אלוף המנג'רים?

uneek

New member
לידס....גם ככה אני משחק איתם

לפחות יש לי את יתרון הניסיון איתם בכלל קבוצה מאתגרת, לא פשוט בכלל לעלות איתם ליגה למרות שהם מועמדים וודאיים לעליה

טוב אנשים צריך להגיע להחלטה

אני מעדיף את לידס יונייטד, אין להם תקציב, כך שאנחנו נצטרך לשחק עם מה שיש וזה יהיה יותר קשה. אני לא כל כך אוהב את הליגה ההולנדית... אז אני פחות מעדיף את אייקס. נאפולי נמצאת בליגה השלישית או השניה? אם היא בשלישית אז אני לא מוכן לשחק איתה. ויאריאל זה לא האתגר הכי מעניין... עדיף כבר לקחת את ראסינג ולראות לאן נגיע. האנשים שיש לנו עד עכשיו: ofir 10 ofir 91 יוסיפוס פלביוס פרנק ב פרקר אהה שכחתי... אין לו את המשחק... חפיף אבישי, אנחנו נספר לך איך היה. האנשים הבאים לא אמרו במפורש שהם רוצים לשחק, אז בבקשה תנו
שאני אדע שאתם רציניים. uneek ben060 (דבר איתי בפרטי) positive energy

dlml

New member
אני לצערי

לא יהיה בפנים, יש לי קצת מבחנים בזמן האחרון ואין לי זמן כל כך לשחק, אז אני יקרא איך אתם נהנים ואם זה ילך סבבה, אני יצטרף אם וכאשר יהיה עוד טורניר כזה.

montella

New member
אני גם מעונייין להצטרף

יש החלטה איזו ליגה ואיזו קבוצה?

טוב אני רואה שאין התנגדות ללידס

אם מישהו ממש ממש לא רוצה לשחק עם לידס, שיגיד עכשיו. אני רוצה להתחיל את המשחק שבת בבוקר.

montella

New member
האמת שאני נגד הליגה האנגלית

אני לא אוהב את הליגה הזאת אבל אני לא אתנגד לכל קבוצה שהפורום יבחר, להיפך אני אראה זאת כאתגר חדש. הצעה לפרסם תקנון למשחק לפני שממש ממש מתחילים אותו. למשל איזה דאטה בייס או כמה ליגות (לא לכולם יש מחשב חזק) שיהיה בהצלחה לכולנו

../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקשה איאקס. זה מוכרח להיות כיף לשחק איתם. גם תקציב מאתגר, עונה מאתגרת - ליגת אלופות, ובעיקר המון צעירים שכיף לפתח. איאקס זה גם אתגר וגם כיף, בניגוד ללידם שהם סתם אנגלים שיכורים.

OFIR 10

New member
לכל אלו המשחקים CM על שלל

גרסותיו (חוץ מה CM5)..אתם יכולים לשחק גם ברשת, זה עובד מהר וקליל.. אני זוכר את התקופה שהייתי משחק עם 4-5 אנשים ברשת..עכשיו יש בגרויות ואי אפשר..וגם ה FM כבד רצח ברשת

למעלה