אני מעוניינית רק באחד התחומים מה עושים אז? האם יש לי אפשרות לבקש תחום מסוים בתפקיד הזה??

יניב100

New member
פשר לבחור בערך

את אומרת מה את מעדיפה,אבל ישנם מבדקים שבסופם מוחלט לאיזה תחום את הכי מתאימה. המלצה שלי:תברחי מאלחוטנית-תפקיד משעמם,ההכשרה בבה"ד 7 שהוא מכל מגעיל לכל הדעות.תפקיד האלחוטנית הוא הפעלת מכשירי קשר בתוך חדר עם מכשירי קשר.

bravdy

New member
ליניב-בקשר לאלחוטנית

הסמבצית היא חלק מתפקיד אלחוטנית זאת אומרת שאם אני מותרת על אלחוטנית זה אומר לוותר על סמבצית!!??

segala

New member
ממש לא....

יניב, עם כל הפז"מ שלך בצבא האמיתי... וכמו שהבנץי, אתה בחיה"א, אז אולי אצלכם יש אנשים שיושבים בחדר עם מלא מכשירי קשר והתפקיד שלהם נקרא אלחוטנית, אבל אצל הירוקים זה ממש לא ככה. אלחותנית בצבא האמיתי אחראית על הקשר, אם זה בגדוד ואם זה בכל רמה אחרת (חטיבה, אוגדה...). היא בעצם תחת פיקוד של הקשר"ג, קשר"ח וכ´, ועוזרת לו באחזקה של הקשרים, ארגונם, והכנתם לפעילויות ומבצעים.

יניב100

New member
אלחוטנים

אלחוטן יוצא לשטח בנות לא וחוץ מזה ישנם גם אלחוטנים בעלי פרופיל קרבי שיושבים בחדר(כמו חבר שלי)ובודקים קשר מול אלה שבשטח.

segala

New member
נראה לך באמת....

דבר ראשון, אין דבר כזה "בנים יוצאים לשטח ובנות לא". ברגע שצריך אנשים בשטח לא משנה אם זה בנים או בנות, עוד אדם זה עוד שתי ידיים עובדות. דבר שני, לאנשים שיושבים בחדר עם מכשירי קשר ובודקים מול אלה שבשטח יש שם אחר מאלחוטנים, דווקא נושא שחרשו עליו המון יחסית לחשאיות שבו... תפקיד שאני לא מבין איך אי אפשר לדעת מה זה - וזה סמב"ץ/סמב"צית

למעלה