אלוף המנג'רים?

אלוף המנג'רים?

חשבתי על רעיון נחמד שמישהו העלה פה בזמנו, נראה לי זה היה עופר. נתאם ביננו משחק חדש, אותה קבוצה, נקבע זמנים, (עונה בחודש?) כל אחד ישחק במחשב שלו בזמנו החופשי וכל כמה זמן (פעם בשבוע?) כל אחד ידווח פה מה הוא עשה. לדעתי זה רעיון מצויין, הבעיה היחידה היא שרובנו כרגע במשחק אחר, וקשה לעזוב ככה סייב באמצע. מה אתם אומרים? אני מוכן, לא כל כך חשוב לי איזה ליגה, אבל רק לא ישראלית.

nWkobi

New member
../images/Emo45.gif + הערות

שיכלול כל ליגה - כולל הישראלית והכי חשוב - בכל סוגי המנג'ר!

Angeldust1

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif

וחייבים שכולם יפתחו סייב באותו מנג'ר?

ofir91

New member
זה מה שהצעתי לפני כמה זמן...

הרוב אמרו שזה רעיון לא טוב אז ירדתי ממנו

positive energy

New member
עשו את זה כבר

אם אני לא טועה עם ליון הצרפתית, זה היה בפורום הקודם ולא חושב שיש פה עוד מישהו שהיה גם אז צריך להחליט על קבוצה אחת, שכדאי שתשחק בליגת האלופות או אופ"א, שיהיה באותו משחק, אותה גרסה, אותו גודל נתונים, אותו תאריך התחלה וכמובן אותן ליגות משנה (אז עשו את זה רק עם ליגה אחת, כי המשחק היה אתגר של מי מצליח הכי הרבה) וצריך גם לסמוך על אחרים שלא ירמו

OFIR 10

New member
בואנה...אתה חייב להשיג FM

אתה פשוט חייב! אתה לא יודע מה אתה מפסיד

אוקיי

אני רואה שיש לזה ביקוש. אז קודם כל, הרוב פה משחקים בFM 2005, לכן אנחנו נשחק עם המשחק הזה. אנשים שמשחקים במשחקים אחרים, יכולים לארגן משחק בינהם, אולי בכל זאת יש מי שמשחק בTCM חוץ מקובי.
אני מציע שנעשה עונה תוך חודש, והדיווח הראשון שנכתוב יהיה אחרי סיום ההעברות, שלא יהיה מצב שאנשים מעתיקים מאחרים. ההצעות שלי: ארגנטינה - בוקה הולנד - אייקס אנגליה - לידס יונייטד, טוטנהם (אם מישהו מכיר קבוצה קטנה משני הליגות הראשונות עם איצטדיון ענק של 70+ אשמח לשמוע עליו) איטליה - נאפולי! להחזיר את הימים הגדולים של המועדון! אולי פיורנטינה.. ספרד - ראסינג, בילבאו אלה ההצעות שלי, עם עדיפות לאנגליה ואיטליה. כל מי שיכול לשחק בFM 2005 שיכתוב פה, שנדע בדיוק כמה אנשים יש.

למעלה