אלו הם פניהם.

אלו הם פניהם.

שיחה שלי באייסי עם פעיל "נוער שינוי" המוכר בפורומים בתור:"היהודי הנאמן". הוא: ראיתי שכתבתה דברים שקריים. אני: כל הכבוד לשינוי. סוף סוף היא עומדת על עקרונותיה. למה שקריים, אחי? הוא: היא תמיד עמדה לא כמו יחד והעבודה. שכתבה בהודעה האחרונה שלך או לפניי האחרונה שזאת ממשלה רעה וכו.. אני: חחח. נכון. שיקרתי. זו ממשלה נוראה!!! חוץמזה: לא יישכחו לכם את האי המצאות שלכם בחוק שהגישה זהבה גלאון בנושא ברית הזוגיות. הוא: תעבור לשינוי (משום שאמרתי שעמדו על עקרונותיהם). אני: אני סוציאל-דמוקרט. סליחה. אני מאוד גאה ואוהב את המפלגה שלי שלא כשלכם-שלי נאורה באמת. הוא: אבל ה יא לא עומדת על עקרנותיה אתה מוכן להיות במפלגה שלא שומרת נאמנות? ואין כזה דבר סוצייל דמוקרט. הכל שטיות. אני: שלי שומרת נאמנות 100%!!! הוא"אין דבר כזה סוציאל-דמוקרטיה. אני: בסדר... (על כך שאין דבר כזה "סוציאל-דמוקרטיה" הוא כל הזמן אומר זאת). הוא: כן מוכנה להיכנס אם שס ויהדות התורה. אני: בקטע הזה ברור שאתה טועה ולכן אני לא אתווכח איתך.נו אז מה? מה? אנחנו גזענים כמוכם? הוא: נכנסתם אם שס!!! בתקופת ברק. אני: נו, אז מה? העיקר שטוב לעם. שריד היה שר החינוך הטוב ביותר במדינת ישראל. הוא: לא מסתדר לי בראש ביילין אם בינזרי. חחחחחחחחחחח. כמה שטויות. אני: לא אז לא.. הוא: שריד לא היה פחות גרוע מלבנת. אני: עשה לי טובה. כל שרי החינוך הטובים היו בשמאל. הוא: זה כמו שתגיד שברק ורבין היו רשאיי הממשלה הטובים ביותר. אני: שריד היה בין הטובים. הוא: חחחחחחחחח אני: רבין ז"ל הי"ד, הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה בזמן האחרון. כולל את כווולם. הוא: נתן כסף לחרדים. אני: אז מה? הם לא בני-אדם? הם לא אזרחי ישראל? הוא: וטומי לפיד הוא שר המשפטים הטוב ביותר. אני: ביילין היה שר משפטים יותר טוב ממנו. אחי, יש לך ראיה קצרה מדי. הוא: מה יש לך מהחילונים הם לא בניי אדם? אני: ביילין היה שר המשפטים הרבה יותר טוב ממנו. הוא: שר המשפטים המהולל. חחחחח. למה?. אני: כווולם, קודם כל, בני-אדם. לכולם מגיע לחיות בכבוד.. כולל לחרדים. הוא: טומי העיף את את עדנה הרבל ואלייקים רובנשטיין השמרנים האלה. שהבטיחו ולא קיימו. אני: כנס לאתר הכנסת והשווה את פועלו של לפיד לעומת ביילין. כך תבין מי יותר טוב. עדנה הרבל? העיף? היא סיימה את תפקידה!!! כנ"ל גם רובינשטיין. הוא: בכל זאת ביילין היה מעט יותר זמן מלפיד (נסיגה. סוף סוף). אני: לא נכון. ביילין היה בממשלת ברק. זה הרבה זמן? הוא: אין כזה דבר סיימה תפקידה אני: זה בדיוק כטומי לפיד: כשנה. יש. הוא: טומי לחץ טוב מאוד בשביל להעעיף אותם אני: כאילו שאתה יודע... הוא: פורז שר הפנים הטוב ביותר בהיסטוריית ישראל., אני: הוא לא לחץ ולא כלום. הרבל רצתה להגיע לעליון. הוא: הגיעה במקומה שמגר. אני: טוב מאוד. העיקר לא מישהו מושחט. אבל הרבל היא הכי טובה. טומי יודע זאת. הוא: הרבל לא ניקטה את השחיטות. ופורז הכי טוב. אני: ההפך: להזכירך היא פתחה את רוב תיקי החקירה נגד פוליטיקאים. היא אישה אמיצה שהפוליטיקאים פחדו ממנה. אחי, יש לך זיכרון קצר. הוא: טומי אמר שישימו מצלמות בבתי המשפט אני: היא כרגע לא בעליון רק בגלל שהיא באמת נלחמה בשחיתות. הוא: נגד מי?? דראי? אני: שרון, בלומנטל ועוד ועוד... הוא: ובסופו של דבר שרון לא בכלא. תפרה תיקיפ לכולם. אני: נכון. זו חלק מהשחיתות. הכול בגלל היועץ המשפטי החדש. תפרה תיקים? אל תהיה לי תמים!!! הוא: אפילו טומי, לפני שנכנס לממשלה, אמר מה הוא חושב על תיק שרון. ידוע מה הוא חושב... רק שתדה שלטומי היה יותר היטבאויות מעניינות ומצחיקות וחריפות מאשר לכל חבר כנסת מיחד ביחד! וזה לזכותו. הוא דיבר יפה בפופליטיקה. אני: יש לי הרבה דברים טובים להגיד על שינוי. אבל אתה צריך להודות גם בכשלים. אחרת זה לא פייר. הוא: איזה? אני: מינוי היועץ המשפטי החדש. פורז. פריצקי. השחיתות השלטונית. ועוד ועוד. הוא: יש להם את ההיטבטעויות הכי יפות. אני: אז מה? מתי תבין: לא משנים הדיבורים!!! מה שחשוב אלו המעשים!!! פורז מתבטא ממש יפה... הוא: למה פורז זה טעות? למה המינוי טעות? למה פריצקי טעות?שינוי בכלל לא מושחטת. הוא היה שר תשתיות מעולה. אני: פורז:"אין עניים בישראל". המינוי:"ביטל את תיק שרון". פריצקי: היה מושחט במפלגתכם. שר טוב: הוא ויתר לכווולם בכל נושא. הוא לא טיפל במע"צ. הוא: באמת אין רעבים בישראל פריצקי היה רק קצה הקרחון גם שגב אם האקסטזי אני: אין עניים? לעשות לך סיור? הוא:לא מעניין אותי. אני: לא מעניין אותך עניים? זה ממש אסון לאומי. יש לטפל בזה. הוא: שיילכו לעבוד הפרזיטים האלו! אני: איפה לעבוד<? אמל סבתא שלי? תביא להם עבודה מכובדת-הם יעבדו. הוא: זה פשוט דמגוגיה אתה יודע יותר טוב ממני שכל עבודה מחבדת את עצמה שיעבו בחקלאות. שאחר כך לא ילכו להדבחיין לנתניהו. יש להם סעיה. אני: יש למדינה בעיה . לא להם. אין עבודות שמכבדות את בעליהן. כולם מנצלים את המצב הקשה כדי להשמיט זסכויות. הוא: שלא יעבודו בכלל. אני: זו דמגוגיה זולה. אם כבר דיברנו.....איך הם יחיו? הוא: עדיף שייעבדו בעבדות מאשר שבכלל לא יעבדו.שימותו!!! אני: תפסיק כבר!!! הוא: שלא יחחיו אל חשבוני אני לא משלם מיסים בגלל שלמישהו לא בה לעבוד בחקלאות אני: שיהיו להם תנאים נורמליים הם יעבדו.הבטחה שלי. הוא: אתה מדבר על קומניזים! אני: למה קומוניזם? הוא: שוב אתה מתחיל אם זה? אני: צרפת, זה קומוניזם? פינלנד, זה קומוניזם? שוודיה זה קומוניזם? גרמניה זה קומוניזם? הוא: אני מעדיף שתגיד את המילה הישנה סוסייליצם. אבל הם בלונדינים ויש להם שדיים גדולים אני: סוציאליזם הוא לא דמוקרטי. סוציאל-דמוקרטיה היא דמוקרטית. הוא: למה לא?וקפיטליזים הוא דמוקרטי? אני: אם זה עובד בסקנדינביה ועבד פה לפני עידן לקחיהו זה יעבוד שוב. הוא: אז בואו נעשה קפיטל דמוקרטי אני: קפיטליזם? כן. הוא: יותר טוב מסוסייל דמוקט אני: לא.קפיטליזם זה גרוע. הוא: אני יותר אוהב את הקפיטליזים זה יותר קל להגיד ולכתוב. יאאלה קדימה לאמריקה. אני: בארה"ב אחוזס העניים הגבוה בעולם המערבי. הוא: שקר. אני כנסת ל-Y-Net. תראה... הוא: כי יש שמה קושים אני: לא ידעתי ששינוי גם גזענים. אולי אני אעביר את שיחתנו לפורום כדי לשאול אם מה שאתה אומר מיצג את נוער שינוי? הוא: בכיף. רק תעשה לי טובה לפניי זה תתקן לי את השגיעות כתיב שלא יחשבו שאנלפבטיים מייצגים את נוער שינוי. אז מה שינוי? אלו הם פניכם?

בושה לשינוי

כשמסתכלים על איך ש"היהודי הנאמן" מתבטא אפשר להבין איזה מן אנשים מצביעים שינוי. "בארה"ב אחוז העניים הגבוה בעולם המערבי..............." "כי יש שמה כושים..............."?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! שינוי=גזענות

Roobie

New member
לא כושים, קושים

אתה סתם מעוות את דבריו

תגידו ,מה אתם עושים צחוק?

גם אני יכול לקחת את השמאלני הכי דביל, אנלפבת ו...גזען (ממש לא קשה למצוא, {הי כבר מצאתי}), ולהגיד שהוא משקף את כל השמאלנים ואת מפלגת יח"ד/מרץ/מה שמה. מפלגת שינוי קבלה 15 מנדטים מהעם. וכדאי שתבדקו טוב טוב מאילו מגזרים בעם. מצבו האקדמי, כלכלי של בוחר שינוי הממוצע בבחירות האחרונות היה הגבוה ביותר מבין כל שאר הבוחרים של המפלגות האחרות. פי 100 יותר ממרץ ,אני מבטיח לכם.למען הפוליטקלי קורקטיות (וכי זה עלול להשמע בטון מתנשא) אני לא עכשיו ינמק לכם מי הצביע שינוי ומאיפה ומי לא. אז תעשו לי טובה. שינוי= שפיות

אהא, אני הייתי מציע לך לא לדבר

"מצבו האקדמי, כלכלי..."?!?! אתה חוזר שנית על אותם שטויות של מיסטר "נאמן"! מה הקשר בין מצבו הכלכלי-אקדמי של אדם למוסריותו?!?!?!?!?! להיפך, זו בדיוק הנקודה שנחנו מנסים להעביר: אתה מביע פה עכשיו את האליטיזם המפלה שאני הצבעתי עליו. יכול להיות שאתה לא גזען, זה לא אומר שאתה לא מפלה. אותם אנשים שאתה אומר שהם ה"טובים" שהצ ביעו לשינוי אני טוען שהם אשכנזים אלטיסטים גזענים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה כמו שאמרתי מצאתי גזען שמאלני פה

לקח לי יותר מ10 דקות. אכזבה. מצב אקדמאי וכלכלי אולי לא משקף ב-100 אחוז את מוסריותו של בן אדם (אחרים יסכימו אבל על פחות) אבל משקף את השכלתו ואם הוא לא אידיוט. אם אני צריך לבחור אם לקבל עצה מעובד ההייטק לעומת פועל טקסטיל, אני אקח את זו של הראשון. נכון ,גם הוא יכול לטעות, אבל הכל עניין של סבירות שדווקא הפועל צדק. מי שהצביעו לשינוי הם לאו דווקא ה"טובים" (ש"ס הם הרעים?), אבל הם בטוח חכמים (הרוב לפחות). נ.ב קורע אותי במשפט האחרון שלך שמצד אחד אתה מאשים את כל מצביעי שינוי שהם אשכנזים אלטיסטים ,ואז אתה מוסיף שהם גם גזעניים.

snapis

New member
אתה לא רוצה להישמע מתנשא?

אני בהחלט מסכים איתך, שקביעתו של king arthur היא כוללנית ובהחלט לא מייצגת את בוחרי שינוי, אבל גם הקביעה שלך היא מוטעת, לא מחוברת למציאות ובהחלט מתנשאת. יש לך איזושהי סטטיסטיקה לבסס עליה את הקביעה שלך? איזה נתון מדבר על כך שאקדמאים הם יותר חכמים. הקריטריונים, ברוב המצבים, לקבלה לאוניברסיטה הם שניים: 1. תעודת בגרות- משקף יכולת אינטלקטואלית בתחומים מאוד צרים. חושף בעיקר שני יכולות אינטלקטואלית: יכולת שינון וחשיבה מתמטית. שני התחומים הנ"ל, כמעט לא נקשרים לחשיבה פוליטית. חשיבה פוליטית זאת חשיבה ביקורתית, יכולת גבוה להסקת מסקנות, פיתוח רעיון מסוים וכד'. להפך אנשים בעלי תעודת בגרות גבוה, הם בדרך כלל אנשים שעשו אותה בבתי ספר ובית ספר הוא המוסד שהכי מדכא חשיבה יצירתית מחשבה חופשית וכד' (אם תרצה אני אפרט) 2.כסף- בהחלט לא משקף את היכולות הפוליטיות שצוינו לעיל. (לא נראה לי שצריך לפרט, עוד פעם, אם תרצה אפרט.) בהקשר למוסריות- אני לא מסכים איתך, אבל אין טעם לויכוח. מין הסתם, אם אתה תומך שינוי, ההגדרות שלנו למוסר הן שונות ולכן אין טעם לויכוח.

אני לא אכתוב הודעה נוספת בעניין

חשבתי שלפחות תבין עניין ותראה שאין קשר בין מוסר למעמד חברתי ולהשכלה אבל כנראה שלא. אני לא מאמין שאני אצליח לשכנע אותך בהודעה הזו אבל בשביל שאני אוכל להגיד למצפון שלי לפחות שאמרתי את שיש להגיד אז ככה: אין קשר בין מעמד כלכלי למוסר - ההבדל היחיד הוא הוא ביעילות: כשנער עני נרקומן משכונת עוני גונב טלוויזיה בפריצה זה הרבה פחות מוצלח וגם מזיק מאשר בעל תאגיד ענק שמעלים מס ולא נותן לעובדיו הזוטרים את זכויותיהם. אין קשר בין השכלה למוסר - בעבר היו אנשים מאוד מושכלים וגם מאוד רשעים, הדוגמה הכי מובהקת: הנאצים - בתקופת הנאציזם היו כמויות אדירות של אקדמאים באוניברסיטאות (הרוב) שדחקו את רגליהם של היהודים מהאוניברסיטה ושקיימו פעילות נאצית באוניברסיטה. מיותר לציין שגם אנשים בכירים רבים במשטר הנאצי היו משכילים, והכי, הכי מזעזע: במחנות ההשמדה היו רופאים (אנשים שנשבעו להתייחס באופן שווה לכל אדם) שהיו אחראים על דברים מחרידים כמו הסלקציות.

אני מודיע לכל השמולנים בזאת

שאני לא כתבתי לא כושים ולא קושים!! פשוט המלך הערום ארתור החליט להוסים את המילה הזאת ללא ידעתי ולא על פי ההסכם בעל פה בייננו

שקרן../images/Emo70.gif אתה מסלף את דבריך../images/Emo70.gif

שלום, אתה כתבת "קושי" בכבנתך לאפרו-אמריקנים בארה"ב. לא היה שום הסכם בע"פ, אלא בכתב-אם בכלל. אתה שקרן. אני, לא הוספתי כלום
תחי מדינת ישראל

ועוד דבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לנו שם
לא "שמולנים" (למרות שזה מה שאנחנו באמת), אלא חברי נוער יח"ד. זה השם שלנו:"נוער יח"ד" ותכניס לך את זה טוב טוב לראש
תחי מדינת ישראל

0216

New member
י"חד באמת יחד........

נגד מדינת ישראל........... נגד מתנחלים...... נגד כל מי שלא בדעה שלהם.... בעד מי הם????????? ערפאת ( ברכת תנחומים לרוצח) עבו עלא אבו מאזן..... סטאלין ( עוד רוצח) בקיצור נוער יח"ד יקר אתם לא ממש להיט לעם ישראל ומופת וגאווה ...

צחוק צחוק צחוק...

שלום, לרצות שלום זה נגד מדינת ישראל
לא להסכים איתה זה נגדה|!?| לא נגדם. פשוט הם סיימו את תפקידם שמה ועכשיו שיעברו לגליל והנגב. כל מפלגה חולקת על הדיעות של המפלגות האחרות. בעד עם ישראל ובעד מדינת ישראל
לשלוח תנחומים זה לא להיות בעד. אבו עלא אבו מאזן. מה קשור
ומה רע
סטאלין
אפילו חד"ש לא תומכים בו
אנחנו סוציאל-דמוקרטים. לא קומוניסטים ומכאמור: אפילו חד"ש הקומוניסטים נגדו. ולכן: אנו להיט, מופת וגאווה לעם
ישראל
.
תחי מדינת ישראל

0216

New member
יחד לשלום??!! או יחד לטרור?

מה זה לרצות שלום??? כולם רוצים שלום........ גם הימנים.... יש הבדל בין לא להסכים ולהיות פסיבי.... לבין לא להסכים ולתמוך ולצדד בטרוריסטים.... ( ערפאת למשל) ללכת להלוויה של רוצח ????. או להביע דעות מטומטמות קיצוניות נגד בני עמך...... לומר " אנחנו רוצים שלום" זה הכי קל גם אנירוצה שלום אבל להיות מציאותי ..... וזה מה שקשה לשמאלנים, שום דבר לא יעצור אותם גם לא המציאות...... שאומרת צועקת צורחת כבר 56 שנים לא!!!!! אי אפשר לעשות שלום עם מי שלא מעוניין! נקודה!!! מה זה סיימו את תפקידם???. אתה מדבר כמו איזה קצב שהולך לשחוט את בשרו אולי אתה סיימת את תפקידך ? יאאללה תתחפף מאיפה שאתה גר ...... כולם מתנחלים מה לא שמעת הם קראו לאשדוד אשדוד הכבושה??? או לגילה בירושלים "הכבושה" ...... אז על מה אתה מדבר אם נעבור לגליל יעזבו אותנו בשקט? אם תוותר ולא תעמוד על שלך ...... תישאר בלי כלום!!! כי זה מתחיל ביהודה שומרון עזה ונגמר בכל ישראל...... חחחח הצחקת אותי לשלוח תנחומים זה לא בעד? בטח זה כי אתה חושב שהוא רוצח? מה לא שמעת מה אבו מאזן אמר????. שהוא לא מתכוון לוותר על זכות השיבה לא רע נכון???. סטאלין בלי קשר לקומוניזם.... היה רוצח בדיוק כמו ערפאת ולכן הבאתי אותו דוגמה..... אולי גם היית מצדד בו כי הוא "אדם"? סליחה שולח ברכת תנחומים? ודרך אגב גם אני בעד סוציאל- דמוקרטיה...... ובלי קשר אני נגד כל היפה נפש מהשמאל ששאוהבים ערבים!!! לכן אתם לצערי עדיין לא להיט מופת וגאווה לעם ישראל יש לכם עוד מה ללמוד בנושא..... מהאיחוד הלאומי למשל.........

אין לי......מושג....מה אם....אחרים

אבל......אני......פשוט........לא מסוגל לקרוא..........כשכותבים לי.......ככה............אתה חושב.......שמישהו.....מסוגל.....לקרוא מה שאתה......כותב.....??? אני חושב.....שלא...!!!

0216

New member
:-../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמצחיק אתה !!!! (או שלא)

מיסטר what ever לא יפה אני לא אדם??? אותי לא תנחם? אוף כמה חבל...................................................................................................................................................... אההה יש לך בעיה עם זה?????????????. שאני כותב נקודות??????.. ברבה נקודות??????. אוי אני באמת מצטער ........................................................................................ א-........ד-........י- ..........-ו............ ט........................................................... קפוץ לי

0216

New member
או שפשוט אתה לא מסוגל להתמודד

עם מה שכתבתי בצורה רצינית???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? כי אני שואל שאלות קשות

אני לא נגדך בנאדם

תשמע, אין לי בעיה לשמוע שאלות קשות, שמעתי את הקשות ביותר והתוכחתי איתם, תאמין לי. אני מנסה לעזור לך: קשה להסתכל עליך ברצינות אם אתה כותב בצורה כזאת ובאמת גם קשה לקרוא. אני מצטער אם פגעתי בך, לא זאת היתה הכוונה.

למעלה