אני מעדיף את לידס יונייטד, אין להם תקציב, כך שאנחנו נצטרך לשחק עם מה שיש וזה יהיה יותר קשה. אני לא כל כך אוהב את הליגה ההולנדית... אז אני פחות מעדיף את אייקס. נאפולי נמצאת בליגה השלישית או השניה? אם היא בשלישית אז אני לא מוכן לשחק איתה. ויאריאל זה לא האתגר הכי מעניין... עדיף כבר לקחת את ראסינג ולראות לאן נגיע. האנשים שיש לנו עד עכשיו: ofir 10 ofir 91 יוסיפוס פלביוס פרנק ב פרקר אהה שכחתי... אין לו את המשחק... חפיף אבישי, אנחנו נספר לך איך היה. האנשים הבאים לא אמרו במפורש שהם רוצים לשחק, אז בבקשה תנו
אני לא אוהב את הליגה הזאת אבל אני לא אתנגד לכל קבוצה שהפורום יבחר, להיפך אני אראה זאת כאתגר חדש. הצעה לפרסם תקנון למשחק לפני שממש ממש מתחילים אותו. למשל איזה דאטה בייס או כמה ליגות (לא לכולם יש מחשב חזק) שיהיה בהצלחה לכולנו
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקשה איאקס. זה מוכרח להיות כיף לשחק איתם. גם תקציב מאתגר, עונה מאתגרת - ליגת אלופות, ובעיקר המון צעירים שכיף לפתח. איאקס זה גם אתגר וגם כיף, בניגוד ללידם שהם סתם אנגלים שיכורים.
גרסותיו (חוץ מה CM5)..אתם יכולים לשחק גם ברשת, זה עובד מהר וקליל.. אני זוכר את התקופה שהייתי משחק עם 4-5 אנשים ברשת..עכשיו יש בגרויות ואי אפשר..וגם ה FM כבד רצח ברשת