יש לנו לוחמת בסיירת מטכ"ל אחרי שעמדה בכל הקיטריונים של המסלול הקשוח בהצלחה אלופה
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 14:40 #1 יש לנו לוחמת בסיירת מטכ"ל אחרי שעמדה בכל הקיטריונים של המסלול הקשוח בהצלחה אלופה
ריקי זו אני Well-known member ביום חמישי ב- 14:48 #2 לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות...
לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות...
Harrington Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 15:48 #3 נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... ואז כולנו ולא רק אותן נשים נצטער על זה.
נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... ואז כולנו ולא רק אותן נשים נצטער על זה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 16:10 #5 נכתב ע"י Harrington: ואז כולנו ולא רק אותן נשים נצטער על זה. לחץ כדי להרחיב... למה להצטער?!
Harrington Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 19:55 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: למה להצטער?! לחץ כדי להרחיב... אם יורידו את הרף הקיים לסיירת?
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 16:09 #4 נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... למה ריקי? שיהנו ואם הכוונה על פוריות, זה שווה ל2 המינים.
נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... למה ריקי? שיהנו ואם הכוונה על פוריות, זה שווה ל2 המינים.
משתפרת1 Well-known member ביום חמישי ב- 20:27 #7 נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... מי שמסוגלת לעמוד בקריטריונים- כל הכבוד לה. ו... לא, שלא יורידו קריטריונים.
נכתב ע"י ריקי זו אני: לצערי אני אומרת... הרבה נשים צעירות יצטערו על המהלך המסוכן הזה... אלה אם יורידו קריטוריונים כמו שעשו ביחידות מעורבות אחרות... לחץ כדי להרחיב... מי שמסוגלת לעמוד בקריטריונים- כל הכבוד לה. ו... לא, שלא יורידו קריטריונים.