אלוהים?!

אור טל

New member
יחסר רגשות שכמותך!!!!../images/Emo46.gif

תקשיב לי ותקשבי לי טוב!!!! איך אתה מעז לדבר אליי ככה?? אתה בכלל מכיר אותי? אתה יודע מי אני? לא אתה ולא אף אחד פה יודעים רבע ממה שעבר עליי. אין לך שום זכות לדבר אליי בצורה כזו. אנסו אותי! אז מה? אמא שלי מתה! אז מה? אחי נירצח! אז מה? אבא שלי מתעלל בי! אז מה? אין לי איפה לגור! אז מה? אף פעם לא הייתה לי אהבה! אז מה? אני נמצאת בזבל! אז מה?? החיים שלי עמוק בתחתית ! אז מה??? אני לא מאחלת לא לך ולא לאוייבים הכי גדולים שלי (ויש לי כאלה) לעבור טיפה אחת קטנה ממה שעברתי. ואם בא לך לחשוב שאני אהיה בגיהנום- שיערב לך. כי גיהנום כמו שיש לי עכשיו בחיים לא יכול להיות בשום מקום! אתה צריך להתבייש לך!

snopit

New member
אתה

... ממש מגעיל.. חשבת על מה שאמרת? פגעת אולי בנקודה רגישה? מהערבים לא חשבתי לשמוע דברים כאלו... גועל לפעמיים בא לי לקום ולהכות אנשים כאלו חסרי רגש... ואורטל.. אל תשימי לב לאנשים כאלה.. זה התחביב שלהם להעציב אנשים.. תרגישי טוב ואני מאחלת לך המשך חיים ניפלאים ואולי אם תאמיני באלוהים ותתחזקי באמונה.. אולי הכל יסתדר...בתקווה לטוב..

Dark Shine

New member
חתיכת מטומטם! זה מה שאתה!

לך תחפש את החברים שלך! חתיכת מגעיל!

swirrrly

New member
פחחחח

תכנסו להודעות האחרונות שלו ותצחקו על הבעיות שלו בפורום בעיות בגיל ההתבגרות... הוא מתלונן על זה שהוא חסר בטחון ליד ילדים אחרים... והוא אומר שהבעיות של אורטל הן כלום! ורק שתדע, שזה לא משנה מה הבעיה שאדם עובר. זה משנה איך זה השפיע עליו.

Idan91

New member
זה היה ממש מרגש,

וכבר עמדו לי דמעות בקצה העין... אור טל, כל הכבוד לך! השארי חזקה, וקבלי חיבוק ענק!

את מאוד מאמינה בו!!!!

אם לא היית כ"כ מאמינה שהוא קיים, לא היית כ"כ כועסת ושונאת. כי אפשר לכעוס מישהו שאת יודעת שקיים. אכן, מכתב נוגע ללב! שמציב הרבה סימני שאלה, ואני רוצה לשלוח לך המון חיזוקים, וחיבוק גדול, כי הכאב הוא עצום לאדם אחד. ויחד עם זאת, תדעי שאנחנו אף פעם לא יכולים לדעת את הסיבות, ולמרות שהכל נראה כ"כ לא צודק "צדיק ורע לו, רשע- וטוב לו" , זה רק נראה כך כי אנחנו אנשים קטנים, אבל באמת הכל מחושב מלמעלה, והכל בצדק מוחלט. זה דומה לתמונה ענקית-שזבוב קטן עמד עליה וחשב שהוא רואה את הכל, אבל הוא ראה רק חלק קטנטן, ככה אנחנו, העולם קיים אלפי שנים, וכולנו נשמות שהיו כאן פעם, וירדו שוב לכפר על דברים מסויימים, וכשנסיים את השליחות ונצליח לתקן בעולם הזה, נזכה לחיי נצח בעולם הבא. ונשמה של אדם לפעמים יכולה לזכות לתקון ולאושר נצחי בשמיים- רק ע"י ייסורים שתעבור פה בעולם. וזה נראה מאוד לא צודק!! ומכעיס!! אבל אם מבינים עד כמה לא מבינים, זה אולי קצת יותר קל.

בכייף!!../images/Emo23.gif

ככה מחדירים בנו את ההסתכלות על החיים, ואז, כל דבר שקורה מקבל משמעות אחרת, כי הוא לא סתם. וחוץ מזה, נורא טוב לכתוב את הדברים זה עוזר לי עצמי עוד יותר מאשר לך. אוהבת, סטודנטית.

blacklight

New member
עם כל הכבוד לאלוהים ולתוכניותיו

עם כל הכבוד, ההסתכלות הזאת קצת צרת אופקים לטעמי. זה הכי קל לנו להחליט שיש מישהו שיודע מה טוב בשבילנו ורוצה שיהיה לנו טוב וכל החישובים שלו הם מעלינו, ואין לנו דרך להבין אותם. אנחנו בכוונה סוגרים לעצמנו את העינים ומעדיפים להגיד שכל הדברים הרעים הם טובים, כי אלוהים החליט. למה ילדה שנאנסת צריכה לחשוב שזה לטובתה?!? איך זה יכול להיות?!? בטח גם השואה היתה לטובתנו, וגם כל הפיגועים, ואלוהים בטח גם שלח בכוונה אנסים ורוצחים וגנבים שיתעללו בנו, הנשמות הטובות, לטובתנו!!! תעשו לי טובה, תפתחו את העיניים, עוד מעט גם נגיד שלא צריך להעניש פושעים כי המעשים שלהם הם חלק מהתוכנית של אלוהים לטהר לנו את הנשמה! וגם אם אלוהים הוא כזה רחום וחנון וצודק, למה אנחנו לא יכולים להבין את מעשיו? אחרי הכל, נבראנו בצלמו ובדמותו- ומי קבע שהצלם הןא פיזי, ולא רוחני?

הבהרה

אני חוזרת שוב ואומרת: אין הסבר!!!! השאלות שלך באמת קשות מאוד!! ואין תשובות עליהם לבני-אדם. אבל, זה ענין של אמונה!! אתה יכול להאמין שמישהו שם כן רוצה את טובתך, גם כשזה נראה ההפך-ואז,יהיה לך קל יותר להתמודד עם ה"חוסר צדק". ואתה יכול לא להאמין- ויהיה לך קשה יותר. בכל מקרה, זה כמובן לא סותר את העובדה שהרעים צריכים להענש וכל זה...

אור טל

New member
אני איתך וגם איתה זה נשמע

קצת מוזר. אני יודעת שאלוהים לא כזה רחום וחנון, אחרת לא הייתי עוברת את כל מה שעברתי (ומה שמותאר במכתב זה אפילו לא הקצה). ואני גם עם הסטודנטית כי לפעמים אנחנו באמת לא רואים את כל התמונה. אלוהים זה דבר בלתי מובן. בשבילי- סתם משהו שמישהו המציא כדי להרגיע את המצפון. או להפיל עליו את האשמה. אני לא מאמינה באלוהים

אורטל מתוקה,

יש לך אייסיקיו? פשוט תתעלמי ממה שהחרא הזה כתב עלייך.... חחח הוא מאמין באלוהים- יופי! אבל תראי איך הוא מתנהג... חחח זה מצחיק אותי שהוא כאילו מתלוננן עלייך שהוא חוטא, אבל הוא בעצמו חוטא שהוא מדבר ככה. חתיכת חרא. נראה מי יהיה בגיהנון בסוף..

ultralove

New member
סליחה רק אלוהים יכול לשפוט

וגם ת´אמת לא קראתי את הכל וקראתי ממש ברפרוף, לא יכולתי להתאפק, אבל עכשיו אני חוזר וקורא שוב אחרי ההודעה הזאת, לפי דעתי, אף אחד לא הולך לגיהנום, לפי דעתי, המחשב שגוייה, רגע אתם מחפשים נקמה ????? מבחינתי לא איכפת לי שיהיו לי אוייבים, הלוואי ויהיה להם את כל מה שהם צריכים ולא ייחסר להם כלום, שהם יהיו מאושרים, ולכן הם לא יצטרכו להתרכז בי, ולהיות שונאים שלי, הלוואי שיהיה לאוייבים שלי רק טוב, הרי זה ברור שיש רע וטוב, הרי זה ברור שהכל בשליטת הקב"ה, אז בבקשה, אף אחד כאן לא אשם, קראתי רק את השורות הראשונות של ההודעה הראשית של אורטל, ובכיתי, לא קראתי עדיין את ההמשך עכשיו אחרי ההודעה הזאת אני ימשיך, לפי דעתי זה מאוד עצוב... ואת לא יכולה להאשים את עצמך, וגם אף אחד אחר לא יכול להאשים אותה, כמו שאף אחד לא יכול להאשים את זה שהתפרץ, למרות שהוא באמת התנהג בצורה מאוד מאוד מגעילה, ומתחת לכל ביקורת, מעניין אותי אם הוא בכלל שייך לפורום הנחמד הזה, שקיבל אותי בפנים יפות מנומסות ונחמדות, עכשיו אני ממשיך לקרוא, להתראות לבינתיים חברים!! אוהב אותכם כולכם!!!!

Nagini Potter

New member
אין לי מילים...

נגע לליבי... הזכיר לי ציטוט שקראתי, פעם, במיוחד השורות האחרונות: "סלח לי אלי, על הבדיחות הקטנות שעשיתי עליך, ואני אסלח לך על הבדיחות הגדולות שעשית עליי." -רוברט פרוסט Nagini Potter "אלוהים יסלח לי. זה המקצוע שלו." -היינריך היינה

ultralove

New member
מצטער על ההודעה הקודמת שכתבתי......

אורטל איך יכלת לכתוב את כל זה, אני ממש בהלם!!, גמרת לי לדמעות, אני לא יכול פשוט להאמין, שבן אדם יכול לעבור כאלה דברים, אם בא לך לדבר עם מישהו, אני אהיה לך תמיד לעזר בכל דבר שתצטרכי כל החיים שלך!! אני מאוד מעריך אותך, על הכנות ועל כל הדברים שעברת, ועדיין את כאן איתנו וכל כך חביבה, אני יתפלל עבורך, והלוואי שיהיה לך רק טוב!! אני מצטער לשמוע את מה שקרה, אני ממש אבל ממש בכיתי!!!!!, אני לא צוחק!, אז אורטל ככה, אני אוהב אותך ידידה, ומבין, אני יעשה כל מה שתצטרכי ויעזור לך, אף על פי שאני מקווה שתוכלי להסתדר כל כך טוב, ולא תצטרכי את עזרתי, אני לא יכול להגיד הרבה, זה פשוט מזעזע, אבל החיים עכשיו מתחילים מחדש, ואת חייבת להבין, ולהתקדם הלאה, אי אפשר להתמקד בעבר, חיים בהווה מה שעושים עכשיו עוזר לעתיד, והעתיד הולך להיות נפלא, יש לך עוד משפחה לגדל, ילדים להעניק להם אהבה, ואחר כך אלוהים יפצה אותך על הכל, אני נשבע, מכיוון שאלוהים הוא אל רחום וחנון!!!!

arilousam

New member
לאורטל, "ילדרע" סלים, ולכולם

איך מתחילים הודעה שכזו... ממש קשה לפעמים.. אפילו אני, שתמיד יודע אילו מילים לשלוף, קצת מתקשה להחליט היכן להתחיל, ומה לומר. נתחיל בזה שהיום אני לא בבית, כלומר - לא ליד המחשב שלי, ממנו אני מחליט מה הולך לאן ומה פשוט הולך... אתחיל באור טל. הבטחתי לך תגובה . כשקראתי את מה שכתבת בהתחלה, אותה הודעה שגם הופיעה בדף הראשי של הפורומים, הושפעתי מאוד. עד כדי כך שהיו לי כ"כ הרבה דברים להגיד, ולא ידעתי מה לומר. לכן לא כתבתי תגובה זמן רב. כשקראתי היום את התגובה שכתב לך אותו נער (שלא אכנס לניתוח אופיו), הזדעזעתי.. אני עדיין המום מזה , שפורום כה צעיר וחדש, מגיע לכאלו רמות של השתלחות בזמן כה קצר. חשבתי להוריד את ההודעה לפני שתספיקי לקרוא אותה, אבל פשוט לא היתה לי גישה, כי כאמור אני לא בבית. וניסיתי לעשות משהו, עד שהבנתי את הרמז... פשוט לא הייתי אמור לעשות שום דבר בנידון כרגע. זה כנראה היה אמור לקרות ככה. העץ שהתפתח בהמשך לאותה תגובה הראה עד כמה רבה מידת התמיכה והאהבה וההבנה שתזכי את, וכל אחד אחר פה מכל השאר. זו היתה אחת הכוונות כשיזמתי פתיחתו של הפורום. אבל ראוי לציין שזה עדיין פורום צעיר מאוד, וטבעי שכל אחד יבדוק את הגבולות שלו ושלנו כאן. אפילו אני עדיין מנסה להבין ולהחליט איפה עובר הגבול שלי כאן, של מה נכנס לכאן, ומה לא. אני לומד מכאן באותה המידה שאתם לומדים. אני חושב שמהעץ הזה ניתן ללמוד, והמון. אני רק מקווה שאיש לא נפגע בצורה ממש קשה, כי זה יכול להיראות נורא ביותר. ואלייך - BadBoy Slim , וזה אגב, מופנה לכולם. אני מבקש בכל לשון של בקשה - כבר אמרתי והצהרתי שיש מעט מאוד דברים שלא יכנסו לכאן, ויש מקום כמעט לכל דבר. אבל יש צורה ודרך התבטאות, שעליה אני כן מתכוון לעמוד. שפה היא דבר מאוד חזק, ולמילים יש כוח. כוח גדול מכפי שאתם מדמיינים. אל תשתמשו בהן לרעה. אני מקווה שמכל העניין גדלנו, ונמשיך לגדול. רק אהבה מביאה אהבה. נמסטה.

אור טל

New member
קראתי את התגובות שלך כולכם...

אני באמת מודה לכם על כל התמיכה, כל החיבוקים והחיזוקים. אני רק רוצה להזכיר, שאת המכתב הזה לאלוהים כתבתי לפני המון שנים. לכן עברו עליי קצת דברים אחרים. למדתי להשלים עם כל דבר ודבר שקרה לי. למרות שאחרי הרעה של אמא, האונס והמכות באו עוד הרבה רעות אחרות ואולי אפילו יותר גרועות. שעליהם לא אפרט כאן בכללי, כי זה פשוט קשה מדיי. אך מישהו ממש מסתקרן אין לי בעיה דרך המסרים האישיים. תודה רבה לכולכם. אני מעריכה אתכם ואוהבת אתכם על התמיכה. אני מאחלת לכולם רק אושר ורק טוב. שבת שלום לכם!

למעלה