אלו הם פניהם.

אני חושב שהוא לא מסוגל להתמודד

עם כל סימני השאלה, הם גורמים להתקף אפילפסיה ולפירכוסים הרבה לפני שהם גורמים לשאלה להיות קשה יותר (אם בכלל).

eviv

New member
אתה יודע קצת מגוחך

להיות בעד שלום אך להאמין בתנאי בילתי אפשריים לשלום הזה. אתה מצפה שגם ישראל תחזיק בכל השטחים, וגם יהיה שלום עם העם הפלסטינאי. יופי, כולנו רוצים שלום, הבעיה היא שיש חלק מהאנשים ססדר העדיפות שלהם הוא קצת שונה כמו לך למשל, בתור תומך באיחוד הלאומי אתה הרי לא תוותר על שיטחי א"י לא?

0216

New member
מגוחכים?. יותר מהשמאלנים ????.

אין חיה כזו......... (ואני מצטער אם הנקודות מפריעות גם לך ) אני בעד שלום בדיוק כמו שהערבים בעד ש"שלום" הם רוצים את שטחי ארץ ישראל ואני רוצה את אותו דבר.... רק שאני מציאותי ולא פראייר כמוך אני לאייתן להם לרצוח בלי הפסקה ואז לעשות איתם שלום מה סדרי עדיפויות שלך???. למות?? ( ואני שוב מצטער אם זה גרם לך לפירכוסים או להתקפי אפילפסיה ) קח כדורים אבל אתה יודע מה אבסורד בכל הוויכוח הזה ? שהסדר עדיפיות שלנו כיהודים ישראלים לקוי מיסודו כי אתה והשמאל חושב שכשניתן אז נקבל שלום ראית שלא אז אל תדבר איתי על סדרי עדיפויות

"שטויות שטויות תרדוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif"

שלום לך, לא ידעתי שבהודעה אחת יכולים להיות כל כך האבה שטויות. לתמוך ברצח העם הפלסטיני זה לא לרצות שלום. זה שלום עם עצמך. הם מעוניינים. קרא אז קרא. נו אז מה
כל עוד האו"ם מכיר בגבולות ישראל כאלו ואחרים אז אנחנו בסדר. לא בסדר להיות שם כשהעולם לא מכיר בישובים הללו. הוא יוותר גם יוותר על זכות השיבה. אני נגד התנחומים למיסטר ערפאת. נגד
אני לא אוהב ערבים. אני מכבד אותם בתור בני-אדם שווי זכויות כמוני. אנו מהווים הרבה יותר מופת וגאווה לישראל מאשר ה"איחוד הלרומי". הרבה יותר. הם גזענים ואנו לא.
תחי מדינת ישראל
נ.ב תפסיק להכליל את השמאלנים
זה מעצבן

יש ממש מעט סימני קריאה ירוקים הפעם

יחסית, כמובן. אני מניח שהבחור השני לקח לך את כולם

0216

New member
על ראש השמאלן בוער הכפייה

אתה נגד בני עמך ולא יעזור לך אתה מסתכל על אחרים קודם אחרזה על עצמך אתה מתיחס לרוצחים כבני אדם אתה מדבר לא פחות שטויות ממני רק שאני מבסס את ה"טויות" שלי מצטער באמת שאני דואג לארץ שלי כי אני חי בה ונרצחים פה אנשים מהעם שלי ואגב גם שלך וזה חמור מאוד אני מכליל את שמאלנים בדיוק כמו שאתה מכליל את כל הימנים אתם לא וגם לא תיהו מופת וגאווה אולי לערבים ולכן ........ אתם כנאמר בכותרת לא פחות מהם.....

סלוניק

New member
בלי קשר לעובדה שזו הכללה מטופשת,

פרסום שיחה פרטית בפורום ציבורי זו עבירה על חוקי תפוז לדעתי.

עידו דו

New member
אתם קצת מתעסקים בשטויות לא?

באמת? מה זה פה? אי אפשר לעשות הכללה על אף מפלגה... תתפלאו (נאמר בציניות, שלא תתחילו לתקוף אותי), אבל גם במפד"ל וגם בשינוי וגם בליכוד יש אנשים לעניין. והעילג הזה שהמלך ארתור הביא לא מייצג את שינוי, יש אנשים טובים מאוד בשינוי, יש גם לא טובים (כמו בכל מפלגה). אתם מנסים להצמיד תוויות למלפגות אחרות במקום לנסות ולהגיד את המעלות של הפלגה שלכם, מה אתם ילדים בגן? ויש גם אנשים לא טובים שמצביעים מרץ... אמנם לא הרבה (לדעתי כן) אבל יש. תפסיקו עם ההכללות וההכפשות ותתעסקו במה שבאמת חשוב.

עידו דו

New member
קצת תיקונים

הלדעתי כן שבתוך הסוגריים הכוונה להדגיש שזאת הדעה שלי ולא כאילו אני אומר שיש הרבה אנשים לט טובים במרץ... הכוונה הייתה שלדעתי האישית אין הרבה אנשים לא טובים במרץ.

0216

New member
זה בשביל arthur :../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה