אלון מזרחי

Dead Man 10

New member
אלון מזרחי

אתמול בחדשות הספורט נאמר שאלון מזרחי מתכוון לפנות למכבי חיפה ולבקש להצטרף למכבי חיפה, ברגע ששמעתי את זה עבר בי צמרמורת, מהרגע ששמעתי שמזרחי עוזב את נצרת קיוותי שהוא אישהו יגיע אלינו, עכשיו נותר לי רק להתפלל שיעקב שחר יאשר לו להצטרף, הנה כמה סיבות שיכולות לעזור למזרחי: 1. הוא עומד להיות מלך השערים - מה שיגביר את המוטיבציה שלו בכל משחק להבקיע. 2. הוא עדיין כנראה החלוץ הטוב בארץ. 3.למכבי חיפה אין חלוץ סקורר, יש את קטן אבל הוא לא סקורר והוא יותר חלוץ אגפים ולופז וברדה לא פוגעים. אז מה אתם אומרים? יבוא או לא? ועוד משהו, אל תגידו לי עכשיו שהוא בגד בנו וכל השטויות האלו כשאר עזב לניס, הרי ששמעתם שנימני בדרך אלינו חלקכם התלהב מאוד ושכח את ההיסטוריה.

niso23

New member
אוירון....

הוא שחקן עם קבלות, הוא יביא אותנו לליגת האלופות: אוירון אוירון אוירון אוירון אוירון.... אוירון ימריא לשחקים ויביא לנו הרבה שערים: אוירון אוירון אוירון אוירון אוירון

ULTRAS BOY

New member
עפיפון

עפיפון עפיפון עפיפון עפיפון עפיפון עפיפון עפיפון

ULTRAS BOY

New member
מה יש לכם ממזרחי???

הבן האדם גמר את הסוס שלו ברגע שהוא יעבור את מכנס הוא יפסיק לשחק כדורגל! מזרחי את שנותיו היפות עשה כבר.. אין לו מה לחפש בחיפה! אם כבר מביאים חלוץ אז להביא חלוץ זר!

niso23

New member
לא סוס ולא נעליים !

יש לו עוד הרבה כדורגל והוא יוציא אותנו מהבוץ

Scratchy Girl

New member
כן כן כן כן כן בואאאאאא../images/Emo70.gif הלוואי

שיבוא.. אולי מישו יתחיל להכניס שערים אצלנו

niso23

New member
הבעיה היא ....

שיש לנו קהל של גולים !! קהל שנולד רק להצלחות!! כשצריך לעודד, כשהקבוצה צריכה דחיפה אז הקופים שותקים. (אני בשום פנים ואופן לא שייך לקופים) או שהם שרים שירים אינפנטיליים!! מזה השירים האלה ??? הא???

ULTRAS BOY

New member
יש לך בעיום אם השירים?

שב בבית ותתחיל לחבר תגיד תודה שאנשים משקיעים מזמנם ויושבים לחבר שירים! לא כול השירים מוצלחים יש כאלה שכ ויש כאלה שלא! והקופים אכן מעודדים 90 דקת זה אחד הבעיות איתם ואחד המחלוקות אם יציע 12 שכאשר הקבוצה לא משחקת טוב הם מעודדים במקום לקלל או לשתוק (מה שיציע 12 רוצה שיהיה)

niso23

New member
אין כמו השירים של פעם...

הקופים לא מעודדים 90 דקות !!!!!! אתה כנראה לא הולך למשחקים ! ראינו נגד פ"ת ומכבי ת"א כמה עודדו הקופים במחצית השניה. יש כמה צדיקים ששרים ומתופפים אבל לא יותר מזה. אני יושב בשער 12 למעלה ואני חושב שיש הפסדים ויש הפסדים. אחרי משחקים כאלה לא צריך למחוא להם כפיים שיחשבו שהכל בסדר. ואנחנו שרים, רק שאנחנו מעט מידי, הקופים צריכים לתת את הטון, בתור הרוב ביציע.

ULTRAS BOY

New member
חחח אני לא הולך???

כבר 3 שנים לא פיספסתי משחק בית! צריך למחוא כפיים תמיד ואתה אומר שהקופים הם אוהדי הצלחות? תיהיה מאחרוי הקבוצה שלך גם שהיא במצב לא טוב לא רק שהם ינותנים הצגות!

niso23

New member
איפה היית...

בעונות הפיננסיות???? כל משחק הלכתי (עד שהתגייסתי בסוף 98) אני שר ומעודד כל המשחק, בניגוד לקופים שאותם צריך לשמוע. אם יחזרו העונות האלה אני בטוח שכל הקופים יעלמו

ULTRAS BOY

New member
כול הכבוד לך שאתה שר ומעודד....

שום דבר לא יעלם כמו שאתה חושב!

niso23

New member
אני בטוח שכולם יעלמו...

מתי הגיעו הקופים??? רק שלקחנו אליפות ובתחילת ליגת האלופות. אין לך מושג

ULTRAS BOY

New member
עזוב..

אנחנו יכולים להתווכח שנים לא אני ישכנע אותך ולא אתה תשכנע אותי! עכשיו יש קופים.נקודה כולם חושבים לטובת הקבוצה (אני מקווה) בשביל למנוע פילוג בג' (שלא יקרה מצב כמו שקורה במכבי תל אביב) אתה תשיר מה שהרוב בג' ישיר נכון? אז זה לא משנה אם יש קופים או אין.. כרגע הם "מנהלים" את היציע ואין מה לעשות..

למעלה