אלוהי הברירה הטבעית !

בּאהבה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקרעת אותי עם התמונה!../images/Emo123.gif

חזק וברוך!!! שיחקת אותה!!!

Lu Tze

New member
באמת מצחיק.

הבנאדם לוקח את צורת החיים המוכרת לנו כיום ושואל "אם יש אבולוציה, למה אנחנו לא נראים אחרת?" כמובן שהוא היה יכול לשאול את אותה שאלה בדיוק אם אכן היינו נראים אחרת. על פי אותו היגיון, אפשר גם להטיל מטבע 10 פעמים ולטעון שזו הוכחה שיש אלוהים, כי הסיכוי לרצף שנוצר הוא אחד ל-1024.

neko

New member
וואו, מדהים כמה אתה דביל.

נשמח לשמוע, ד"א, איזה יתרון אבולוציוני יש ליצור שלך (שכנראה יתעוור בתוך שלוש דקות מלידתו עם מיקום העין הלא בטוח הזה) על פני יצורים אחרים.

Lu Tze

New member
זה מה שמפריע לך? העין?

לבחור המסכן אין לסת ומה שמפריע לך זו העין?

Lu Tze

New member
מבחינה אסתטית,

המפלצת יותר טובה. דרך אגב, דניאל, למה לתייג (אני מתכוון, לכתובת "האמת האבסולוטית" שצורפה לקובץ הסרוק) תמונה שנסרקה מתוך אנציקלופדיה? זו לא עברה על זכויות יוצרים?

גוססי

New member
מדוע אתה מתחמק משאלות לא נוחות?

האם יתכנו אירועים או תגליות שלדעתך עשויים להפריך את מה שאתה מנסה להוכיח?

Governor

New member
דני,

טענתך נסתרה (קרא למלא עמק הקשורים), ועיין במיוחד בהסבר על ההבדל בין `עצוב בידי אינטליגנציה`, לבין מורכבות, לאור הערתך "לפי האבולוציה התפתחו עיניים בעולם החי לא פחות מבארבעים מינים שונים" זו טרגדיה קורעת לב אמיתית, להשיק שפתים כל היום, כל יום, 365 יום בשנה, כל שנה, ולהווכח במפח-נפש שהסבריך מתאימים רק לאוכלוסיה איזאקיאנית(*), ומתקבלים רק על דעתם, אולם כאשר הדבר נוגע לאוכלוסיה מקצועית - רק אחד מ- 667 ביולוגים/גיאולוגים אמריקאים הוא בריאתן (פחות מעשירית של "אחד בששים") `הסבריך` עדיין מצטמצמים לטיעון אחד ויחיד, נטול הסברים, "וכי מה יכולה להיות הסבה ל- xxxx, אם לא yyyy", כאשר xxxx הוא תופעת טבע כלשהי, ו- yyyy הוא יהוה, מבלי להוכיח את טענתך (*) Glossary Isaac - אמנון איזאק (שם עצם פרטי) Isaacian - עגל המשתיך לעדר הנוהה אחר אמנון איזאק (שם עצם) Isaacianic - אסכולת (school of teachings) למודי טבע של אמנון איזאק (תאר השם) ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

עניתי לך שם,

Governor (להלן 'גבי') מתחיל לחזור על דברים שנשנו בהודעות חוזרות כמציף. אני רואה ש'גבי' לא קרא את המאמר שכתבתי במיוחד לנושא זה. המאמר מלמד שאלוקים אינו פקק לסתימת חללים בידע שלנו אלא ההיגיון ופירוש המציאות כפי שהיא. ובקשר ל"סתירה" (שהצגת יותר מחמש פעמים עד כה) 'נסתרה' בקישורים להלן: הודעה אחרונה שם: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=832548 הודעה ראשונה פה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=710130 וקטע ראשון להלן: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=712074 מנהל הפורום:

Governor

New member
`Governor (להלן 'גבי') מתחיל לחזור

על דברים שנשנו בהודעות חוזרות כמציף` דניאל (ולהלן `אימבציל-חסר-תקנה`, או בקצרה אח"ת, AKA דניאל ב(רינ)לס) מתעלם מהפרכות ברורות, או שאינו מבינן `אני רואה ש'גבי' לא קרא את המאמר שכתבתי במיוחד לנושא זה. המאמר מלמד שאלוקים אינו פקק לסתימת חללים בידע שלנו אלא ההיגיון ופירוש המציאות כפי שהיא` מאמר מס. 851163 שכתב אח"ת, אינו אלא "משל" אידיוטי, מ- line ה"משלים" הרגיל שלו. שום טענה לא הוצגה בו, ולכן אין גם מה לסתור. אלהים של אח"ת הוא god of the gaps, ותו לא `ובקשר ל"סתירה" (שהצגת יותר מחמש פעמים עד כה) 'נסתרה' בקישורים להלן` הנה סתירת טענותיו של טענות אח"ת, אחת לאחת: `הודעה אחרונה באשכול מס. 832548` הנה ההפרכה. בנוסף, כמובן, לדברים ההרסניים שכבר טענתי (לקרא הכל, למלא עמק הקשורים) `הודעה ראשונה באשכול מס. 710130` כל האשכול אידיוטי עד פלצות, ופנינים ממנו מצוטטות ב- Daniel's Hall of Fame Quotes `קטע ראשון באשכול מס. 712074` נסתר באלף הזדמנויות. יחוס ענינים ליהוה, כ- god of the gaps, הוא חסר כשר נבוי, ולכן עליו להדחות ברחמנות... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

GeverSatan, אתה חוזר על טענותיך שנע

שנענו באשכולות המקוריים עצמם. ה'קסם' שלך הוא בלבול הקוראים, בקישורים שאני אפילו לא טורח לענות עליהם משום שהם מתעלמים מדבריי במזיד ומציגים עוד קישורים שכבר נענו. נחמד לעקוב אחרי הקישורים שלך, ובלבד כדי לשים לב למעגליות שבהם המסיימת באימבציליות שבה אתה כה מתגאה.

Moridin

New member
אז אול נשלול מדארווין

את פרס הנובל שהוא קיבל? אפשר אפילו להרחיק יותר מזה וישר לבטל את כל הביולוגיה וההנדסה הגנטית. אחרי הפרכה כל כך משכנעת, אני לא מאמין שיהיה מדען אחד בעולם שימשיך להאמין באלוהי הברירה הטבעית.

בּאהבה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאל תזלזל ביצר הרע!../images/Emo58.gif../images/Emo123.gif

dean4

New member
גברת לא חכמה במיוחד,

השאלה נשאלה עקב העובדה הפשוטה שדארווין, בוא נאמר, מת כמה שנים טובות לפני שטקס הענקת פרס נובל נוצר.. בגלל זה שאלתי אם זה ניתן בחייו, ואני מחכה לתשובה אם הוא קיבל בכלל פרס נובל. ומומלץ לא ממחבת"ים אינטרסנטיים.. תודה...

למעלה