אלוהים.

אלוהים.

אלוהים יקר , אני לא מאמין שאתה קיים , אבל בכל זאת כותב אליך , אני לא חושב שאתה עוזר לעם שלך , אבל בכל זאת אני מתפלל אליך. אז רק בקשה קטנה לי אליך אלוהים יקר. זכור אותי , אוויר לנשימה , שדווקא כן בסדר איתך , וזה רק למקרה שאתה כן שם , ואולי רק במקרה אנחנו עוד ניפגש אחרי שאני אומר כאן שלום לכולם. זכור אותי , אוויר לנשימה , אל תעניש אותי , כי ככה גדלתי , שאלוהים לא פחות טוב משוטר תנועה , סלח לי אלוהים יקר. אלוהים , יש כאן מלא אנשים שמחכים לראות אותך , בוא , אל תתבייש , אנחנו נקבל אותך איך שאתה , כבר הרבה שנים , לא שמענו ממך , בוא , בבקשה. להתראות אלוהים יקר , כאן אוויר לנשימה שמפחד ממה שלא קיים , אבל ישנו אצל כל אחד. אוויר.

Sam Anand Nityo

New member
אהבתי...

אהבתי את המכתב שלך. פשוט כנה ויפה. אתה "לא מאמין" שהוא קיים, ובכל זאת, פונה אליו, מבקש. זו אמונה, אחי היקר... אתה אדם שפועל עם השכל, אבל בתוך תוכך יוקד דבר שהוא מעבר לשכל. זה נקרא נשמה. אתה בסדר, אתה... הרבה אהבה, סם.

irisfirst

New member
מכתב לאלוהים!

בכל בוקר כשאני קמה אני לאלוהים מודה, על החיים הנפלאים שהעניק לי במתנה. בכל פעם שהשמש מחייכת אלי, או כשאני רואה קשת בענן שמציצה מאחורי מסך מעונן. בכל פעם כשאני רואה את הים, שלדעתי הוא הדבר הכי מושלם. נכון שהיו פעמים שבהם נפלתי ורציתי לצרוח, אך תמיד עזרת לי לקום וכדי להמשיך הלאה נתת לי כוח. אז אלוהים היקר כל מה שאני רוצה זה להגיד לך תודה...

anonimitusa

New member
כל כך אמיתי

וישר. תפילה או לא, מאמין או לא, אני בטוחה שהוא מקשיב לך והוא איתך. לכל אורך התנ"ך אנחנו עדים לחמלה של אלוהים כלפינו, לרחמנות שבו לאהבה שבו כלפינו העם היהודי עם כל החטאים שלנו. הוא תמיד מחל וסלח ונתן לנו הזדמנות להתקרב אליו ולהיות איתו. אנחנו לצערי (ואני בתוכם) התרחקנו ממנו, הוא מעולם לא התרחק מאיתנו, הוא רק מחכה שנחזור אליו כשנהיה מוכנים או כשנרצה בכך- ואין הכונה שלי חלילה לחזרה אליו לאחר שנמות כי אם בחיים העכשווים. אהבתי את מה שכתבת ומאחל לך מכל הלה שתמצא אותו.

למעלה